kırdın inşallah zincirlerini
kırdın inşallah zincirlerini
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
coştu mübarek
tebrikler
Yarın da sendeyiz güzel uşak
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Bu gozler Jaja gordu, Alanzinho gordu, Bakasetas gordu, Szymkowiak gordu. Bunlarin yanina bile yaklasamaz. Superlig seviyesinde bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Hattrick sizi kandirmasin. Yakinda da gorursunuz zaten. Ayagina gelen top sekerek geri gidiyorsa sen AMC oynayamassin kardes
Bu adam bizlik değil Koreli gelecekti bunu aldılar.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Saydığınız oyuncular yetenek havuzu ve kariyer düzeyi olarak beş benzemez. Ama haklısınız, Cham onlardan farklı. Geldiği zaman da yazmıştım, iki dakikalık video seyredip Jaja kıyaalamaları yapmanın faydası yok. Çocuğa hocası "İyi değil", "Bilmiyor" deyip duruyordu. İlk veya ikinci defa doksan dakika oynadı, bu sefer de "Rakip güçsüz", "Yakında balonu patlar" deniyor. Herif yan ortaya tek vuruşta gol atıyor, ayağına gelen top sekti diyorsun. Ne desem bilemedim, seneye Keçiörengücü'ne gider inşallah...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Mendy çalışmasıyla alay ediyor Sağlam çalış, ihtiyacımız var.
( ゚д゚)
Emin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursun
sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.
umarim ben yanlis cikarim
Temas almazsa savunmayı eksik yakalarsa üretken.
Ama ligde sadece Adana Demir temas etmeden geniş alanda oynuyor.
Çok büyük hayal kırıklığı
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)