Bence Avcının asıl sınavı bu maç.
Bu maçı alırız rahat olun.
0-2 veya 1-3
TRABZONSPOR, TÜRKİYE’NİN BAYERN MÜNİH'İDİR.
Jean Marie Pfaff
TRABZONSPOR, TÜRKİYE’NİN BAYERN MÜNİH'İDİR.
Jean Marie Pfaff
Stalingrad deplasmanı
En son ne zaman galip geldik hiç hatırlamıyorum.
Özkan SÜMER
kağıt üzerinde müthiş basit maçlarımız var.
Servet’i yollarız bu maç ipini koparan hoca olmuş şu ligde. Sivas iç sahada en kötü 3 takımdan birisi.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Koita ya dikkat etmek lazım!
***GeNÇ***
TS-tabelle.jpg
Trabzonspor´un son 9 haftasi..nerdeyse Piyango ile esdeger, kim istemez böyle bir fikstür. Birde Sikebahce´nin son 9 macina bakin derim. Yedide Yedi bayagi mümkün ama Teknik adamin artik takima birseyler katmasi lazim
Konu Fanatik34 tarafından (18.11.2023 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Sivasın maçlarını izledim ilerde aşırı beceriksizler Alırız bu maçı ama adamlar bize karşı aşırı konsantre oluyolar.
biz neden Abdülkerim gibi bir stoper bulamıyoruz!
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Yine 1-0 olsun bizim olsun maçı. Umarım kazanırız
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Rüyamda Abdülkadir Ömür karşı karşıya 3 gol kaçırıyordu Mendy kırmızı kart görüyodu ve Pepe 36.dakikada yere yatıp değişiklik istiyordu. 1-0 kaybediyorduk. Koita atıyordu. Ulan kabus gibi rüyaydı![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdülkerim çok uç örnek. Konya'da gesede bir çok kez izledim, çok hata yapan alan boşaltan ve markajda sorunları olan topçudan şu an ki seviyeye gelmesi mucize gibi.
Futbolda özgüven önemini aslında kanıtlıyor. Yani bir ritim bulup fizikselde iyi seviyedeysen tepeye çıkabiliyorsun. Abdülkerim tepede. Belki yerleşik savunmada bu kadar iyi değildi baskı yapan takımlarda ayağının iyi olması ve tek dokunuşunun iyi olmasınında farkı olabilir.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
2023 senesinin en onemli maçına çikıyoruz fener macindaki ciddiyetin enerjinin yarısı bu maçta oyuncularımızda olursa vurur gecerizde bir bakiyorsun maç öncesi hocaya bugün oyuncuların ejerjisi çok düşük raporu geliyor yardimcilarindan bu ilk cekincem
muhtemelen de hem gs hem fb bizim maçtan önce kazanmış olup puan farkını artirmiş olacaklar ki ikisi de inanilmaz kolay maclara cikacaklar oyuncuların motivasyonunu düsurebilir bu ikinci cekincem
sivas gibi soğuk ve rakımı yüksek bir havada ustelik gece 22.00da bitecek maçta pepe mendy onauche gibi kuru soğuğa alışık olmayan oyuncularimizin nasıl performans gosterecegi de mactaki diger cekincem
ama maçı alırsakta müthiş bir seriye hazırlanın
Bir rakibimiz de soğuk olacak.
Maçın saatini de düşünürsek eksi derecede oynayacağız.Kar yağışı da bekleniyor. TFF,bu mevsimde Sivas deplasmanına genelde hafta sonu 16.00 maçı koyuyor. Bize pek işlemeyen teamüller.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Sivas deplasmanlarının kış aylarında gündüz 16 da oynanması gerekiyor.
Biz Pazar 16 da oynayıp Beşiktaşın maçı Cumartesi 16 ya çekilebilirdi.. ama bunu yapmazlar çünkü perşembe günü hem fener hem bjk uefa maçları varken birini diğerinden 1 gün önce oynatmaya federasyonun cesareti yok
VERENA (KIRANKAŞ)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)