Sayfa 37 Toplam 37 Sayfadan BirinciBirinci ... 27 35 36 37
Toplam 925 adet sonuctan sayfa basi 901 ile 925 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Abdullah Mucib Avcı

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı jpositve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://m.youtube.com/shorts/_FAwXPYjHd0

Semih senturkun su aciklamalarina bakinca abdullah avci tam virusmus hakikatten.
    devâmi yok ki, sebep neymis ve niye bir an kadroya almis, sonuçlar iyi gitmeyince götsel mi devreye girmis hocaya emir vermis ?
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

jpositve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Sefer A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devâmi yok ki, sebep neymis ve niye bir an kadroya almis, sonuçlar iyi gitmeyince götsel mi devreye girmis hocaya emir vermis ?

Buyur kendin bak umit karan ile semih senturk ara ara skyspor youtube kanalinda cikip muhabbet ediyorlar. O muhabbetlerin birinde bunu anlatiyor. Ilgili muhabbet 10.35 de basliyor. Baska bir videoda da Aemuh senturk euro 2008 de hirvatistana gol attim herkes beni omuzlarinda tasiyor fener gitti guizayi aldi. Umit karan da beni alamayinca guizayi aldilar, Semih Senturk de ben varken seni niye aliyorlar diyor falan.

https://youtu.be/q6B8MFE13zQ?t=635

https://m.youtube.com/shorts/p8yUEVSbBgg

Tarjeta Amarill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Süleyman50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir

bir enkaz bıraktı gitti...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Forum Yöneticisi Ozan Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Tarjeta Amarill Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fıkra gül diye
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Nereden
    İstanbul

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ozan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkasındaki basın desteğini heba etti. Ama ona yeni kapılar açılır. Olan bizim üç senemize oldu.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Nereden
    Kuzey Amerika

Tek bir saniyesini bile izlemeden dislike'ımızı verdik çok şükür

Ertan1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Ben su rezilige 5 dakika zor dayandim.Rezil herif.Bunun Müritleri vardi halen yüzsüz yüzsüz dolasiyorlar etrafta.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

MA291 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkasındaki basın desteğini heba etti. Ama ona yeni kapılar açılır. Olan bizim üç senemize oldu.
    Ve önümüzdeki x seneye. Kolay olmayacak toparlamak.

Ekrem D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Mahçup musun?

Yahsi Bati 51:28

Nereden
    Kuzey Amerika

Ahmet Ağaoğlu sorusuna verdiği cevap Mehmet Demirkol'u ambale etti. Adam Avcı'nın basitliğinden utanıp ne yapacağını şaşırdı. Biz bu mendeburun şampiyon başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ayağını kaydırıp Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğunu 4 sene işgal ederek takımı batırmasını seyrettik. Sebep olanlar kongrede tek aday.

Olayın videosu:

Nereden
    Güney Amerika

bu röportajı herkese izletin. buna efsane diyenlerin ağır karakter ve kişilik bozukluğu var.

Bud Spencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

8 numara 7 milyona alinabiliyormis sadece onun icin 3 tane 6 almis ucuza, öyle anlatiyor
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı MA291 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve önümüzdeki x seneye. Kolay olmayacak toparlamak.
    Doğru. İnşallah bu süreç kısa sürer.

*

Hep şunu söyledim: Biz, 2022'de şampiyon olamasaydık da Trabzonspor'duk. Büyüklüğümüzü, mazimizi, şanımızı, şerefimizi kimse tartışmazdı. 2020'de kaçırdık mesela, dünya mı yıkıldı?

Fakat Avcı, Trabzonspor sayesinde şampiyonluk yaşadı. Onun dışında ülke sınırları içinde tanınan ve bir o kadar tartışılan zırtapozun teki...

Biz şampiyonluğu, yaşadık, sindirdik, geride bıraktık. Çünkü kodlarımızda o büyüklük var.

Bu tip oraya takıldı. Adamın çapı yoktu, Kopenhag fırsatını değerlendirmek için kılını kıpırdatmadı. Eşeğe altın semer de vursan, eşek yine eşek.

Sevdik, alkışladık; o yediği kaba bir değil iki defa pisledi. Şimdi siktirsin gitsin.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

lizarazu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri

kophenag maçını hatırlıyorum hiçbir şey yapmadı plana sadık kaldı beyefendi. İnsan son 10 dakika bari baskı yapardı. Hala bu ahlaksızı savunanlar var. Adam başarılarda kendine pay çıkarıyor başarısızlıkta yağmur yağdı şimsek çaktı, sosyal medyada kötülük yaptılar vs vs.

Bud Spencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

zirvesini zaten bizimle yaşadı ve artık çöküşünün keyfini çıkarabiliriz. Trabzonspor gibi bir takımı bir daha asla çalıştıramayacak ve önümüzdeki on yıl içinde önemsizliğe karışacak.
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

jpositve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Besiktas taraftari nasil da giovanni van bronckhorst'un yan pas geri pas taktigine karsi geldi. Sergen bile bu anlamsiz taktigi elestirdi. Biz de ise uzun sure bu adam takimi sampiyon yapti diye savunanlar vardi. Adini bile anmak istemiyorum.

Nereden
    Fransa

Ahmet baskanla sorunu vardir öyle cevap verdi diyelim, hadi onu geçelim ..
    Trabzonspor mu bjk mi sorusuna cevap verememesine daha çok sasirdim ben, rezil herif

Kara Zıpkalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yayını baştan aşağıya izledim. İki camianın da büyük kesiminin kara listesinde olmasına rağmen en ufak kötü bir kelime etmeyişini takdir ettim, onun dışında tutulur tarafın yok. Hoca'nın Başakşehir'de özellikle GS ile oynadıkları o liderlik maçında haksızlığa uğradığı doğru ama ona kalırsa Beşiktaş'tan, A Milli Takım'dan, Trabzonspor'dan hep sosyal medya yüzünden gönderilmiş. "Organize kötülük" ifadesini bile hiç çekinmeden kullanabilmesi çok ilginç. Okan Buruk'un Başakşehir şampiyonluğunu bile kendine yoruyor. Abdullah Avcı gerçek bir narsist, psikolojik sorunları var.

Futboldan uzak kalması yaramış gerçi. Trabzonspor için ne yapacaktın kupayı mı alacaktın, bu kulübün geçmişte de böyle kötü dönemleri oldu gibi saygısızca açıklamalar yapmamış. Gittiği takımda oynattığı oyunun da farkında ama futbolda artık kimsenin pas sayısına, topa sahip olma oranına bakmadığının farkında değil. Artık koşu mesafesine bakıyorlar hocam, set hücumu için senin gibi ileri oynayan oyuncusuna kızmıyor kimse.

Hocam senin anlaman gereken iki şey var;

Birincisi sen bu kulübe ikinci gelişini Ertuğrul Doğan'la arkadaşlığına borçlusun. İkincisi sen bu kulübü şampiyon yapmadın, Trabzonspor seni "şampiyon hoca" yaptı. O rezil yan pas, geri pas oyununa rağmen Trabzonspor'un sana sağladığı kadro sayesinde şampiyon oldun sen. Sen yat kalk Doğan'a dua et. O yönetim başkanı düşürmese Ahmet Ağaoğlu seni ilk biletle geldiğin belediye takımına gönderecekti.

Nereden
    Fransa

Alıntı Kara Zıpkalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yayını baştan aşağıya izledim. İki camianın da büyük kesiminin kara listesinde olmasına rağmen en ufak kötü bir kelime etmeyişini takdir ettim, onun dışında tutulur tarafın yok. Hoca'nın Başakşehir'de özellikle GS ile oynadıkları o liderlik maçında haksızlığa uğradığı doğru ama ona kalırsa Beşiktaş'tan, A Milli Takım'dan, Trabzonspor'dan hep sosyal medya yüzünden gönderilmiş. "Organize kötülük" ifadesini bile hiç çekinmeden kullanabilmesi çok ilginç. Okan Buruk'un Başakşehir şampiyonluğunu bile kendine yoruyor. Abdullah Avcı gerçek bir narsist, psikolojik sorunları var.

Futboldan uzak kalması yaramış gerçi. Trabzonspor için ne yapacaktın kupayı mı alacaktın, bu kulübün geçmişte de böyle kötü dönemleri oldu gibi saygısızca açıklamalar yapmamış. Gittiği takımda oynattığı oyunun da farkında ama futbolda artık kimsenin pas sayısına, topa sahip olma oranına bakmadığının farkında değil. Artık koşu mesafesine bakıyorlar hocam, set hücumu için senin gibi ileri oynayan oyuncusuna kızmıyor kimse.

Hocam senin anlaman gereken iki şey var;

Birincisi sen bu kulübe ikinci gelişini Ertuğrul Doğan'la arkadaşlığına borçlusun. İkincisi sen bu kulübü şampiyon yapmadın, Trabzonspor seni "şampiyon hoca" yaptı. O rezil yan pas, geri pas oyununa rağmen Trabzonspor'un sana sağladığı kadro sayesinde şampiyon oldun sen. Sen yat kalk Doğan'a dua et. O yönetim başkanı düşürmese Ahmet Ağaoğlu seni ilk biletle geldiğin belediye takımına gönderecekti.
    - haksizliga ugradigi kaybedilen sampiyonlukta hiç haksizliktan bahsetmedi, gs terim falan hiçbir sey demedi
    - demirkol da her moku sordu da terim'i niye sormadi, rezil herif

Nereden
    İstanbul

- haksizliga ugradigi kaybedilen sampiyonlukta hiç haksizliktan bahsetmedi, gs terim falan hiçbir sey demedi
    Yemez
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Kara Zıpkalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama isim zikretmeden o maç hakkında bir cümle sarf etti diye hatırlıyorum. Mehmet Demirkol öyle bir şey soramaz zaten. Yalnız o değil, İstanbul medyasında kalem oynatan kimse soramaz. Konuyu dağıtmadan bir şey daha ekleyeyim. Vole'nin Youtube kanalına girin bakın, şampiyon olduğumuz sezon bile Trabzonspor hakkında bir yayın vardı sadece. Bunlar Trabzonspor Doblo fiyatına oyuncu aldı deyip FB'nin kaleci Ertuğrul'u 1 milyona Bolu'ya satmasına, GS'nin Morutan'ı Ankaragücü'ne 6 milyona opsiyonla göndermesine vs. tek yorum yapamayan adamlar.

Nereden
    Fransa

Alıntı Kara Zıpkalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış hatırlıyor olabilirim ama isim zikretmeden o maç hakkında bir cümle sarf etti diye hatırlıyorum. Mehmet Demirkol öyle bir şey soramaz zaten. Yalnız o değil, İstanbul medyasında kalem oynatan kimse soramaz. Konuyu dağıtmadan bir şey daha ekleyeyim. Vole'nin Youtube kanalına girin bakın, şampiyon olduğumuz sezon bile Trabzonspor hakkında bir yayın vardı sadece. Bunlar Trabzonspor Doblo fiyatına oyuncu aldı deyip FB'nin kaleci Ertuğrul'u 1 milyona Bolu'ya satmasına, GS'nin Morutan'ı Ankaragücü'ne 6 milyona opsiyonla göndermesine vs. tek yorum yapamayan adamlar.
    vole ztn azili fbli, suratlarina bakmayali epey olmustur, serefsizler

Ekrem D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Sevgili hocam,

Her gün en az üç kere sizi ve sizi doğuran validenizi rahmetle anıyorum. Eğer kulaklarınız belirli aralıklarla çınlıyorsa doktora görünmenize gerek yok; muhtemelen bendenizden kaynaklı bir durumdur.
    Yahsi Bati 51:28

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)