kaðýt üzerinde bu kadronun normal þartlarda fransa ile final maçýna çýkmasý lazým bakalým ne olacak. son þampiyonada þenol güneþ saðolsun bütün takýmlar içerisinde en sonuncu olmuþtuk. toplanan puan atýlan gol eksi averaj derken rezil rüsva olduk
Uðurcan,altay,bilal,zeki,çaðlar,merih,abdülkerim,k aan ayhan,ferdi,eren,arda,berat,hakan,cengiz,orkun,yus uf yazici,salih özcan,ismail yüksek,bariþ alper,kerem aktürkoðlu,abdülkadir,kenan,enes ünal,enis destan,bertuð,semih
ilk 11 de þu þek,lde :
Uðurcan,
zeki,abdülkerim,çaðlar,ferdi
cengiz,yusuf yazici,hakan,bariþ
kenan enes ünal
Bordomavi.net - Orhangazi
kaðýt üzerinde bu kadronun normal þartlarda fransa ile final maçýna çýkmasý lazým bakalým ne olacak. son þampiyonada þenol güneþ saðolsun bütün takýmlar içerisinde en sonuncu olmuþtuk. toplanan puan atýlan gol eksi averaj derken rezil rüsva olduk
Basligin dogru yeri>>>> Milli Takim
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþur. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zamanýný ayýrýr.
Elazýð'lý.
Aslýnda milli takýmýn gecen sene oynadigi tüm maclar icersinde dogru durust oynadigi tek iyi mac almanya ozel maci oldu fazla beklentiye girersek altindan kalkamayiz surpriz yapabiliriz dersek daha gercekci olur
Yildiz dedigimiz 4-5 oyuncumuz ( Enes -kenan-arda-zeki- orkun-cengiz vs)
daha kendi takimlarinda ilk onbire giremiyorlar
Konu objek tarafýndan (06.03.2024 Saat 23:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Uðurcan olmamalý
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Euro 2024 aday kadrosunun bugün açýklanmasý bekleniyor. Yaklaþýk 36 kiþi olacakmýþ yani 10 oyuncu mecburen elenecek. Turnuva 14'ünde baþlýyor kadrolar ise 6'sýnda veriliyor. Milli takým Pazartesi toplanacak. 11 günlük süreçte 10 oyuncu hangi þartlarda dýþarýda kalacak bakalým. Ayrýca ilk maçtan önce bir oyuncu sakatlanýrsa yerine baþka bir oyuncu dahil edilebiliyor...
Muhtemel aday kadro
1.Mert Günok
2.Uðurcan Çakýr
3.Altay Bayýndýr
4.Okan Koçuk
5.Mert Müldür
6.Zeki Çelik
7.Ozan Kabak
8.Merih Demiral
9.Çaðlar Söyüncü
10.Abdulkerim Bardakçý
11.Samet Akaydýn
12.Ahmetcan Kaplan
13.Ferdi Kadýoðlu
14.Cenk Özkaçar
15.Rýdvan Yýlmaz
16.Ýsmail Yüksek
17.Kaan Ayhan
18.Okay Yokuþlu
19.Salih Özcan
20.Orkun Kökçü
21.Hakan Çalhanoðlu
22.Ýrfan Can Kahveci
23.Cengiz Ünder
24.Yunus Akgün
25.Oðuz Aydýn
26.Barýþ Alper Yýlmaz
27.Kerem Aktürkoðlu
28.Arda Güler
29.Abdulkadir Ömür
30.Yusuf Sarý
31.Yusuf Yazýcý
32.Can Uzun
33.Semih Kýlýçsoy
34.Kenan Yýldýz
35.Bertuð Yýldýrým
36.Enes Ünal
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Sabah paylaþtýðým listede birkaç deðiþiklik olmuþ.
Okan Koçuk yerine Doðan Alemdar eklenmiþ. Berat Özdemir ve Cenk Tosun davet edilmiþ. Rýdvan Yýlmaz, Cengiz Ünder ve Yusuf Sarý ise liste dýþýnda kalmýþ...
Muhtemelen elenecek 9 oyuncu þunlar olur.
1-Doðan Alemdar
2-Ahmetcan Kaplan
3-Samet Akaydýn
4-Berat Özdemir
5-Okay Yokuþlu
6-Yunus Akgün
7-Abdulkadir Ömür
8-Bertuð Yýldýrým
9-Cenk Tosun
Trabzon bir sevda,
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Abdulkerim, Çaðlar ve Ozan'ýn yerleri garanti. Dördüncü stoper için en þanslý isim son zamanlarda düþüþte olsa da Merih gözüküyor. Ayrýca Kaan da hem stoper hem ön libero hem de bek oynayabiliyor. O yüzden Ahmetcan henüz A milli formasý giymemiþken turnuvaya götürülmesini beklemiyorum.
Eren çaðýrýlsa da Ferdi varken zaten hiç oynama þansý olmayacaktý ama stoper Cenk Özkaçar'ý solbek olarak kullanma sevdasý nereden çýktý bilmiyorum doðru düzgün oynadýðýna da þahit olamadýk...
Trabzon bir sevda,
Hocam yeni gördüm de fazla duygusal bir tahmin olmuþ bence. Bu turnuvada içimizden geçerler. Gürcistanlý grupta bile sonuncu oluruz. Acayip þiþirilmiþ, abartýlmýþ kadroya sahibiz. Ýnþallah yanýlýrým çok isterim ama bu takýmýn deðil final çeyrek final yapmasý bile imkansýz.
Taraftarýmýzýn tarafsýzlýðýný bayýlýyorum
Þu semih kilicsoy meselesini aðzý laf yapan biri yazsa da okusak
Yarým sezonda gösterdiði performansýn arkasýndan kulübü ve taraftarinin kopardigi yaygara, basýnda çýkan haberler montellanin yaptýðý açýklamalar vs ve sonunda mille takýma seçtirilen bir Ýstanbul takýmý topçusu
Bakýyorsun hemen hemen daha fazla maç tecrübesiyle ayný performansigosteren enis destan
Deðiþ formalarý
Olanlarý baþtan kur hayal et
Memleketin dört bir yanina iþlemiþ bir illet var. Her þey benim olacak benden olacak diye memleketi semiren sömüren bu tedavi edilmedikçe ne ülke ne futbolu yol alýr
Eze eze 2021-2022.
Ahmet Can kaplan nerede
zaten stoper sýnýrlý
!
Hakký gel sýrrýný eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme þakir,
Defineye malik viraneler var.
vurgulamak istediðim potansiyel performans deðildi hocam
domuz gibi golleri oðuz aydýn da attý enisin de var ahmetcan da efsane performans gösteriyor vs. vs.
mesele kopartýlan yaygara. kulüp yöneticilerinin milli takýmý, hocasýný hedef almasý, 18 yaþýnda çocuk üzerinde aðlak demeçler, tiyatrolar ve yarým sezonluk performansýn istanbul takýmýnda oynayan bir futbolcu için direkt milli takým 11ini garantiletmesi düþüncesi
Eze eze 2021-2022.
hocam ikisi gitti
sol stopere tek adayla gitmeyiz herhalde
ereni 11 hiç düþünmedim zaten ama eldeki tek gerçek ve ortalama hatta bazen yüksek performansýyla erenin gitmesini bekliyordum
cenk ýsrarý bu kadar göze batýyorken anlamsýz
ayný cenk ahmetcaný da engellemez inþ.
Eze eze 2021-2022.
Trabzon bir sevda,
https://www.transfermarkt.de/okay-yo...spieler/137616
Son maçýný 2021'de yapan Okay neden kadroda?
Ömür biraz sitem etmiþ ama ne bekliyorki?
Samet Akaydin - Montella iliþkisi çok iyi duruyor. Kadroda olmasý enteresan.
Ahmetcan Ajax'da son maçlarda neden kadroda deðildi? Ne kadar sevsemde alýnmasýna þaþýrdým açýkçasý.
Altay Ýtalya maçýnda kaledeydi. 3. kaleci konumundan 1. kaleci konumunami geçti?
Oturmamýþ takýmla þampiyonaya gidiyoruz. Hayýrlýsý olsun. Gol yollarind sýkýntý çekeceðiz gibi duruyor. Gürcistan iyi kapanýrsa 0-0 Lik bir ilk maç olabilir. Buda bizi þampiyonadan eler.
Konu MA291 tarafýndan (09.06.2024 Saat 12:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Okay en azindan kulübünde istikrarli, 50 maça çikmistir bu sene, millî takima bir süredir alinmamasi kistas olmamali
Samet saçma kesinlikle, ama o kadar sakatlik sonrasi çok anormal degil belki de... tabi sakatlar olmasa da kadroda olurdu gibi, torpilli diyebiliriz
Ahmetcan son maçlari sakatliktan dolayi kaçirmis olabilir
Kaleciyi bu aksam anlariz belki
Ben Can Uzun'un sitemini anliyorum hakli buluyorum, YunusAkgün ya da Bertug'un yerine kadroda olmaliydi, net
Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý
https://www.transfermarkt.de/ahmetca...L1/saison/2023
Ahmetcan'da Ben yanlýþým. Formayý kapmýþ, son dönemde hep oynamýþ.
Samet yerine sol bekde oynayabilen Cenk'i alsaydý o zaman. Sol beksiz turnuvaya gidiyoruz. Sakatlýk olur, kart cezasý olur.
Kesinlikle Can Uzun'a yazýk oldu. Eminim bizi seçmesi için bazý sözler verilmiþtir kendisine. Kadroda olsaydý güzel olurdu. Geriden gelen Türk-Alman oyuncular içinde güzel mesaj olurdu.
Ahmetcan ilk 11 olmalý.
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!
Samet'in milli takýma alýnmasý inanýlmaz birþey..
I am not in danger , I am the danger..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)