şampiyonluktan sonra sıradan anadolu takımı olduk. kulübün sadece ismi var sahada zerre büyüklük namına bir şey yok. kaç maçta 3-4-5 yedik şu son 2 senede hatırlamıyorum. trabzonspor maç kaybedebilir en fazla 2 gol yer. 3 ve üzeri gol yiyerek mağlup olmak bu camianın genetiğinde olmamalı. bu seneye bakıyorum kazandığımız maçlarda bile rakipler daha iyi oynamış. kasımpaşa ve antalyaspor maçlarında şansa bala 3 puan aldık. beşiktaş maçında da ilk golü rakip atsaydı yenilecektik. galatasaray ve fenerbahçe'nin yaptığı transferler anadolu takımlarının gözünü o kadar korkutmuş ki puan almayı geçtim kaleye şut bile çekemeden maç bitiriyorlar. bizim maçlara bakıyorum akşam hatay 2 farklı geride deli gibi pres yapıyor koşuyor. büyük takım böyle olmaz aga. sahada bir karakter yok, hırs yok. son 2 senedir insanları futboldan soğuttular kimse maçlara gitmiyor. ünal karaman döneminde yenildiğimiz maçlar bile zevkliydi en azından gol atıyorduk pozisyona giriyorduk. trabzonspor bu kadar pahalı kadrolar kurup böyle sonuçlar almaz kimse masal anlatmasın.