Topsuz oyunla Beşiktaş'ı yendik ama bu maçta top bizde daha fazla kalacaktır. Skordan bağımsız olarak Nasıl bir oyun oynayacağımız gelecek adına hedeflerimizi belirleyecektir.
Geçen yıl Fenerbahçe'yi iç sahada sahadan sildikten sonra Karagümrük'ten deplasman bile diyemeyeceğimiz bir maçta 4 yemiştik. Umarım BJK galibiyeti tıpkı bunun gibi bir maçlık bir bahar havasından ibaret değildir. Şimdi çok önemli bir viraj. Milli araya kadar kayıpsız gidersek bir şeyler konuşmaya başlarız.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Topsuz oyunla Beşiktaş'ı yendik ama bu maçta top bizde daha fazla kalacaktır. Skordan bağımsız olarak Nasıl bir oyun oynayacağımız gelecek adına hedeflerimizi belirleyecektir.
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Öncelikle bozuk umut adlı oyuncuya hakaret ettiğim için bana ceza veren kıymetli büyüğüm veya küçüğüm yönetici arkadaşa selamlarımı ileterekten söze başlamak istiyorum. Sene başı ne dedik 4 tane net oyuncu alın ve yanına gelecek vaad eden 4-5 tane de Hırvat,Sırp,İskandinav,lejyoner oyuncular bulun takımı harmanlayın dedik. Bu arkadaşlar gitti kourbelis,Joaqin gibi ıskartadan çıkma oyuncuları topladılar ve hatalarını anlayıp geç de olsa Mendy,Onaçhu,Pepe gibi 3 tane net oyuncu aldılar.Mehmetcan,Teklif,Baniya,Benkovic gibi ya tutarsa tarzı genç oyuncu transferlerini karşı değilim çünkü içlerinden biri tutsa zaten kazanç sağlıyorsun nitekim Mehmetçik şimdiden yabancı scoutların ilgisini çekmiş bile.Söylemek istediğim şey yanlış transfer politikasından geç de olsa dönüldüğü ama yeter li mi bunu süreç içerisinde hep beraber göreceğiz.
Seri yapmak lazım. Bakın 2 büyük maç atlattık daha 5. haftadayız. Zaten yenemeyeceğimiz kimse yok. Biraz kafayı kaldırsak şampiyonluk uzak değil. Kadrolara bakıp sıralama yapmamak lazım. Şampiyonluk biraz da havayla geliyor. O havayı yakalamamız lazım. Tam aradan sıyrılıp şampiyon olmalık sezon. Ama yarın gidip Hatay'a puan kaybetmezsen. İnşallah bu maçı alıp seri yapmaya devam ederiz.
Katılıyorum, GS Kopenhag'ı geçemedi hepimiz gördük, biz yenemediğimizde çok eleştirmiştik... Neredeyse maç gidiyordu dün. Kadro kalitesi önemli ama herşey demek değil...
Kapanan takımlara karşı da sorun çözecek oyuncularımız var.
Özellikle Onuachu'nun varlığı tek başına kapanan takımlara karşı çok büyük tehdit.
Hava toplarında böyle bir dev varken, rakiplerin kendi ceza sahasına kapanmaya da kolay kolay cesaret edebileceğini zannetmiyorum.
Sağlı sollu ortalarda 2.01 lik bir hava topu tehdidini nereye kadar savunacaksın?
Pepe'yi hiç katmadım hesaba. Eğer kronik bir problemi yoksa, ikinci milli aradan sonra Pepe gibi bir oyuncu bu ligin tozunu atar.
Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafından (21.09.2023 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
Yerli kalitesi olarak çok iyiyiz bence rakiplerimizden de öndeyiz. Uğurcan Eren ve Mehmet'i on bire koyduktan sonra 8 yabancı koyabiliriz diğer mevkilere. Hem de kaleci ve beklerle kullanmak yerli hakkını en doğru tercih bence. Seneye bir iki nokta atışı yabancı transferi yaparsak bu takım çok can yakar
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Düşündükçe bu maçın anlamını daha çok kavrayıp, daha çok heyecanlanıyorum.
Takımımızın arkasındayız, kazanmamız şart, kazanacağız !
Biz TRABZONLUYUZ, bükemediğimiz bileği kırarız...
Nicolas Pepe, Nenad Bjelica’yı takipten çıkardı
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
5-6 atar geçeriz. takım oturdukça önümüzde durabilecek takım kalmayacak.
Trezeguet öne geçtiğimiz maçlarda sonradan oyuna girmeli. Sol kenarda Bardi sağa çekip Onuachuya sürekli orta yapsa 100 kat daha etkili olur Trezeguet denen arkadaştan.
Trezege—-bardi—baka—-visca
———gara uşak mendy
Bardi ve baka’nın daha çok yardımlaşması, yan yana oynamaya alışması lazım
Konu serdaracıl tarafından (21.09.2023 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
En büyük Trabzon
Şimdi her haltı bitirdik, topsuz oyunla kargaları yendik moda oldu![]()
No one wins. One side just loses more slowly.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)