Sayfa 24 Toplam 27 Sayfadan BirinciBirinci ... 14 22 23 24 25 26 ... SonuncuSonuncu
Toplam 655 adet sonuctan sayfa basi 576 ile 600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu | Ruzomberok 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Alýntý Sadettin_ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    geçiniz ...

son 24 senede , KOSKOCA 24 SENE de elle tutulur yeni 2 oyuncu çýkarabildin .
    biri son senesi yoklarý oynayan yusuf yazýcý ,
    diðeri uðurcan çakýr .

aç resmi siteyi yada transfermarkt sitesini .
    son 24 senede trabzonspor hangi hocalarla çalýþmýþ bak .

Trabzonsporun altyapý odaklý hangi geliþim stratejisine taþ koymuþ Abdullah avcý ? Neyi engellemiþ .
    Son 24 senedeki hocalar hep beraber gizli birörgüte mi üyeydi . Neden gençlerimizi yiyip bitirdiler .

Muhammet beþir niye topçu olamadý ? Fizik burak yýlmazýn kopyasýydý ? Neden olmadý ?
    adamý bizden dedik ünal karaman a yolladýk . ünal karaman apar topar kadro dýþi býraktý muhammeti neden ?

Bundan önce nasýl geliþiyorsa öyle geliþecekmiþ . peeh .

Eðer konu gençler ise , Abdullah avcý kendinden önceki teknik adamlarla kýyasla baþarý puaný ya aynýdýr , yada onlardan üst seviyededir .
    Realite budur .
    Kalan tüm konular sizin subjektif yorumlarýnýzdýr .

Bu arada Dortmund u , yada altýnorduyu deðil de fb ve gs yi genç yetiþtiren kulup olarak örnek alan insan bilinçaltýnda istanbul hayranýdýr .
    Hala beyin yakmýþ gibi sadece altyapý ürünlerinden bahsediyorsun!

Sen dýþarýdan Archil, Þota, Onur kývrak, Colman, Symkowiak, Ekuban, Sörloth, Onazi, Edgar, Burak, Selçuk, Giray, Aurelio, Yattara, Egemen gibi oyuncularý aldýn, oyuncularý geliþtirdin. Daha da eklenebilir de ilk aklýma gelenler.

Bak hiç altyapý ürünlerini saymadým. Çünkü bugün hiçbir takým sadece kendi altyapýsý ile rekabet edemez.

Konumuz altyapýdan oyuncu çýkarmak deðil,
    Eline geçen genç oyuncularý bir üst seviyeye çýkarmak.

Bilincimin altýnda ya da üstüne Ýstanbul hayranlýðý falan yoktur. Zýrvalamak konusunda ihtisas düzeyine çýkmaya gerek yok.
    Dýþarý çýkacak olsam Ajax, Benfica'dan baþlardým.
    Altýnordu burada konuya dahil bile olamaz.

Konu gençler ise Avcý kendinden önceki hiçbir teknik adamla yan yana dahi gelemez. Hala zýrvalýyorsun.
    Geldiðinden beri eline aldýðý bir genç oyuncunun kademe atladýðý görülmedi. (Genç olmayanlar da buna dahil aslýnda.)
    Býrak kademe atlamayý, elindeki gençlerin tamamýný ya takasla ya fesih ile gönderdik.

Ayný puandaymýþ.
    Sarhoþ bakýnca öyle görünüyor olabilir.
    Yanlýþ anlaþýlmasýn, aþk sarhoþu.

Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    31

Alýntý HOPA'LI TS'LÝ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Lundstram hakkýnda bir fikir edinebilen var mý?
    agabey sen nerdesin ya öldün sandýn uzun süredir ortalýkta olmayýnca

dün draguþ ve trezeguet dýþýnda sahada elle tutulan oyuncu yoktu.

takýmýn ne oynadýðý belli deðil.

daha net konuþmak gerekirse sezona hazýr deðiliz.

lundstram'ýn önünde bardhi ve umut oynadý.

böyle bir diziliþte kendisi hakkýnda yorum yapmak saçma olur.

oyuncularýn birbirini tanýmasý, yeni transferlerin takýma adapte olmasý derken bu takým ekim ayýnda falan ancak hazýr olur
    Konu Doðukan Uçan tarafýndan (26.07.2024 Saat 10:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    34

Alýntý Doðukan Uçan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    beþiktaþ maçýnda býraktýðýmýz yerden devam ediyoruz. adam baniya'yý son dakikalarda oyuna sokuyor. madem bu adam oynayabiliyor denswil-baniya ikilisi ile maça çýkýp mendy neden orta saha oynamýyor. mendy maçýn ikinci yarýsýnda rakibi öyle bir kaçýrdý ki adam benden stoper olmaz diyor resmen.
    rövans macinda, umarim avci, defansda Banyiayi dener. Mendy ileriye ceker. Ozan orta sahda oynar. Pedro sag beke gecer. 2-0 skor almissin Mendy defansda olmaz, Ozan defansda olmaz.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Oyunculara gene tatil mi vermiþiz 3 gün?

Vallahi bu herif hasta eðer bu haber doðruysa!

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    34

Alýntý Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Serkan'ý oynatma sebebi Pereira'yý yemekti.
    Yoksa, geçen sene MehmetCan'a "Trabzonspor beklemez" "bye, bye" diyen adam Serkan'a niye sabretsin?

Elinde Onuachu ve Umut Bozok vardý. Biri Afrika kupasýna gitti, diðeri kadro dýþý kaldý.
    Elinde santrafor kalmayýnca da Enis'i oynattý.

Avcý'nýn elinde hiçbir oyuncu eline aldýðýndan daha iyi hale gelmedi.
    Ayrýca kimsenin takýmý gençlerle doldurmasý diye bir beklentisi yok. Takýmýn içine oturmuþ 3-4 tane gencin olmasý beklenen.

Avcý'nýn yöntemi hazýr yemektir.

Gelelim maça,
    Bizim 2 stoperimize, Saviç ve Denswill'e verdiðimiz para ile kurulmuþ takýma karþý sahada oynadýðýmýz þeyin adýna futbol falan denmiyor.

Maç boyunca orta sahada rakibe üstünlük kuramadýk. Adamlar dünya kadar pozisyona girdi.
    Biraz daha kaliteli bir takým olsa yarým düzine gol yerdik.
    O kadar kötü oynadýk.

Maçýn olumlu taraflarý,
    Her sezonu leþ gibi açan Uðurcan'ýn sezona iyi baþlamasý... (Baþlamasa bu maçta baþýmýz çok aðrýrdý zaten)
    Cihan Çanak'ýn Arda Güler'in Gürcistan'a attýðýna benzeyen harika golü.
    Ugurcanin iyi baslamasi, bence avrupa kupasindan gelmesi oldu. Belki oynamadi, ama moralli döndü ve en önemlisi, 4 hafta boyunca calisdi, ama avciyla birlikte degil

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Alýntý lazminator61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ugurcanin iyi baslamasi, bence avrupa kupasindan gelmesi oldu. Belki oynamadi, ama moralli döndü ve en önemlisi, 4 hafta boyunca calisdi, ama avciyla birlikte degil
    Gayet mantýklý.
    Avcý'nýn tatil, ter idmaný ve klip çekmek dýþýnda birþey yaptýðýný görmedim zaten.

Uðurcan da 1-2 ay içinde eski vaziyetine dönecektir buradan hareket edersek!
    Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafýndan (26.07.2024 Saat 10:19 ) deðiþtirilmiþtir.

Erhan Sezer - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    37

Ýyi bir 6 numara, çabuk oynuyor topu çok fazla ezmiyor. Ve düþüncesi direk yana ya da geri dönmek deðil.

Hemen karar alýp pas ücgeni baþlatabiliyor.

Ama elbette ki kalitesinin ortaya çýkmasý için 8 ve 10 numarada Umut Güneþ - Bardhi ikilisiyle deðil de daha düzgün partnerlerle oynamasý gerekiyor.
    Sonsuza dek hep sürecek, oðlum da seni sevecek

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    34

ayaga saglam, iyi pas alip verebliyor, dikine kosiyor ve pas atiyor. Top kontrolü iyi. Yaninda Bardhi ve Günes vardi, rakip cok kolay orta sahyi gecti. Orda Lundstramin sucu yok. Bence Mendy ve Ozan Bardhi ve Günesin pozisyonlarinda oynasa, cok saglam olur.

Yani, ilk mac icin umut vaat etti. Ben begendim.

Mehmet BAÞ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Yaþ
    37

Arkadaþlar, evet dün akþam rezil bir oyun oynadýk. Bu maçýn tek olumlu yaný Uðurcan'ýn iyi performansý ve galibiyetti. Bireysel performans olarak da Draguþ, Lundstram ve Cihan olumlu sinyaller verdi diyebiliriz. Ancak takýmýn gerisi koca bir boþluk! Savunma kurgusu diye bir þey yok. Rakip her geldiðinde tehlike yarattý. Mendy ve Denswill bu takýmýn stoperi olamaz. Keza Baniya için de ayný þeyi söyleyebiliriz. Eren ve Ozan zaten evlere þenlik! Dün akþamki haline bakýnca Ozan'ý sað bek alternatifi saymak bile komik görünüyor. Savunma hattý komple berbat görünüyor.

Orta sahada oynayan isimlere bakýnca insan zaten karamsarlýða bürünüyor. Bir takýmýn orta sahasý Umut, Bardhi gibi isimlerden oluþuyorsa zaten bir performans beklemek hayalcilik olacaktýr. Nitekim dün akþam iki oyuncu da niteliksizliðini fazlasýyla gösterdi. Lundstram ise topu kullanma ve pas oyununa dair güzel sinyaller verdi ancak o bölgeye sertlik katmak konusunda baþarýlý olamadý. Tabi yanýnda oynayan iki ismin kaðýt helva olmasý bu durumda etkili olmuþ olabilir.

Hücum tarafý nispeten fena deðildi ancak takým bütünlüðünü saðlayamadýmýz için kopuk bir oyun sergiledik. Trezequet ve Visca son paslar ve birebir þerde becerikli deðildi. Draguþ hareketli tarzý ve topu taþýma becerisiyle olumlu sinyaller verdi. Takýmdaki beceriksizler yanýnda kaliteli bir oyuncu olduðunu hissettirdi.

Bir eleþtiri de Abdullah Avcý'ya yapmak gerek. Bardhi ve Umut ýsrarý artýk mide bulandýrýyor. Ruhsuz oyun anlayýþý aynen devam ediyor. Agresif takým vb. Yalnýzca lafta kalýyor. Takýma sadece iki tane hazýrlýk maçý yaptýrdý. Kamp döneminde oyunu deðiþtirmek adýna bir halt yapmadýklarý açýkça görünüyor! Dün akþam bunun da olumsuz etkisini gördük. Nereden tutsan elinde kalan bir teknik direktör...

Dereli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    46

Kasaba takýmýna karþý oynuyoruz maçýn adamý Uðurcan oluyor.
    Ah ah çekilecek çilemiz var. Bu dünyada yalancý ile yüzsüze hiç bir þey yapamazsýnýz.

Hiç deðilse her ortamda insanlarýn avcýya olan tepkisinin çýð gibi büyüdüðünü görüyorum da rahatlýyorum. Herkes her þeyin farkýnda, yönetim hariç.
    "çýnlasýn gökyüzü karadeniz aðlasýn yýldýzsýn aysýn eren iyi ki varsýn"

Enes Baþkaya60 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kýrþehir
    Yaþ
    36

scout ekibinden 2 kiþiyi taniyorum . Bilgileri onlardan alýyorum
    Al ne güzel iþte sen burda millet hasta tedavi olmasý gerekiyor diye itham edip duruyorsun yaa, asýl senin Avcý fan olarak en kýsa sürede tedavi olman gerekiyor, bu adamý her koþulda savunacak kadar kafayý yemiþsiniz.
    S.V.A.K.O
    FATÝH TEKKE

lazibere - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Yorumlarý okuyorum da, Abdullah Hoca düþmanlarý ilk maçtan gardlarýný almýþlar ve bütün bir sezon baþka bir þey yazmayacaklar, anlaþýldý ve bu þekilde net Hoca düþmanlýðý yapan çoðu kiþiyi engelleyerek forum hayatýma devam edeceðim.

Maça gelirsem;

UÐURCAN : En çok eleþtirdiðim oyuncularýn baþýnda geliyordu çünkü aklý Trabzonspor'dan gitmek üzerine konsantreydi ama gördüm ki gerçekten netleþmiþ ve daha bir burda. Dün akþamýn ern iyi oyuncusuydu diyebilirim. Teþekkürler, Umarým bütün sezon önceki yýllarda olduðu gibi iyi oyunlarýný görürüz

DENSWÝL : Fiziði ile sahada duran akýl olarak olmayan birisi, Takýmda en eski oyunculardan diyebiliriz ama asla bir 11 oyuncusu olmayý baþaramadý. Kesinlikle sahtekar bir oyun oynadýðýný düþünüyorum ve paradan baþka bir þey düþünmüyor. Kesinlikle yol verilmeli, Dediðim gibi 3 yýldýr bu kadroda olup da bu kadar tartýþýlan oyuncu konumunda olmamalý

MENDY : Stoper oynamamalý, 6 numarayý da beceremiyor. Kontrolsuz bir oyuncu ve sýrf fizik kapasitesinden sebep sahada duruyor. Umarým düzelir ama stoperde oynamayacaðý kesin.

EREN : BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM, BU ADAM YEDEKTE BÝR OTURMAMLI. RAKÝBÝ DURDURMASINI BÝLMEYEN, HER ATAKTA ADAM KEÇÝREN KOLAY ÇALIM YÝYEN VE DURACAÐI YERÝ BÝLMEYEN BÝR BOMBA.. ÝYÝ KÝ ALTERNATÝFÝ ALINDI

LUNSTRAM : Faydalý bir oyuncu ve daha iyi olacak

OZAN : Sað bekte oynadý ama onun yeri orasý deðil, Top ayaðýna geldiðinde topa hükmetmesini bilen bir oyuncu belli yani topçu olduðu. Ýt.da ile söylüyorum bu sezon yaptýðýmýz en iyi transferlerdendir diyeceksiniz.

UMUT GÜNEÞ: Umudum yok ve ümitsizim

TREZEGE : Onunla da olmuyor ama onsuz da olmuyor. Bu kadar hýzlý olmasýna raðmen ceza sahasý içerisinde neredeyse olmayan ve beynini kullanamayan bir oyuncu. Koþmasý olmasa sahada olmasýna gerek yok ama adam yorulmadan koþuyor ama takým oyununa adaptasyon mu sýfýr. Kaçýrdýðý goller geçen sene kaçýrdýðý gibi

DRAGUÞ : Topçuyum diyen biri çok iyi bir oyuncu ve tek vuruþu ben sevdim

VÝSÇA : Ondan 60 dakka faydalanacaksýn ve o sürede iþi bitirir. Profesyonel bakýþýna hayraný um, iþini yapan beyefendi bir adam. Tebrik ediyorum

CÝHAN : Bu çocuk benim hayraný olduðum bir çocuk. Ömür'ü 10 kere cebinden çýkartýr. Bunun geleceðini çok parlak görüyorum. Hani hep söylerim ya, Bir çocuk iyiyse formayý kapar diye. Ha iþte bu kapar. Attýðý gol jeneriklik gol ve en önemlisi topa vurmadan evvel kaleye bakmasý da çok akilane

nWaKAME: 20 dakika da olsa kalmasý gereken oyucu, Cihanýn golu öncesinde , topu ortadaki oyuncumuza atarak ataðý baþlatan Nwakame den baþkasý olmazdý zaten. Adam futbol zekasý küpü, fiziðinde faydalanamayacaðýz belki ama aklýndan faydalanýrýz

BARDÝ : Gereksiz, olmasa da olur
    Konu lazibere tarafýndan (26.07.2024 Saat 10:32 ) deðiþtirilmiþtir.
    Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun

gurur6134 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Alýntý My Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Avcýsporlular izlemesin. Onlar gitsin NTV'de penguen belgeseli felan izlesin. Diriliþ Avcý felan izleyip Real Madrid bizi kýskanýyor diye konu baþlýðý açsýn.

Adamlarda yüz yok ki artik perdeleri yirtmislar keceyle kaplamislar suratlarini su macin ardindan adam olan biraz utanir da laf etmez bak ar damari catlamamis avcisporlular henuz tek kelime yazmadilar unutulsun biraz mac damlarlar bir kac saat sonra baslarlar guzellemelerine onlar bile ar etmisler sicagi sicagina yazmaya su macin ardindan
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcýlara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygýsýzlýk yapanlara ayný þekilde cevap verilir.

HasanTezel - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

@lazibere kardeþim yorumunu okudum ama anlayamadým, güldüm

Avcýyý eleþtirenleri eleþtirmiþ ama altta yorumda UÐURCAN HARÝÇ herkesi gömmüþsün, bir hoca 5 dk da maça heyecan katan NWAKAEMEYÝ NEDEN OTURTUR?

Rakip zayýf 2. Forveti neden denemez?

Orsiçi neden düþünmez?

Yani Umut-Bardhi çöp ötesiyken kontenjandan 1 deðil 10 deðil 50 maçtýr rezil oyunlarýný görerek neden oynatýr???
    Trabzonspor daha þampiyon olamaz, farký açtý istanbul büyütülmüþleri masalý da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Neredeyse geçen senenin kadrosu ile oynadýk ve kadro kalitesinin deðiþmesi gerektiðini söylemekle ne kadar haklý olduðumuz ortaya çýkýyor

Uðurcan ve Visça haricinde geçen seneden hiç kimse Trabzonspor 11 inde direkt oynamayý hak etmiyor ve zaten göreceksiniz neredeyse tamamý deðiþecek

Yeni oynayanlarýn hepsini beðendim.

Saviç ve alýnacak baþka stoperle de orasý deðiþmiþ olacak

Eren, yedek kulubesinde ve goller de havaya kalkan profil olacak

Mendy, ruhunu verirse orta saha rotasyonunda olacak ama ben satýlacaðýný düþünüyorum

Umut , kadroya giremeyecek

Bardi, 70 den sonra girecek

?? Diðerlerini saymýyorum bile

Ben hala 3 tane direkt oynayacak oyuncu alýnacak diye düþünüyorum

Forvet , 8 numara , Bir stoper daha

Ýlk maçlar zordur , Fener'de Morinyo var ama ilk resmi maçýnda 3 tane gol yedi , kimse hocayý konuþmuyor. Biz ise daha ilk 10 dakkada Hocayý istifaya çaðýran bir camiayýz, Bunu aþamazsak baþarý kesinlikle zaten gelmeyecek. Önce bu kafayý bir boþaltýn
    Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Alýntý Doðukan Uçan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    agabey sen nerdesin ya öldün sandýn uzun süredir ortalýkta olmayýnca

dün draguþ ve trezeguet dýþýnda sahada elle tutulan oyuncu yoktu.

takýmýn ne oynadýðý belli deðil.

daha net konuþmak gerekirse sezona hazýr deðiliz.

lundstram'ýn önünde bardhi ve umut oynadý.

böyle bir diziliþte kendisi hakkýnda yorum yapmak saçma olur.

oyuncularýn birbirini tanýmasý, yeni transferlerin takýma adapte olmasý derken bu takým ekim ayýnda falan ancak hazýr olur
    Þirket engelleme koymuþtu.
    Uzun süredir yoktum bu nedenle
    Özledim buralarý
    Bugün tesadüfen girebildim.
    Var ol kardeþim.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý HasanTezel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @lazibere kardeþim yorumunu okudum ama anlayamadým, güldüm

Avcýyý eleþtirenleri eleþtirmiþ ama altta yorumda UÐURCAN HARÝÇ herkesi gömmüþsün, bir hoca 5 dk da maça heyecan katan NWAKAEMEYÝ NEDEN OTURTUR?

Rakip zayýf 2. Forveti neden denemez?

Orsiçi neden düþünmez?

Yani Umut-Bardhi çöp ötesiyken kontenjandan 1 deðil 10 deðil 50 maçtýr rezil oyunlarýný görerek neden oynatýr???
    Allah gülmeni eksik etmesin

Uðurcan hariç herkesi gömmedim, Gömnülen oyuncularýn yerine Avcý hoca oynamýyordu. Nerden baðlantý kurdun,
    Wakame, bu maçta 10 dakkadan fazla oynamamalýydý zaten. Ha sen þimdi Wakeme niye 90 dakka oynamadý da diyebilirdin

Trezege forvet mi?? sence , deðil dimi ama forvet gibi oynadý. Trabzon bu maçta kaç forvetle oynadý sence?? Onachuyu mu maça niye yetiþtirmediler de diyebilirdin..

Abartmayýn lütfen. A sopr maç spikeri gibi, rakibi Allah yapmaya gerek yok. bastýk 2 tane s...k belasýný ) neyi paylaþamýyorsunuz.. Bu daha 1. maç ve as kadro sahada deðildi.. Anlamak bu kadar zor mu?

Sadettin_ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Hala beyin yakmýþ gibi sadece altyapý ürünlerinden bahsediyorsun!

Sen dýþarýdan Archil, Þota, Onur kývrak, Colman, Symkowiak, Ekuban, Sörloth, Onazi, Edgar, Burak, Selçuk, Giray, Aurelio, Yattara, Egemen gibi oyuncularý aldýn, oyuncularý geliþtirdin. Daha da eklenebilir de ilk aklýma gelenler.

Bak hiç altyapý ürünlerini saymadým. Çünkü bugün hiçbir takým sadece kendi altyapýsý ile rekabet edemez.

Konumuz altyapýdan oyuncu çýkarmak deðil,
    Eline geçen genç oyuncularý bir üst seviyeye çýkarmak.

Bilincimin altýnda ya da üstüne Ýstanbul hayranlýðý falan yoktur. Zýrvalamak konusunda ihtisas düzeyine çýkmaya gerek yok.
    Dýþarý çýkacak olsam Ajax, Benfica'dan baþlardým.
    Altýnordu burada konuya dahil bile olamaz.

Konu gençler ise Avcý kendinden önceki hiçbir teknik adamla yan yana dahi gelemez. Hala zýrvalýyorsun.
    Geldiðinden beri eline aldýðý bir genç oyuncunun kademe atladýðý görülmedi. (Genç olmayanlar da buna dahil aslýnda.)
    Býrak kademe atlamayý, elindeki gençlerin tamamýný ya takasla ya fesih ile gönderdik.

Ayný puandaymýþ.
    Sarhoþ bakýnca öyle görünüyor olabilir.
    Yanlýþ anlaþýlmasýn, aþk sarhoþu.
    Yok kardeþ o iþ öyle deðil . Konuyu hiç öyle alakasýz yerlere çekme,

benim konu baþlangýcým , hoca gençleri oynatmýyor diyenlerle . +30 yaþý þart koþuyor diiyenlerle ve scout ekibinden 2 kiþi tanýyan forumun en temiz en cennetlik üyeleriyle alakalýydý .

ilk önce "oynatmýyor demiyoruz geliþtiremiyor diyoruz" deyip kývýrmaya baþladýn .
    Kývýrmaya gerek yok öyle deðil mi ? eðer gs fb alt yapýsý hayranlýðý dýþýnda serdar ortaçýn klibinde oynamak gibi bir hedefin yoksa tabi

konuyu gençler meselsinden tamamen çýkarýp colmana, onazi ye ekuban a falan baðladýn .
    öyle konuyu daðýtmak yok ...

Haa ayrýca o saydýklarýn 20 hocanýn toplamýdýr ve o dönemlerdede kadroya her sene 15 kiþi eklenir 15 kiþiile fesih yapýlrdý deðiþen bir þey yoktu ve bunlarlada ligi nadiren 2. kalan dönemlerde de 5-7. bitirdin .
    Abdullah avcýnnýn tek kalemde sayacaðýn bakasetasla , brunu peresle , siopisle , corneliusla ise þampiyon bitirdin onuda ekleyeceksin kaçýp gitmeyeceksin hemen .

ama konu bu deðil .

Konu son 1 senedir aðzýnýzda sakýz gibi çiðnediðiniz bozuk plak gibi tekrarladýðýnýz , "gençleri bitirdi", "gençleri oynatmazki" , "yaþlý takýntýsý var" konusu .
    61

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Bu maçlarda iyi oyun bekleyemezsin. Kimse zorlamaz da kendini. Trezege müsait toplarý gol yapsa baþka bir þey konuþurduk. Bu maçlar bitirici adamlarýn skor almasýyla kazanýlýr. maç kolaylaþýr. Sezonun ilk maçý, kadronun yarýsý yok ve skor alýp rövanþta konuþursun. Cihan Çanak'ýn golu maçýn en önemli iþi idi. Attý ve kendi yeteneklerini gösterdi. Ötesinde maça anlam yüklemeye gerek yok. Dedim ya Fener, ilk maçýný 4-3 sidik zoruyla kazandý, Kimse , Haniþ Morinyo disiplini, Bu takýmdan 3 gol yenir mi diye konuþmadý , siz de konuþmayýn, nitekim gol de yemeden maçý aldýk.. Çok erken baþladýnýz diyorum, hoca gömmeye.

Maçýn baþlamasýna dakikalar kala

birisi yazmýþ forumda

'' Bu maçta yenilirsek Avcý gider mi '' diye..

Arýnýn biraz.. Tatile çýkýn kafanýzý temizleyin. Bu sene çok güzel bir sezon olacak bizim için. Umutsuzluk pompalamayý býrakýn. ))

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Yok kardeþ o iþ öyle deðil . Konuyu hiç öyle alakasýz yerlere çekme,

benim konu baþlangýcým , hoca gençleri oynatmýyor diyenlerle . +30 yaþý þart koþuyor diiyenlerle ve scout ekibinden 2 kiþi tanýyan forumun en temiz en cennetlik üyeleriyle alakalýydý .

ilk önce "oynatmýyor demiyoruz geliþtiremiyor diyoruz" deyip kývýrmaya baþladýn .
    Kývýrmaya gerek yok öyle deðil mi ? eðer gs fb alt yapýsý hayranlýðý dýþýnda serdar ortaçýn klibinde oynamak gibi bir hedefin yoksa tabi

konuyu gençler meselsinden tamamen çýkarýp colmana, onazi ye ekuban a falan baðladýn .
    öyle konuyu daðýtmak yok ...

Haa ayrýca o saydýklarýn 20 hocanýn toplamýdýr ve o dönemlerdede kadroya her sene 15 kiþi eklenir 15 kiþiile fesih yapýlrdý deðiþen bir þey yoktu ve bunlarlada ligi nadiren 2. kalan dönemlerde de 5-7. bitirdin .
    Abdullah avcýnnýn tek kalemde sayacaðýn bakasetasla , brunu peresle , siopisle , corneliusla ise þampiyon bitirdin onuda ekleyeceksin kaçýp gitmeyeceksin hemen .

ama konu bu deðil .

Konu son 1 senedir aðzýnýzda sakýz gibi çiðnediðiniz bozuk plak gibi tekrarladýðýnýz , "gençleri bitirdi", "gençleri oynatmazki" , "yaþlý takýntýsý var" konusu .
    Konu tamamen bu.
    2 senedir ayný þeyi yazýyorum.

Ama etek giydirilip ortaya meze edilmeyi hak eden beyin fonksiyonu eksik tiplerin konuyu anlamaz gibi yapmalarý normaldir.

Siopis'i de geliþtirmedi, Cornelius'u da geliþtirmedi. Ýkisi de zaten yaþý kemale ermiþ geldiler. Gittiklerinde geldiklerinden farklý bir performanslarý da yoktu. Hatta siopis epeyce gömülen bir oyuncuydu.

Bizim 15 imza, 15 fesih dönemimiz 2011 senesi sonrasý, özellikle ÝHO devrinde baþlayan, Usta ile devam eden dönemdir.
    O dönemin kontrolsüz kötü yönetimler devri olduðunu da defalarca anlattýk. Örnek de referans da alýnmaz.

Ondan önceki dönemlerde istisnalar dýþýnda böyle bir sirkülasyon yoktur. Zaten bu sirkülasyon için finansman da yetmezdi.

Gençleri bitirdiði konusunda halen daha deðiþen birþey görmedim.
    Ben geliþen, iþimizi gören, Avcý'nýn eline geldiðinden daha fazla kýymet kazanýp bize para kazandýran bir gence þahit olmadým.
    Yerinde sayaný bile neredeyse yoktur.

Avcý kendisine verilen 30-40-50 milyon euroluk kadrolarla iþ gördü.
    Bundan önce, 2011-2018 arasý kontrolsüz devir dýþýnda, hiçbir hocaya böyle bir bütçe verilmedi.
    Takýmý batýracak kadar masraf yaptýran bir hocanýn kendinden evvelki dönemler referans alýnýrken harcamalarý da göz ardý edilmez.

Avcý sadece þampiyonluk senesinde bu takýmýn baþýnda deðildi.
    3 yýldýr burada.
    Avcý deðerlendirmesi yaparken sadece þampiyonluk senesini baz alýp, sonraki iki sene kulübü tarumar ediþini çuvala sokup gizlemeye çalýþmak kývýrmak dediðin aktivitenin düþkün tipler tarafýndan yapýlan halidir.

Konu, dün 2 oyuncumuz deðerinde bir takýma karþý oynadýðýmýz iðrenç oyundur.

Ha gençleri konu edeceksek Avcý'nýn elinde kýymet kazanmýþ hiçbir genç yoktur.
    Tam da bu yüzden transfer talep ederken olmuþ, yaþý yüksek 30+ oyuncularý öncelikli talep eder.

Döneminde transfer edilen ve anlamlý süreler bulan oyuncularýn listesine bir orangutan bile baksa bunu farkedebilir.
    Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafýndan (26.07.2024 Saat 11:14 ) deðiþtirilmiþtir.

HasanTezel - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Allah gülmeni eksik etmesin

Uðurcan hariç herkesi gömmedim, Gömnülen oyuncularýn yerine Avcý hoca oynamýyordu. Nerden baðlantý kurdun,
    Bu forumda, klasik Karadeniz efekti ile ben kolay kolay ÖZÜR-TEÞEKKÜR-TEBRÝK çok az gördüm, çok kaliteli her kesimden insan var, ben insanlarý kategorize etmeyi sevmem…

Çok kýymetli þeyler yazanlardansýn, zaman da ayýrýyorsun, bence her yazan keyifle okunuyor, ZÝRA HEPÝMÝZÝN AMACI ÝYÝ YÖNETÝLEN TRABZONSPOR

Ancak dostum, yazýný oku en az 5 kiþi MEVKÝSÝNDE OYNATILMAMIÞ, sen yazmýþsýn, bunlar KAFA DEÐÝÞMEMÝÞ hoca hezeyanlarý…

Bak, sonuca itiraz eden 3 kiþi vardý, UÐURCAN-VÝÞÇA-TREZEGE, taraftar gömse de her maç Trezege herþeyiyle oynuyor, bazen yapamasa da…

YAHU AVRUPA ARENASINDASIN, hocan diðerlerine hiç mi demiyor MOTÝVE OLUN-OYNAYIN, 3 kiþi hariç inan bana MOTÝVASYON SIFIRDI, hocaya kýzma nedeninin baþý HAZIRLAYAMIYOR MENTAL-FÝZÝKSEL bence
    Trabzonspor daha þampiyon olamaz, farký açtý istanbul büyütülmüþleri masalý da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu maçlarda iyi oyun bekleyemezsin.
    Ben Avcý döneminde sezonun her anýnda bu laflarý Avcý'yý savunan arkadaþlardan okurum.
    Þampiyonluk senesinde de ayný laflarý duyardýk. O dönem yarýþma heyecanýndan yarým aðýz itiraz ederdik.

Her dönem bu laf edilir.
    Bu maçlarda iyi oyun bekleyemezsin.

Emin olun Avcý ile iyi oyun artýk beklemiyoruz.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý HasanTezel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu forumda, klasik Karadeniz efekti ile ben kolay kolay ÖZÜR-TEÞEKKÜR-TEBRÝK çok az gördüm, çok kaliteli her kesimden insan var, ben insanlarý kategorize etmeyi sevmem…

Çok kýymetli þeyler yazanlardansýn, zaman da ayýrýyorsun, bence her yazan keyifle okunuyor, ZÝRA HEPÝMÝZÝN AMACI ÝYÝ YÖNETÝLEN TRABZONSPOR

Ancak dostum, yazýný oku en az 5 kiþi MEVKÝSÝNDE OYNATILMAMIÞ, sen yazmýþsýn, bunlar KAFA DEÐÝÞMEMÝÞ hoca hezeyanlarý…

Bak, sonuca itiraz eden 3 kiþi vardý, UÐURCAN-VÝÞÇA-TREZEGE, taraftar gömse de her maç Trezege herþeyiyle oynuyor, bazen yapamasa da…

YAHU AVRUPA ARENASINDASIN, hocan diðerlerine hiç mi demiyor MOTÝVE OLUN-OYNAYIN, 3 kiþi hariç inan bana MOTÝVASYON SIFIRDI, hocaya kýzma nedeninin baþý HAZIRLAYAMIYOR MENTAL-FÝZÝKSEL bence

Teþekkürler güzel dileklerin için

Yerinde oynamayanlar konusu, zaruretten

Sað bek alýndý ama daha idman yapmadan maça çýkmamalýydý ve Ozan Tufan Sað bek oynadý, bir daha ki maç yerine geçer

Mendy, geçen seneden beri stoper oynuyor ama o da yerinde deðil, oraya Saviç geldi zaten

Baþka yerinde oynamayan yoktu ama Eren, Barisiç sakat olduðu için oynadý

5 kiþi falan dedim mi )) O kadar deðil. Ama en az 3 tane daha as oyun cu alýnacak ve þimdi oynayan toplamda 5 oyuncu yedek soyunacak

Sadettin_ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Konu tamamen bu.
    2 senedir ayný þeyi yazýyorum.

Ama etek giydirilip ortaya meze edilmeyi hak eden beyin fonksiyonu eksik tiplerin konuyu anlamaz gibi yapmalarý normaldir.

Siopis'i de geliþtirmedi, Cornelius'u da geliþtirmedi. Ýkisi de zaten yaþý kemale ermiþ geldiler. Gittiklerinde geldiklerinden farklý bir performanslarý da yoktu. Hatta siopis epeyce gömülen bir oyuncuydu.

Bizim 15 imza, 15 fesih dönemimiz 2011 senesi sonrasý, özellikle ÝHO devrinde baþlayan, Usta ile devam eden dönemdir.
    O dönemin kontrolsüz kötü yönetimler devri olduðunu da defalarca anlattýk. Örnek de referans da alýnmaz.

Ondan önceki dönemlerde istisnalar dýþýnda böyle bir sirkülasyon yoktur. Zaten bu sirkülasyon için finansman da yetmezdi.

Gençleri bitirdiði konusunda halen daha deðiþen birþey görmedim.
    Ben geliþen, iþimizi gören, Avcý'nýn eline geldiðinden daha fazla kýymet kazanýp bize para kazandýran bir gence þahit olmadým.
    Yerinde sayaný bile neredeyse yoktur.

Avcý kendisine verilen 30-40-50 milyon euroluk kadrolarla iþ gördü.
    Bundan önce, 2011-2018 arasý kontrolsüz devir dýþýnda, hiçbir hocaya böyle bir bütçe verilmedi.
    Takýmý batýracak kadar masraf yaptýran bir hocanýn kendinden evvelki dönemler referans alýnýrken harcamalarý da göz ardý edilmez.

Avcý sadece þampiyonluk senesinde bu takýmýn baþýnda deðildi.
    3 yýldýr burada.
    Avcý deðerlendirmesi yaparken sadece þampiyonluk senesini baz alýp, sonraki iki sene kulübü tarumar ediþini çuvala sokup gizlemeye çalýþmak kývýrmak dediðin aktivitenin düþkün tipler tarafýndan yapýlan halidir.

Konu, dün 2 oyuncumuz deðerinde bir takýma karþý oynadýðýmýz iðrenç oyundur.

Ha gençleri konu edeceksek Avcý'nýn elinde kýymet kazanmýþ hiçbir genç yoktur.
    Tam da bu yüzden transfer talep ederken olmuþ, yaþý yüksek 30+ oyuncularý öncelikli talep eder.

Döneminde transfer edilen ve anlamlý süreler bulan oyuncularýn listesine bir orangutan bile baksa bunu farkedebilir.
    ya siz neyin kafasýndasýnýz ya ? kafayý yemiþsiniz açýn camý pencereyi bir hava alýn . Hayat geçmez boyle cidden .
    Oturup cornelius u geliþtiremedi diye üzülmek ne yahu ?
    adam gol atsýn diye aldýk ve gollerini attý. gerekeni yaptý . Sorun ne ?

siopisi geliþtiremedi ? ee ?
    adam orta sahayý dinç tutsun diye aldýk ve istenilen neyse onu gayette iyi yaptý .
    sonuç?
    "tamam adam orta sahada iþini yaptý þampiyon falanda olduk ama siopisi geliþtiremedi" ya bi gidin allah aþýna ya .
    ya cidden gidin tedavi olun . Erken yaþlanacaksýnýz .

bozuk plaksýnýz ve ayný zamanda papaðansýnýz .

Abdullah avcý Türkiyenin en iyi yerli teknik adamýdýr ve Trabzonsporun baþýndadýr .
    Bu bizim için bir þanstýr .

hadi iyi forumlar .
    61

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

ya siz neyin kafasýndasýnýz ya ? kafayý yemiþsiniz açýn camý pencereyi bir hava alýn . Hayat geçmez boyle cidden .
    Oturup cornelius u geliþtiremedi diye üzülmek ne yahu ?
    adam gol atsýn diye aldýk ve gollerini attý. gerekeni yaptý . Sorun ne ?

siopisi geliþtiremedi ? ee ?
    adam orta sahayý dinç tutsun diye aldýk ve istenilen neyse onu gayette iyi yaptý .
    sonuç?
    "tamam adam orta sahada iþini yaptý þampiyon falanda olduk ama siopisi geliþtiremedi" ya bi gidin allah aþýna ya .
    ya cidden gidin tedavi olun . Erken yaþlanacaksýnýz .

bozuk plaksýnýz ve ayný zamanda papaðansýnýz .

Abdullah avcý Türkiyenin en iyi yerli teknik adamýdýr ve Trabzonsporun baþýndadýr .
    Bu bizim için bir þanstýr .

hadi iyi forumlar .
    Bu kafa ile borç 5 milyara dayandý.
    O dediðiniz þekilde devran dönmüyor.
    Kulübün baþýnda araplar oturmuyor.

Eline geçen oyuncularýn neredeyse tamamý yerinde sayýyor veya geri gidiyorsa, sürekli bonservisle veya yüksek maaþla oyuncu alýp, tazminatlý fesihlerle veya takaslarla göndermek zorunda kalýyorsan batýyorsun...

Ýstanbul kulüplerinin bile bizden 4-5 kat fazla gelirlerine raðmen üretmeye ve satmaya çalýþtýðý yerde hala sorun ne diye soruyorsanýz sorunu anlamanýz da mümkün deðil.

O yüzden boþa çaba harcayýp yorulmayýn.

Avcý Trabzonspor için kabus ve felaket senaryosudur.
    Zaten kulübün tabutuna son çiviyi çakmasýna da çok bir zaman kalmadý.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)