İsteyeni varsa davul zurna ile omuzlarda gönderin bu besili elemanı
İsteyeni varsa davul zurna ile omuzlarda gönderin bu besili elemanı
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Mendy ile beraber orta alanı Bjk ye çok güzel teslim ettiler. Allah ın bir belası olarak Ts ye getirildi. Bu takıma reva görenleri de Allah kahretsin. Sığırın ayağına top atınca hiç topçu olur mu? Nerde görülmüş? Tek marifeti bol bol yiyip semirmek. Ertuğrul Doğan ve ekibi beslesin bakalım nereye kadar!
Davul zurnayla degil ozel jetle gonderelim olmazsa mehter takimi ancak sadece bardhi denswiel ozan silopis baka erce omur serkan eren umut trezege parmak orsic brasic vs gibi oyunculari gondermekle sorunlar bitmedi nerdeyse gidenleri arar alduk takimin omurgasi ( omurga= 1- ugurcan 2-?... 3-?... 4-?... ) saglamsa gelen oyuncular o kadarda siritmazlar gs AZ macinda omurgasini ( sanchez toreara osimieh) kenarda birakarak sahaya cikti tek omurga muslerada kotu catirdadi!!!
Konu objek tarafından (17.02.2025 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.
Şenol hoca’nın aklında Bursa performansı kalmış ama ne lig eski lig nede Ozan eski Ozan , boşa zaman kaybı bu arkadaş.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Dombili, senin de gittiğini görünce lokma döktüreceğiz.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Arkası sağlam.
Ya bu fb sakatlansa 1 gram üzülmem ama kötülere birsey olmuyor. Ya buna verilen her 1 dakika altyapiya ihanet
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Bak bunu gördükçe rahatsız oluyorum, bunun Trabzonspordan ekmek yediğini düşündükçe kan kusuyorum. Yapmayın gönderin şu besili camışı siz de kurtulun ben de.
Gene oyuna girdi ve orta sahayı katletti
Önce TRABZONSPOR
ozimhen
Ozana kizmiyorum..ona güvenerek oynatan futbol cahiline kiziyorum
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Girer girmez kaleciye nişanladı, bir kere maçın adamı ol!
Önünde 4 kişi koşuyor geçişte rakibi yakalamışız pas vereceğine şut atıyorsun şut da şut olsa top ağlaya ağlaya gidiyor.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Her girdiği forma Trabzonspor ihanet gerci bjk askinla yasayan td oldugu sürece normal o gun kovulmasi lazimdi
olmiyacak bundan paravan istanbul takimlarina yolanmali eyüp vs gibi.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Su fb li karektersizden ne goruyor forma sansi veriyor Allah aşkına hiderken bunuda al defol git yanina digerleri. Bu isterse 1000 mac Trabzonspor formasi giysin isterse asla Trabzonspor yakismiyor
Adamdır
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Oradan ne adamlar gördük uzaya veya reklam panolarına vuran. Penaltıdan sonra ilaç gibi geldi. Bir hüseyin kadar kötü değil, fatih ile bir şeyler düzelmiş olabilir mi onu sonraki maçlarda göreceğiz. Ama kredisi yok en ufak hatada ıslıklanmalıdır.
bayramdan sonra 6 nisan Kadıköy var bakalım o zaman göreceğim !
Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)