Hoş geldin Saatçi, başarılar dilerim.
hayırlı olsun.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Hoş geldin Saatçi, başarılar dilerim.
Beklentim düşük hadi bakalım yüksek olanlardan ne gördükki zaten..
THE NORTH REMEMBERS
Çebi 2 sene önce, 1.5 milyon avro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %20 payla şutlamıştı.Braga'da bekleneni veremeyince bize geldi.21,5 yaşında daha, inşallah gelişim gösterir...
Serdar alindigina göre, Ali Sahin'e sans verilmeyecek sanirim. Bari PTT'Ye kiralayin da gelissin cocuk.
Sakatlanıp çıkmış ümit milli maçında
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
trabzonspor
Hayırlı olsun başarılar.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Demeçlerine az dikkat etmeli, bize Braga'dan geldiğini unutmamalı, yetiştiği camiaya karşı da dikkatli olmalı.
Sonra karşı yöneticilerin laflarına karşı bizi mahçup etmemeli.
İnşallah başarılı olursun da, gönderenler pişman olur...
Gerek yoktu Serdar. Sen topunu oyna, bırak insanlar ne kaçırdık desin. İki tane çapsıza yaranırsın ama ilk fırsatta sana vuran bunlar olur.
Genç topçusun, yeteneğin var. Tecrüben var. Oynatıp kendini kanıtla, aradığın desteği veririz zaten.
( ゚д゚)
Ne oldu ne demiş ki?
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Hayırlı olsun, muhakkak katkı sağlayacaktır. Kendini tekrar bu ligde göstermek isteyecektir. Hırsı ve dinamizmi olan bir stoper kazandı Trabzonspor. Braga'da ŞL seviyesinde önemli maçlar çıkarmış olması tecrübe kazanması adına önemliydi. Zaman zaman öfke kontrolü kaynaklı sorunlar yaşayabilir ama ilerleyen dönemde daha kontrollü olmayı da öğrenecektir. Ali Şahin ile birlikte 2 kaliteli genç stoper önemli bir kazanım, Savic tecrübesinden de faydalanarak kendilerini daha çok geliştirir ve uzun yıllar formanın hakkını verirler umarım.
Ali Şahin'in de artık daha fazla fırsat bulmasını bekliyorum.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
En büyüğe hoş geldin kardeşim. Kudurtucu bir tarzın var.
Konu ilelebeTS tarafından (12.09.2024 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Kudurtucu mod: on
adam daha bismillah şova başladı. inşallah sahaya da yansır şovu.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
çok iyi bi performans gösterdikten sonra, performansın verdiği bi özgüvenle bu tarz laflar etmesini hoş karşılayabilirdim ama şu durumda biraz gereksiz ve fazla olmuş sanki. bir de 7 yıl bulunduğu yer yani
Nasıl ayrıldığını bilemeyiz. İşin esasına gelince. Trabzonspor Beşiktaş'tan büyüktür.
Türkiye'nin en büyük camiası, kulübü Fenerbahçe'dir. Sonra GS gelir.
Bu BJK, söz konusu iki kulübün arasında girmeye çalışıyor ama pasif agresif bir tutum içindeler.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Bunun kafasi tam degil galiba. Altyapisinda yetistigi yer icin bu laflari kurabiliyorsa, bizim icin neler, neler söyler bu.
Çocuğun üstüne niye bu kadar gidildiki ? Doğruları söylemiş ayrıca eski kulübüne hakaret falan etmemiş kendi görüşünü bildirmiş ne var bunda.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Bu kısıtkı bütçe ve imkanlar, bu kadar hırsızlıklarına rağmen aldığımız kupalara bakınca gerçekten biz bjk den büyüğüz, katılıyorum bizim Sarı uşağa,
Ama gerek yok böyle söylemlere,
Bunun yansıması ile uğraşmaktan maça motive olamayabilirsin,
Sen iyi top oyna, başarılı ol, onlar zaten kuduracaktır,
Neyse,
Ben umutluyum aslanım senden,
Futboluna odaklan, cevherine ihanet etme,efsane ol, sen sağ biz selamet
Hayırlı uğurlu olsun, hoş geldin
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Sizce bu açıklama bizim yönetim tarafından,bjk yöneticisinin yenersek şenol güneşe çifte mutluluk yaşatırız açıkşamasına salvo olarak yaptırılmış olabilir mi..Ayrıca abartılacak bir konuda görmüyorum..Hoşgeldin çocuk
Doğruları söylemiş. Devam. Kazanırsak Ş.G. çifte mutluluk yaşar diyenler daha çok kudurmaya devam edebilir sıkıntı yok.
Hayırlı olsun.
Bjelica Berlin'e gidince, ŞL'deki Braga maçını seyretmiştim. Keşke bu çocuklar Avrupa'ya gidince orada kalabilseler.
Son açıklaması gereksiz ama doğru ve güzel. (:
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (12.09.2024 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)