beþiktaþ
f.bahce
k.erciyes
kuralar 5 mart pazartesi çekilecek
beþiktaþ
f.bahce
k.erciyes
kuralar 5 mart pazartesi çekilecek
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
beþiktaþ olsun istanbulda bi maç daha izleyelim.
Özkan SÜMER
bu saatten sonra farketmez
ama beþiktaþ olsun![]()
BMN I TRABZON7 geliyor 7
fener olsun
...olay sonzuza dek yaþamak deðil,esas olay hayatla barýþýk olmak...
Bence fener olsun . Finali de Erciyes ile oynayalým.
Yada Erciyes'le yarý final oynayalý. Fener'le final... Bu daha zevkli
Bjk artýk bize hýrs yapmýþtýr ......![]()
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Kuralar bugün çekilmiyor muydu yaa?
Sâhipsiz olan memleketin batmasý haktýr;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktýr!- Eomer -
k.erciyes-Trabzonspor
bjk-fb
imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Fortis Türkiye Kupasý’nda yarý final eþleþmeleri bugün çekilecek kurayla belli olacak.
02.03.2007
Fortis Türkiye Kupasý’nda yarý finale yükselen Fenerbahçe, Beþiktaþ, Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor’un rakipleri bugün yapýlacak kura çekimiyle belli olacak. Takýmlar ilk maçlarýný 4 Nisan, rövanþlarýný 18 Nisan tarihinde oynayacak. Kupa finali ise 9 Mayýs’ta yapýlacak.
Sâhipsiz olan memleketin batmasý haktýr;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktýr!- Eomer -
Bence beþiktaþ olsun, finali fenerle oynamak uefa açýsýndan daha avantajlý gibi geliyor.
kuralar bugün çekiliyo biliyodum bende ama baþka bi sitede 5 mart yazýyor![]()
Kura çekimi 5 Mart Pazartesi günü..
Fortis Türkiye Kupasý'nda yarý final kuralarý 5 Mart Pazartesi günü Ýstanbul'da çekilecek. Kupada yarý final maçlarý 4 ve 18 Nisan'da yapýlacak
Futbol Federasyonu'ndan yapýlan açýklamada, Maslak Princess Otel'de saat 14.00'de baþlayacak kura çekimine, yarý finale yükselen Fenerbahçe, Beþiktaþ, Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor'un temsilcilerinin katýlacaðý bildirildi.
en kolayý bjk bence ama ne kim olsun dersenizde
FARKETMEZ ABÝ![]()
ÝNADINA TRABZON DEGÝL ÖLÜMÜNE TRABZON
birinci beklentim: biz yarýfinalde bjk'yi yenelim , erciyes feneri yensin finalde erciyesi yenelim..
ikinci beklentim: biz yarýfinalde erciyesi'yi yenelim , bjk feneri yensin finalde bjk'yi yenelim..
en büyük hayalim: biz yarýfinalde bjk'yi yenelim , fener erciyesi yensin finalde feneri olimpiyatta 5-0 yenelim..
Beþiktaþ olsun 2 avans vermek güzel oluyor![]()
Teþekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen þehitlere hediye ettiðin 2010 TÜRKÝYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
finali fenerle oynayalým da yarý finalde kim gelirse gelsin
bjk olur büyük ihtimalle.
febeyle finalde karþýlaþmak ümidiyle.
Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.
kupa bizim olacak rakibin önemi yok...
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ÞEMSÝYEYÝ....ARTIK UEFA DAN TESCÝLLÝ BÝR HIRSIZIMIZ, BÝR DE ÞAMPÝYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERÝYLE ÞAMPÝYON TRABZONSPOR....TEÞEKKÜRLER SADRÝ BAÞKAN VE EKÝBÝ, TEÞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEÞÝMÝZ, TEÞEKKÜRLER YÜREKLÝ FUTBOLCULARMIZ, TEÞEKKÜRLER PAYDAÞLAR.....
gönlümeden fener geçiyor ama son selerde beraberliði bile unttuk bu ezik takýma karþý o yüzden olmasýn en güzeli erciyes doðal olarak en zayýf onlar gözküyor amma bejeke yi de bu sene paso yeniyoruz bidaha yenmek fena olmaz
bjk ile eþleþme þansýmýz yokmuþ..öle diyolar![]()
finalde fener çýkacak þekilde bir kura uygundur.
TERKETMEDI SEVDAN BENI
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)