senin ben o olmayan beynine s.çayım !!!!
senin ben o olmayan beynine s.çayım !!!!
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
İdmanlarda şut atmak yasak mı?Nasıl bukadar beceriksiz olabilirsin ki?
Maçın skoruna doğrudan etki eden oyuncu.
Abdülkerim araya girmese de kaleye gideceğinin garantisi yok. Orada kaleden uzaklaşan vuruş yapmanın alemi yoktu. Ya uzak köşeye solla, hadi soluna güvenemedin sağınla yakın köşeye bırakacaktın topu.
Maç içerisindeki tercihleri de kötüydü. Buyük hayal kırıklığı yarattı maç özelinde. Düzelmeye başlamıştı, kendini gösterecek diye saçma sapan fazla oynadı topla ilerlemesini de çöp etti.
( ゚д゚)
Kaçan golde istemsiz tüm sülalesine sövdüm. Rezillikti çünkü.
Onun dışında maçta tansiyon gerginlik heyecan her şey tavanken bi anda açtığı isabetli robona ortaya gülmekten öldüm yav. Tam bir şaklaban aslında seviyorum ama bizim topçumuz değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana ve burda seni savunan futbol cahillerine sene başı büyük beddua ettim. Dünyanın hakaretini yedim senin çöp olduğunu söylediğim için. Ey çöp oğlu çöp şimdi burdaki destekcin çöp meraklılarını da al çöp kutusuna git.
Bu çocuğa gereksiz yere yükleniliyor. Eleştirildiği faul pozisyonunda faulü mertens denen ahlaksız yapıyor:
Kaçırdığı golü ise milisaniyelik bir kararsızlık sonucu kaçırdı. Genç adama bu kadar yüklenilirse psikolojik olarak etkilenmesi normal. Ciddiyetsiz diye yüklenilmesi en saçması. Takımdaki en ciddiyetsiz adam açık ara Şenol Güneş. Ona yüklenen yok ama. Vurun gariban Draguş'a. Mesela 90+10'da Barisic'i oyuna aldı Şenol Güneş. Draguş'un tüm ciddiyetsizliklerini toplasan bile buna eşitleyemezsin. Geldiğinden beri durmadan saçmalıyor Şenol hoca ama gık diyen yok.
Sakatlanmış 10 gün yokmuş.
Samsun maçına belki yetişirmişNe yabaruk yedişmezse
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Sakatlık işi hikaye,transfer görüşmesine felan gidiyordur.
Ömürüm renktaşım evet Draguş düşündüğümüz katkıyı veremedi,
Bizler illa olur demedik az biraz sabredelim potansiyeli var bakalım görelim dedik, baktık, gördük olmadı.
Ben de şunu merak ediyorum,
Yeni transfer bir oyuncumuz için olumlu düşünen renktaşların için HAİN dediğin için sende bi mahçubiyet oluştu mu bu 3 ay içerisinde.
Bi kaç tane trol hariç burda aile sayılırız, aynı düşünmediğimiz aile üyelerine hakaret etmeden, kırmadan, dökmeden devam edelim, benim tek derdim bu, yoksa hangimiz yanılmıyoruz ki transferler hakkında, üşenmesem baksam senin de çuvalladığın bir sürü isim vardır.
Ona kalırsa ben Ozan Tufan'dan bile umutlanmıştım bi ara![]()
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Cehennemin dibine git
ERTUĞRUL DOĞAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜŞMANIYIM
Italyadan talibi oldugu soyleniyor umarim iyi kotu bonservis getirerek gider.
Eren konusundaki devre arası transfer dönemi talihimiz, bunun için de geçerli olur inşallah.
Haydi Genoa sendeyiz...
Şuanda Paok'a satınalma opsiyonlu kiralık gitmesi gündemde.
Genoa'nın sahibi Rumen. Bu PAOK haberinin çıktığı Rumen portalında yazılana göre 2 M Euro teklif etmiş Genoa. Bizimkiler 4 istemiş.
Trezeguet için "Mısır takımına gidemez, FIFA aynı sezonda iki transfere izin vermiyor" diyen kurma kolu insider geçinen muhabirler, Dragus için de haber tercüme ediyordur.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (28.01.2025 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Genoa Vitinha ve Messias'ın sakatlıkları yüzünden forvet krizinde olduğu için Balotelli'yi transfer edecek kadar saçmalamıştı. Şimdi de transfer edileli 3 ay bile olmamışken Balotelli'yi gözden çıkardılar. Draguş da Şubat ortasına kadar sakat diyorlar. Sağlam olsaydı iteleyebilirdik ama sakatlanacağı tuttu.
habu mihai ne alemde ?
Noldu buna bacagi mi koptu. Bu arada paok bunu istemiz biz de paok dan takasla forvetleri despodov u istemisiz bu sekilde transfer gorusmeleri baslamadan bitti. Onun haricinde Senol gunes bunu kanat yerine cham in yerinde degismeli olarak denese daha faydali olur gibi geliyor.
https://www.61trabzonhaber.com/dragus-direkten-dondu
Kupa maclari başladı oyuncu yok, nerede bu kazma? İyice turiste bağladı, nasılsa 1.5m euro garanti maaş var diye taraftar da tepki koyunca aniden sakatim dedi Gs maçından sonra kayıplara karıştı sakat olduğuna da asla inanmıyorum.
Birisi de çıkıp 'Yattığın yeter, çık oyna ya da defol' demiyor. Antep te 200 bine oynayan karakteri bozuk oyuncuya 1.5 maaş verirsen işte senle böyle dalga gecer.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Gitmedimi hala bu
THE NORTH REMEMBERS
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)