Hiçkimse reddetmiyor, kötü oynuyoruz. Bu maçlara Abdullah Avcının ilk geldiği maçlar şeklinde bakmalısınız.
Bence bu sene içerdeki Rize maçı dışında Sürpriz bir sonuç almadık. Kusura bakmayın ama realist yaklaşmıyorsunuz.
Bu rezalet oyunun dışında şunu lütfen görün. Biz skor bulabilen bir takımız. Tekrar tekrar söylüyorum Ligin en çok gol atan takımıyız. Savunmanın insiyatif almasını ve savunma yapsının oturmasını bekliyor hoca.
Hayatınızdan ömrünüzü almışlar gibi yaygara yapıyorsunuz ama bizim aradığımız futbolun inşaası öyle 5-6 haftada olmaz.
Hatay maçında ilk golden sonra saçma sapan panik bir savunma oyununa döndük. Bu maçta takım paniklemedi, kontradan 3'ü de bulabilirdik. Siz büyük takım böyle oynamaz kompleksiyle yaklaşıyorsunuz. Büyük takım bu tandemle de oynamaz. Büyük takımın 8 numarası maçta hayalet gibi gezmez.
Bu takım zamanla iyi olacak ben inanıyorum. Abdullah hoca geldiğinde savunma oynarken, gol atamıyorduk ve bu adamı kovun diyordu bazılarınız. Rica ederim hatırlayın. Sonra yenilmeyen bir takım çıktı ortaya.
Bu takım yenilmeyen bir takım olmaz ama buradan bir sonraki sene oynanacak iyi bir oyun çıkacak, sabredeceğiz. En az sizin kadar sıkılıyorum izlerken ama sihirli değnek bekleyen lütfen maç izlemesin.