Tamam takımı eleştirelim ama bu maçta sahadaki hakem ve VAR hakemi de dahil olmak üzere 13 kişiye karşı mücadele ettik bunu da unutmamak lazım. 13'e 11 oynamamış olsak bu maçı kazanmış olacaktık her şeye rağmen.
Tamam takımı eleştirelim ama bu maçta sahadaki hakem ve VAR hakemi de dahil olmak üzere 13 kişiye karşı mücadele ettik bunu da unutmamak lazım. 13'e 11 oynamamış olsak bu maçı kazanmış olacaktık her şeye rağmen.
Biz düdük astırmadığımız sürece biz o sezon rahat edemiyoruz
Sorsan TFF başkanı bizden yine aynı tas aynı hamam
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dünkü kararlardan sonra rahatsız olduğunu düşünmüyorum; bilakis, kendisi ilk Kulüpler Birliği toplantısına büyük bir gururla ve mağrur bir yüz ifadesiyle katılacak. Çünkü tüm şartlar yine üç İstanbul takımının istediği şekilde ilerliyor ve Hacıosmanoğlu da görevde kalabilmesi için bunun elzem olduğunu biliyor. Biz kendisini tanıdığımız için dik bir duruş ve adaletli bir yönetim sergileyemeyeceğini gayet iyi biliyorduk. Bekleyen arkadaşlarımızın hayal kırıklığına uğraması doğal.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Maçı seyredemedim
Özetleri izledim
Buz gibi gölü yemişler
Takimin su halde olmasinin sorumlularından biri gitti
Sirada digerleri var
Bu sene bir beklentim kalmadı
Allah Şenol Güneş'e yardimcı olsun bize de sabır versin
Konu gurur6134 tarafından (24.09.2024 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
stoper bolgesine serdar ve batagov alindi 4 milyon euro civari bonservis odendi ustune 3 milyon euro maasla savic alindi.simdi kim oynuyor?kac yildir elden cikarmaya calistigimiz denswill ve orta saha oyuncusu mendy..iste boyle aptal bir planlama yaptilar.
11'i gectim yoklukta bile oynayamayacak adamlara bonservis odemek nedir?
ayni sey orta saha icinde gecerli.ozan hangi kritere gore bonservisle alindi?lundstram'i izleyip alinsin diyen kansiz kim?abdus'un ceyregi etmeyecek cihan canak'a 2 milyon euro'yu kim odetti?
ayrica bugunden tezi yok iho ile gorusulmeli.turkiyede maclari artik var hakemleri yonetiyor.var'in cagiripta orta hakemin bildigini okudugu pozisyon olmuyor.adam pozisyonun tumune bakmayip pozisyon geregi kafasina gelen eli gosteriyor.agir cekim herkesi yaniltir.orada zaten malheiro topu almis pozisyon avantaji bizde adam faul yapsa oyle mi yapar?kollar bitisik sekilde kosmak,hizlanmak fizige aykiri.
iho bu hakem grubuna gerekeni yapmazsa o koltukta oturmasinin bir alemi yok.utanmasi yoksa oturmaya devam edebilir.zamaninda hakemi soyunma odasina kitleyen adam tff baskani oldu adamlar hala trabzonspor dusmanligi yapiyor.bu bildigin orgutlu kotuluk.dunku golu istanbul aleyhine iptal edebilirler miydi?tabii ki hayir.VAR'a bile cagirmazlardi.
Ertuğrul Doğan futbol camiasında hiçbir gücü ve etkisi olmayan birisi.Ali Koç'un bile çekindiği başkandan buralara düşersen sahada bunların olması da normal.Üstüne bir de seçildiği gün "bize zararı dokunacak bu işin dediğimiz"TFF başkanı var.
Trabzonsspor başkanı bugün çıkıp demeli ki, TFF başkanı,varsa takdir hakkınız Trabzonspor'a karşı oynayan Anadolu Kulüpleri lehine kullanın sözüne açıklık getirsin.Dün bunun örneğini gördük,takdir hakkını Antep lehine kullandı.Hakeme sorsan o da diyecek ki ben TFF başkanının talimatını uyguluyorum.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
evet gol bence de nizamiydi lakin takım yine dökülüyor
bu baklavacıları berbat futbolları ile yenememek abesle iştigal
misal alanya olsa gelip yener giderdi
Sonda yazacağımı başta yazayım. Nwakaeme ile başlamak doğru olmadı. En azında kadromuzda Nwakaeme sonrada girdiği zaman ne yapacağını biliyoruz.
Bu maçın son 15-20 dakikasını onunla oynamalıydık.
Maç içinse Şenol Hocanın Kayseri maçındaki gibi oynamak istemediğini gördük. Bu maç dağılabileceğimizi hissetmiş olabilir.
Yenilmeden daha da moralleri bozmadan düzeltmek istiyor. Bjk maçından sonra 4 maçlık fikstüre 12 puan alırız dedim. 4 puanı geçemeyeceğiz gibi.
iki sezon önce sivas-gs maçındaki "ofsaytımsı"dan sonra Var hakeminin hakemliği bitti.
Ama geçen sezon fb'nin Var kararıyla yarışta tutulduğu, fb-kasımpaşa maçındaki 90+6'da uydurulan penaltıdaki "hissiyatımsı"dan sonra Var hakemi hakemliğe devam etti ve dün de bizi yaktı.
Onu orada tutma gücüne kim sahipse MHK'yi hatta TFF'yi o yönetiyor demektir.
Konu Larking tarafından (24.09.2024 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
Afobe, Baker, Marlonlu kadro bile is yapiyordu. Simdiki takim top ayagnda tutamiyor. Pasin sidetini ayarliyarmiyor. Drippling yok, sut yok, calim yok, pres yok, pas atamiyor. Sürekli geri pas yan pas.
Var'daki ENGİN denen emek katili, bu golü neden izlemeye çağırırsın?
Kayseri maçında Eren'e yapılan bariz faulü vermediniz, akabinde skor 0-1 oldu.
Boşuna size
FUTBOLUN KATİLİ
TÜRK HAKEMLERİ
demiyorlar.
TFF başkanı da kafasını kuma gömmüş. Katledilmemize sessiz kalıyor.
TFF ve MHK Erto'yu hiç takmıyor olacak ki, yine her maç doğranmaya devam ediyoruz.
Konu HOPA'LI TS'Lİ tarafından (24.09.2024 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Var kayıtlarının açıklandığı youtube kanalında fener-kasimpasa maçı ile ilgili şimdi adını hatırlamadığım VAR merkezde görevli yabancı hakemin diğerleri ile yapılan bir konferans görüşmesi var.
Normal bir ülkede böyle bir yayın sonrası işler düzelinceye kadar futbol tatil edilir o sezonda iptal olurdu.Skandal bir yayındı konuşmacı hakemlerin verdiği cevaplara istinaden.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Geçen sezon oynanan maçta yabancı Var yoktu.Dün bizim maçın Var hakemi vardı.
fb'ye 90+6'da penaltı uydurduğu maçta,hakemi de manipüle etmişti Var hakeminin müdahale sınırlarını aşarak.Demek arkasında iyi bir güç var,o maçtan sonra hakemliği bitmeliydi ama dün de bizim karşımıza çıktı.
3-2 kazandığımız maçta, Hugh Dallas'ın Osayi'yi neden atmadın sorusuna "atmosferden etkilendim" diyen hakem iki gün önce bjk-Eyüp maçını da karıştırdı.
Bu savunma bile başlı başına bir hakemlik bitme nedenidir.Görmüş ama atmamış.Bunu söyleyen hakeme halen maç emanet ediyorsan sonuçlarına da katlanırsın.
Daha bunlar bir şey değil yakın zamanda fb ligden kopmasın diye neler neler göreceğiz.
Konu Larking tarafından (24.09.2024 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
o da bize denk gelmiş . heralde başka da var da karar değitşirmeyen olmamıştır şimdiye kadar
Nwakaeme yeteneğiyle fark yaratmaya devam ediyor ancak 90 dk tempolu bir oyunu kaldırması mümkün değil. Oyunu rakip alana yıktığımız her maçta fark yaratır ama git-gelli oyunda verim almak zor. Ki bu kırılgan orta saha ile oyun otomatik git-gele dönüyor.
Hakem golü iptal edince Var'daki sevinç "bravo"şeklinde kayda yansıyor.
Bravo Hacıosmanoğlu,bravo Doğan.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)