Baþarýlar. Adil olsun hak edeni takýma çaðýrsýn
Baþarýlar. Adil olsun hak edeni takýma çaðýrsýn
TRABZONSPORiyi ki varsýn Eren Bülbül...Ýyi ki varsýn Arslan Kulaksýz...
Bu hocanin yaptigi en iyi sey iyide olsa kotude olsa ilk onbiri belirlerken herkesin mevkisinin oyuncusu olmasina onem verip ayni kadro ve oyun seklini israrla oynatmaya devam etmesi buyuk ihtimal boyle bir sistemle milli takimda devam edecek en azindan kendi ayarimizda ve bizden asagi olan ulkelere karsi iyi sonuclar alabiliriz ancak bu kadro ile iyi bir sistem takimi olsak bile dunyada ilk 15 takim arasina girmemiz ogle kolay gozukmuyor
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Hayýrlý olsun görelim bakalým.Artýk milli heycan falan býrakmadýlar da neyse.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Milli takýmýn kara para aklama yeri olduðunu düþünüyorum
HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Federasyonun, futbolun yönetim tarzýna, etrafa biraz bakýnca pep bile gelse bu takýmdan bir þey olmaz diyorsun. Sebepleri belli de girmeyelim þimdi. Kuntzdan iyidir diye düþünüyorum. Hayýrlý olsun.
30 Nisan 2022 - Þampiyon TRABZONSPOR
8.KUÞATMA
baþarýlar vinçenzo
Bundan mý bir halt olmaz. Özellikle stoperler bu kadar oynanmaz ortasaha forvet berbat ama baþka adam yok yazýk.
çalýþmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaþamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
adam elindeki her oyuncudan faydalanýyor ve her þeyden önemlisi ofansif futbol oynatýyor. bizimkiler de gitti hýrvat köylüsüne 150 milyon euro luk takýmý emanet etti![]()
adam coþtu
Milli takim kadrosunda fena oyuncular yok. Umarim Avrupa sampiyonasinda basarili oluruz da ugurcani omuru falan iyi fiyata satariz.
Ellerinden öpüyorum hocam. Sayende milli takim tutar olduk.Helal olsun
Abdülkerim ne top oynadý ya!
Ben ölünce bir elimi tabutumun dýþýna atýn. Ýnsanlar görsünler ki,padiþah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boþ gitmiþtir.
Zeki Çelik kadar formu düþen oyuncu hatýrlamýyorum. Çocuk bir anda kontakt kapattý.
Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Mactan sonra yaptigi aciklamalari birakin Kuntzu, Türk hocalardan bile duyamiyorduk son zamanlarda.
Milliyetcilik vurgusu, Türk Milletinin ruhu.... Bayragimizi dalgandiracagiz vs....
Insallah böyle devam eder. Basariyi hak ediyor... Bizde Millet olarak hakediyoruz...
Calhanoglu balonu olmadan dahada cok zevk veriyor milli takim.
TRABZONSPOR 1967
90'lý yýllardaki 2000'lerin baþýndaki herkesin milli takýmýný görüyorum sahada.Bunu da sen baþardýn hocam.Þikebahçeli futbolcular bile gözüme o formayla sempatik geliyor öyle bi halet-i ruhiyeye büründürdün bizi..Ýnþaallah Euro-24'te de baþarýlý olursun.Ha bu arada seni yemeye çalýþan akbabalara da fýrsat vermeyeceðine inancým sonsuz.
Ömür 11 baþlayacakmýþ, günün fýkrasý ��
Kenan yedek, Samet oynuyor, sol bek Cenk, 11 saçma olmuþ..
Konu yorumsuz6117 tarafýndan (21.11.2023 Saat 22:03 ) deðiþtirilmiþtir.
I am not in danger , I am the danger..
milletin gözüne gerçekleri soka soka bu takýmýn kalecisi Uðurcan'dýr diyip kaptanlýk bandý da taktýrdýn ya... Adamsýn Montella
VERENA (KIRANKAÞ)
Hocam, Cenk milli takim oyuncusu degildir, sol bek hic degildir. Prime Ferdi yerinden oldu iyi mi
Umarim bugün Hoca adina bir is kazasidir. Böyle bir onbirle cikmak, resmen intihardi. Yusuf Sari´yi hayranlikla izledim, keza Abdülkerim. Altay´da kritik toplar cikardi ve güven verdi. Ferdi yerine gecince gösterdi kendini. Sagbek icin Mehmet Can iyi giderdi ama Hoca degisikligi ile ileriye degil, geriye gidecek maalesef...
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)