Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdullah Avcı İstifa!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 100 yıl geçse bundan hoca olmaz o kafa yok
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yorum hür, adamcılık kötüdür. O sözdeki yiğitle, keşke Trabzonspor’u kastetselermiş. O zaman katılırdım.
      Abdullah Avcı'nın kaldığı her an bu takıma zarardır.

Bu yazıyı Trabzonspor'a ithafen yazmalarını isterdim.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdullah Avcı'nın kaldığı her an bu takıma zarardır.

Bu yazıyı Trabzonspor'a ithafen yazmalarını isterdim.
        3-5 kuruş Trabzonspor un önüne geçmiş.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• savunma oyunu da bi taktiktir sonuçta eyvallah şampiyon da etti de hoca savunma oyunu oynayan takım fiziksel olarak iyi durumda olmalı ve iyi geri koşmalı. ayrıca sonuçta gol atarak kazanması gerektiği için de bir planı ve saha içi beyni olmalı

bir tanesine bile sahip değiliz. takımda "iyi oyuncudur" diyebileceğimiz adamlar da ya prime zamanından uzaklar ya da yanlış kullanılıyorlar. ne olacak böyle?

Yorum

• o kadar para harca ama degissen hic bisey yok. bu capsiz avciyi kovmiyan yönetim ve baskani ben napim.

Bu arada kim gidip Ozan lundstram ve Wakayi alip geldi. bu üc isim her sene toplam 10 Milyon € maliyeti var. Waka 1 dk kosamiyor, Ozan dün maca girdi ama topa dokunmadi.

Yorum

• Yollarin ayirilmasi lazim!
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Dün Bjk-Samsun, Alanya-Eyüp maçlarını dönüşümlü izledim.

4 takımın da bir organizasyonu vardı. Ellerindeki oyuncu kaliteleri farklı.
                Ama elindeki ile birşey üretiyordu adamlar.
                Samsun yahu. Adamlar transfer yasağı yemiş. Bjk gibi ligin istim üzerindeki takımını kapattılar kendi sahasına.

Bu herifi Hoca diye başımızda tutuyorlar.

Sana başkan demeye bin şahit ister Ertuğrul Doğan.
                Şu herifi başımızda kim 1 dk daha tutarsa benim için bu takımın en büyük düşmanıdır.
                Kartal projesiymiş...

Kulübün bütün varlığı olan futbolcuları beş para etmez hale sokan bu adam takımın başında tuttuktan sonra istediğin projeyi yapabilirsin.
                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 09:47.

Yorum

• İş iyice nefrete dönmeden güzelcene ayrılsak olmaz mı hocam
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• O bir teknik direktör değil, bir kariyer oyuncusunun kaderini değiştiren kişi.Trabzonspor büyük bir kulüp, büyük bir kurum, onun tam tersi.

Umut Bozok Menejeri

!!
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi bu adam bir iki hafta sonra net gidecek. yönetimin bunu görerek şimdiden postalaması lazım.

en azından avrupa ligini yine bunun beceriksizliği ile kaybetmeden gönderelim.
                      yeni bir şey söylemeye gerek yok.
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Bir kısmı satın alınmış, bir kısmı hipnotize olmuş bir camia var.
                        Burada 300-500 kişi delirmiş gibi çabalıyor.

Bu adamın Trabzonspor'u soktuğu durum sadece başarısızlık ile açıklanacak bir durum değil.

Adam Trabzonspor'u fikren, aklen küçülttü.
                        Beklentileri daralttı, reaksiyonları söndürdü.
                        Camiayı öyle bir kandırdı ki, hipnozdan kurtulamıyor halen daha insanlar.

Açın gözlerinizi...
                        Kangreni kesmezseniz organizmanın tamamı büyük sorunlar yaşayacak!

Yorum

• Geçen gün devam etmeli diyenlerin sayısı 24 dü , şimdi 26 olmuş sanırım.

Şu sonradan eklenen iki arkadaşa soruyorum , tam olarak ne gördünüz de böyle bir seçeneği tercih ettiniz.

Tamamen merak ettiğimden soruyorum başka bir niyetim yok .

Yorum

• NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ:
                            1. Bu takımın başına defalarca geldi ve gitti. 70 yaşın üzerindeki bir TD nin dinamizmi uzun süreli olmayacaktır. Denenmişi denemek mantıklı değil, son bjk macerasındaki başarısızlığın tekranlanması olası
                            2. Paraya karşı emeğin savaşını verdik dediği sezonda şikeye karıştığı açık olan Emre'ye ilk fırsatta kol kanat gerip milli takımda yardımcı yapması
                            3. Avrupa şampiyonasında en iyi bireysel performansı Ugurcan göstermesine rağmen İstanbul medyasına yaranmak için kameralar önünde eleştirip medya önüne atması
                            3. Bir 1461-bjk maçından sonra burayı da ısıtmamislar deyipp 1461'i aşağılamasi
                            4. TS ye bjk başında yenildikten sonra haftalar boyu hakem hatasıyla o maçta yenildik diye algı yapması, ki maçta hakemin butun taktir hakları bjk lehineydi
                            5. Yenildiği TS maçından sonra rakip rakip diyerek bir kez bile takımın adını ağzına almaması vs örnekler çoğaltılır
                            6. Ve en önemlisi takıma geldiği anda bir kısım taraftarın daha başında tepki koyacağı için camiada birliği getirmesinin imkansız olması

Kendisi hakkında bazı hatıralar

uefa avrupa ligi 3. on eleme turu rovans macında lask linze konuk olacak besiktas, avusturyaya gitti. teknik direktor senol gunes fotograf cektirmek

Rakip aşağı rakip yukarı rakip:TS
                            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 17.08.2024, 20:12.
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ:

1. Paraya karşı emeğin savaşını verdik dediği sezonda şikeye karıştığı açık olan Emreye ilk fırsatta kol kanat gerip milli takımda yardımcı yapması
                              1. Yazdığın her kelime haklı,

2. Çöp olmuş, iğrenç yönetilen klüpler için ideal öneri değil

3. Bir seçenek belirlemeliyiz, kısa çözüm/uzun çözüm, ONA DA GÜCÜMÜZ YOK, bu yıl fırsata koşmak için HEMEN ÇÖZÜM lazımsa çözümün ADI SOYADI ŞENOL(en çok kızan olsam da)

4. Emre kumpasını kuranların ana düşmanlığı TRABZON, Şenol o aptallığı yapsa da, amaç tamamen Trabzon güçlenmesindir ve amaca ulaşılmıştır

5. Kahpe Bizans ile DELİKANLICA SAVAŞILMAZ, Şenolu getirirsin-Bjk ile taşşşşşşşak geçirirsin, ben 2011 şampiyonu Trabzondur dedim her zaman dedirirsin,

HASILI KAHPE-ŞİKECİ BİZANS ile mücadele, onların silahıyla olur…

Haa, ideali nedir?

Başkan Ağaoğlu
                              AsBaşkan Celil Hekimoğlu vb
                              Teknik Direktör Fatih Sultan Tekke
                              Planlama 3 yıl
                              Yardımcılar Yattara-Giray-Gökdeniz
                              MOTTO:ALAYINIZIN ÇARKINA SIÇARIM, 1 TRABZON VAR, KÜSENİN/TRİP ATANIN/AMA O ŞUCU DİYE AYIRANIN BELASINI SKRM

dersin, zaten 3 yıl sonra fbgs terör örgütü seni AİHM ye Nato ya Bricse şikayet eder susuz yaptın diye…
                              En son Tekke tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 12:06.
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1. Yazdığın her kelime haklı,

2. Çöp olmuş, iğrenç yönetilen klüpler için ideal öneri değil

3. Bir seçenek belirlemeliyiz, kısa çözüm/uzun çözüm, ONA DA GÜCÜMÜZ YOK, bu yıl fırsata koşmak için HEMEN ÇÖZÜM lazımsa çözümün ADI SOYADI ŞENOL(en çok kızan olsam da)

4. Emre kumpasını kuranların ana düşmanlığı TRABZON, Şenol o aptallığı yapsa da, amaç tamamen Trabzon güçlenmesindir ve amaca ulaşılmıştır

5. Kahpe Bizans ile DELİKANLICA SAVAŞILMAZ, Şenolu getirirsin-Bjk ile taşşşşşşşak geçirirsin, ben 2011 şampiyonu Trabzondur dedim her zaman dedirirsin,

HASILI KAHPE-ŞİKECİ BİZANS ile mücadele, onların silahıyla olur…

Haa, ideali nedir?

Başkan Ağaoğlu
                                AsBaşkan Celil Hekimoğlu vb
                                Teknik Direktör Fatih Sultan Tekke
                                Planlama 3 yıl
                                Yardımcılar Yattara-Giray-Gökdeniz
                                MOTTO:ALAYINIZIN ÇARKINA SIÇARIM, 1 TRABZON VAR, KÜSENİN/TRİP ATANIN/AMA O ŞUCU DİYE AYIRANIN BELASINI SKRM

dersin, zaten 3 yıl sonra fbgs terör örgütü seni AİHM ye Nato ya Bricse şikayet eder susuz yaptın diye…
                                İşte bütün TS ruhunu bir şekilde başarılı olalım da nasıl olursak olalım anlayışı bitirdi.

Bu anlayış Şenol u da getirir yeri gelir aykutu da getirir

Ha başarılı olma şansı yok o ayrı bir konu

Gelsin TS ile gidene kadar ilişiğimi keserim
                                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 12:36.
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim