tbf resmi olarak bizi tbl’ye ekledi.
https://www.tbf.org.tr/ligler/tbl-2024-2025/takimlar
sevgili forum adminleri 2024-25 tb2l başlığını kapatırsa sevinirim, karışıklık olmasın.
Sezonun başlamasına az bir süre kalmışken federasyonun daveti ile TBL'de mücadele edeceğiz.
Söylentilere göre bütçe 2 milyon €, ve hedefimiz Basketbol Süper Ligine çıkmak.
Genel menajerimiz daha öncede kulüpte görev almış olan Cömert Küce oldu.
Koç olarak son TBL şampiyonu olan Yalovaspor'un koçu Faruk Beşok oldu ve ikilide çalışmalara başladı.
Transfer söylentilerine gelecek olursak;
Geçtiğimiz sezonu Sigortam Net'te geçiren Serkan Menteşe ile Bursaspor forması giyen Metin Türen'in, önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giymesi bekleniyor. (via basketfaul)
Muhammed Baygül, Can Korkmaz ve Okben Ulubay, önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyebilir. (via OzgurPoint)
Trabzonspor, Can Uğur Öğüt ve Nusret Yıldırım ile anlaşmak üzere. (via OzgurPoint)
Bu sezon boşta olan iyi oyuncular bulunuyor o yüzden dolayı iyi bir bütçe ile şampiyonluk geleceğini düşünüyorum.
İlk rakibimiz Kapaklı Spor olacak onlarda kadrosunu yeni yeni kuruyormuş.
İnşallah güzel başlayan yolculuğumuz bu senede şampiyonlukla devam edecek.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
tbf resmi olarak bizi tbl’ye ekledi.
https://www.tbf.org.tr/ligler/tbl-2024-2025/takimlar
sevgili forum adminleri 2024-25 tb2l başlığını kapatırsa sevinirim, karışıklık olmasın.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Hayırlı olsun.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
ben en tepedeki lige davet aldık sanıyordum bu taraftaki lig isimleri kafamı karıştırıyor. iyi oldu böyle bence hayırlı olsun
basketbol yeniden hızlıca gündemimize girdi. çok sevindim bu gelişmelere. inşallah bu sene de şampiyonluk gelirse en üst ligde olur takımımız.
from BOGAZIÇI
yabancılar full zenci olmalı. bu ligde bayağı fark yaratırlar.
Baş Antrenör: Faruk BEŞOK (19 Haziran 1971)
Çalıştığı Kulüpler:
Antalya BŞB (Ahmet Kandemir'in asistanı)
Beşiktaş (Erman Kunter, Ahmet Kandemir ve Henrik Dettman'ın asistanı) - 2012-13, 2013-14, 2014-15
Düzce Bld. - 2016-17, 2017-18
Mamak Bld. 2018-19
Bornova Bld. 2019-20, 2020-21
Afyon Bld. 2021-22
Yalova 2023-24
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Gelen Oyuncular:
Ty Gordon - 1998 - 185 - G
Can Uğur Öğüt - 1992 - 178 - G
Doğan Şenli - 1992 - 206 - C
Mert Konuk - 2000 - 193 - SG
Oğuzhan Göktepe - 2004 - 196 - SG
Kapaklıspor haremspor finalspor bu nedir ya
Basketbol haline bak
Sıfır rekabet
Alakasız isimler
Trabzonspor için yeniden salonda olmak çok güzel. Basketbolu bilen insanlar bu işi yönetsin artık
Konu Sacit tarafından (06.09.2024 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
iyi oyuncular alıyoruz eğer twitter'daki haberler doğruysa. kulübün trabzonspor olması büyük avantaj. rahatlıkla oyuncu getirebiliriz. futboldan ziyade basketbolu merak ediyorum bu sene.
BSL'ye çıkma ihtimalimiz nedir ilk sezon ?
I am not in danger , I am the danger..
Bornova Bld. çekildi. Efes'in BGL takımı ANKA, TBL'ye alındı.
*
Dün akşam iki yabancı haberi okudum. Biri Nakye Sanders, diğeri Jordan Skipper-Brown.
İkisine gerek yok. Parayı kenarda oturacak adamlara mı verecekler?
Oyuncularımız açıklandı.
https://x.com/tsbasketresmi/status/1...214894013?s=46
Geçtiğimiz yıl bizimle şampiyonluk yaşayan İbrahim Gülşen bu senede kadroda.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Ligin Statüsü
Ligi ilk sırada bitirecek takımın doğrudan Süper Lig'e yükselecek.
2-3-4-5-6-7. sıralardaki takımlar doğrudan play-off vizesi alacak.
8-9-10-11. sıralardaki takımlardan ikisi play-in müsabakalarının ardından play-off'ta mücadele etme hakkı kazanacak.
Play-off'u birinci tamamlayacak ekip de Süper Lig'e yükselecek.
Ligi son iki sırada bitirecek takımlar lige veda edecek.
En güçlü kadro kimde ligde, şampiyonlukta favori miyiz ?
I am not in danger , I am the danger..
En güçlü yok sanki bu yıl. Daha dengeli görünüyor şimdilik.
Bodrum
Ankaragücü
Erok
Sigortam iLab fena değil.
Konya öyle... TED'i ve Çayırova'yı merak ediyorum. Bu lig enteresan. Geçen sezon beşinci bitiren Finalspor, düşebilirdi.
Oyun bazında Cedi Osman'ın uzunu kolejde iyiydi.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (13.09.2024 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
Çok yeniyiz. Kamp, hazırlık maçı yapmadan sezona giriyoruz. Kadroda iki BSL oyuncusu var: Can Uğur ve Doğan. Mert gibi genç bir eski yıldız adayı var. Alşcan, Gökhan, Ogün gibi tecrübeliler var. Yabancılar için yorum yapmak için zaman lazım. Koç geçen yıl bu ligde şampiyonluk yaşadı. İlk haftalarda ne kadar kayıpsız geçersek, o kadar avantaj. Biraz zaman gerek. Birlikte oynadıkça durumu göreceğiz.
Bu arada rakipleri de kağıt üstünde değerlendirdim. Belki ödeme sorunu yaşayacaklar... Belki takım olamayıp geride kalacaklar... Yaşayıp göreceğiz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)