maç mersin'de deplasman tribünü kapalı gişe olur. hatay sağlam takım beşiktaş maçının önem kazanması için yenmeliyiz.
TSL 6. Hafta | Hatayspor - Trabzonspor | 25.09.23 Pazartesi - 20:00
Yüksek moralle çıkacağız.Kazanarak seriye başlayacağımızı düşünüyorum.
Konu Yiğit SARI tarafından (17.09.2023 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
maç mersin'de deplasman tribünü kapalı gişe olur. hatay sağlam takım beşiktaş maçının önem kazanması için yenmeliyiz.
Bu maçı da alalım ki bjk galibiyetinin anlamı olsun.Haydi çocuklar
Mendy varsa sorun yok. Umut Güneş süre alır umarım onu da bir izleyelim
BJK galibiyetinin moraliyle kesinlikle puan kaybı yapmamak gerekiyor yoksa eskisi gibi iki ileri bir geri durumuna döneriz. Hatay bugün Karagümrük'le oynayacak ve henüz mağlubiyetleri yok. Normalde Pazartesi maçlarını sevmem fakat yeni transferlerin takıma biraz daha alışması iyi olacaktır...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Hatay takım değerine bakınca ligin değeri en düşük takımlarından. gideni geleni çok fazla. henüz yenilgileri yok. tam kapalı kutular. bugun karagümrük maçında biraz fikir ediniriz heralde. volkan hiç haz etmesem de teknik direktör olarak dikkat edilmesi gereken biri, takımı ekstra motive edecektir. Bertuğ un gitmiş olması bizim için avantaj. basit hata yapmazsak kolay kazanacağımızı düşünüyorum. beşiktaş maçı sonrası havanın artarak devam etmesi adına çok önemli maç.
from BOGAZIÇI
bizim bjkye uyguladigimiz taktigi bu defa hatay bize uygulayacak
biz oynayan taraf olacagiz bu açıdan merakla bekliyorum bu maçı
daha bu takıma pepe ve orsic gelecek. kağıt üstünde çok sağlam kadromuz var şuan. içeride dışarıda herkesi yenecek güçteyiz artık.
Alırız bence bu maçı çok fazla kafa yormaya gerek yok.
Zor deplasman, aynı şevkle oynarsak kolay olur .
Saldır TRABZONUM![]()
Biz TRABZONLUYUZ, bükemediğimiz bileği kırarız...
Hatay karşısında da Hatay'ı bize karşı topla oynamaya ikna edebilirsek bu maçı da kolay geçeriz. Takım uyumu ve doğru kurgu oturana kadar kimsenin üstüne giderek oynamamamız lazım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Hatayı bu sene alanya ile oynadıkları maçta 90 dakika izledim…bence kötüler,geçen seneye göre çok güç kaybetmişler özellikle hücum hatları kötü, kazanırız gibime geliyor..
THE NORTH REMEMBERS
volkan demirel'in bize karşı mağlubiyeti yok. acayip bir olay bu.
Hatay Pendik'e 5 attıktan sonra 4 maçta da beraberlik aldı. ADS maçı 3-3, Paşa, Alanya, Karagümrük maçları golsüz bitti. Yenilgisiz devam ediyorlar.
( ゚д゚)
Hatayı hafife almamak gerek. Bir hayli tempolu oynuyorlar. Ne yapıp edip bu tür maçlardan 3 puan çıkarmalıyız.
Biletler ne zamn satışa çıkacak bilgisi olan varmı??
THE NORTH REMEMBERS
bjk'yi 3-0 yendikten sonra kimle oynamak istemezsin deseler ilk hatay derdim
hatay'a şansımız tutmuyor
volkana şansımız tutmuyor
kadroları oyunları belirsiz
yenilmemişler
----------------Uğurcan---------------
--Memo----rüdiger----benko----eren--
----------------kamavinga-------------
---visca-----baka-----bardi-----tregeze---
-----------------onaçu----------------
son maç abdüşü umut bulut gibi kullandık dinlensin biraz
ninu bule'nin de 3 sarısı var ben olsam riske etmezdim ya da sarı görsün içerde pendik maçında çeksin cezasını
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)