Sayfa 63 Toplam 64 Sayfadan BirinciBirinci ... 13 53 61 62 63 64 SonuncuSonuncu
Toplam 1589 adet sonuctan sayfa basi 1,551 ile 1,575 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TSL 6. Hafta | Hatayspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı orhan42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O eğer kıstas ise ben yıllık 10'da birine şahane gol sevinci yaparım.6 maç 3 galibiyet 3 mağlubiyet.Hadi maç 2-2'ye geldi.Be adam harala gürele nereye saldırıyorsun.Maçı tutsana.Rizespor maçında da aynı şey oldu..
    Biz yıllardan beri deplasmanlarda berâberlik koparma özürlüsüyüz
    Şampiyonluk senesi Antalya maçı, geçen sezon Adanademir maçı, dünkü Hatay maçı
    Tak diye aklıma gelenler bunlar, 10 tane daha vardır
    İçerde de yenemiyorsan yenilme olayını yapamadığımız çok oldu
    Geçen sezon hocanın ipini tam çeken Ümraniye maçı, bu sezonki Rize maçı
    Dün deplasman da olsa, 0-2 öndesin, 2-2 olmuş bi halt yedin kalecin zıştı, ulan 3'ü niye yiyosun ?
    Gs maçı hâriç diğer 2 maçta 0 dğl 1p alsak o kadar da kötü başlangıç yapmamış olacaktık
    Zorumuz ne ?
    Bu takıma kim yediriyor son dk gollerini
    Hoca değişse de olmuyor, stoper hattı değişse de olmuyor, yönetim değişse de olmuyor ?
    Ya bir uğursuz çıkıyor (Kuçka Mikel Berat gibileri) iyi oynasa bile varlığı puan kaybettirmeye yetiyor, ya da aaa bilin bakalım değişmeyen tek isim kim ?
    Uğurcan !
    Böyle fuşki yiyen takım olamaz yaa, böyle kaleci maleci olmaz yaaa
    Oollmaaazzz
    Olamaazz
    Mnskm
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Onur Akyüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hakem-Nenad ve Kovacan tarafından katledildik dün ama en büyük pay şüphesiz belli.

Geçen seneden beri söylüyoruz ben bir ara ilk şut ilk gol olayına çok takmıştım gerçekten de 8.dk filan sürekli gol yiyorduk ilk şutlarda millet yeni yeni uyanıyor bu herif bizi geçen seneden beri yakıyor artık bıktım.

Gol beklentisi 0.68 olan bir takımdan 3 gol yiyebilecek bir kapasitesi var çok değişik bir tip kucağına geleni avuçlayıp kafasının üstünden kaleye sokuyor ya sabır bunu kesmeyecek hoca da gitsin kardeşim kimse görmüyor mu bu durumu yeter.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Nereden
    Fransa

Kendi takımında net bir emek hırsızı varken hakeme makeme sallayasım gelmiyor arkadaş
    Halbuki hepsini geçtim Abdüş'e yapılan net kırmızı kart
    Onuralp derhal kaleye
    Onur'u kadro dışı bırakıp Uğurcan'ı kaleye geçirirken iyi
    Uğurcan sıvayınca yok başka kalecimiz mi var da bilmem ne de hasss laann ordan

nakzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

O kadar kötü bir hocaki sadece Onuachuyu 10 daki daha oyunda tutsa bu haftalardır oynattığı ucube futbola rağmen 3.sıraya yükselip o moralle ilk 4 içinde bitirebilme şansımız
    bir heyecan seyircinin tribüne gelmesi yönetimin güven kazanması herşey güzel olabilirdi. Onuachunun yanın da çakılı 3 kişi oluyordu korkudan çıkamıyorlardı ileri bu futbol fukarası adamlara altın tepside maçı verdi. Futbolcuların bütün alacakları ödenmiş istediğin adamlar alınmış güzel bir ortamda çalışıyorsun ah be ağzına ekmek koyduğum adam 6 haftada hem başkanı hem camiayı hem gelecek seneyi sildin attın haram olsun aldığın o rekor para.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Nereden
    Fransa

Alıntı Onur Akyüz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakem-Nenad ve Kovacan tarafından katledildik dün ama en büyük pay şüphesiz belli.

Geçen seneden beri söylüyoruz ben bir ara ilk şut ilk gol olayına çok takmıştım gerçekten de 8.dk filan sürekli gol yiyorduk ilk şutlarda millet yeni yeni uyanıyor bu herif bizi geçen seneden beri yakıyor artık bıktım.

Gol beklentisi 0.68 olan bir takımdan 3 gol yiyebilecek bir kapasitesi var çok değişik bir tip kucağına geleni avuçlayıp kafasının üstünden kaleye sokuyor ya sabır bunu kesmeyecek hoca da gitsin kardeşim kimse görmüyor mu bu durumu yeter.
    Dünkü şutta da bir renkdaşın arka sayfalarda dediği gibi atlamasa kolunu uzatsa hattâ kafasıyla bile hamle yapsa gol mol olmayacak
    Artistik atlayışlarına edeyim bu kalecilerin, çoğu aynı
    Eskiler daha berbattı, bu da onlara özeniyor herhalde
    Gitsin maç öncesi gibi Adana'ya kebap yeyip influencerlarla poz vermeye şimdi
    Rezil
    Geçen sene lig mig şamp ligi avr ligi hepsini hocaya mocaya yazın
    Ama konferansta yarı final görmemiz basbayağı mümkündü, fişimizi çeken 2.maçtaki hakem ve Uğurcan'ın dandik şutları içeri almasıydı
    Yeter daa bok yiyen bizi alt lige mi düşürmeli yedeğe çekilmek için, geçtim kadro dışını
    Bi de kaptan
    Onur da iyi kaptan değildi, bu da
    Yine de Onur bi tık daha iyiydi
    Uğurcan ondan da beter, en iyi hâlinden bile kaptan olmaz
    Fuzuli

Nereden
    Fransa

Alıntı nakzo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar kötü bir hocaki sadece Onuachuyu 10 daki daha oyunda tutsa bu haftalardır oynattığı ucube futbola rağmen 3.sıraya yükselip o moralle ilk 4 içinde bitirebilme şansımız
    bir heyecan seyircinin tribüne gelmesi yönetimin güven kazanması herşey güzel olabilirdi. Onuachunun yanın da çakılı 3 kişi oluyordu korkudan çıkamıyorlardı ileri bu futbol fukarası adamlara altın tepside maçı verdi. Futbolcuların bütün alacakları ödenmiş istediğin adamlar alınmış güzel bir ortamda çalışıyorsun ah be ağzına ekmek koyduğum adam 6 haftada hem başkanı hem camiayı hem gelecek seneyi sildin attın haram olsun aldığın o rekor para.
    Aga hepsine katılırım ama kaleciye laf yok mu ?
    Geçen sene de hocayı erken yedi, bu sene de yiyecek
    Basel'e elenmeseydik öyle veya böyle ligi aynı hocayla bitirirdik
    Dandik takıma 2 maçta da bâriz üstünlük kurmuşken 2.maçta neredeyse içerdeymiş gibi oynadığımız müthiş atmosferli maçta Abdüşvâri şutu içeri aldı utanmaz yaa... hayallerimizi yıktı ve yıkmaya devâm ediyor duracak gibi de durmuyor
    Tekke gelsin onu da yakar, kim gelirse onu da yakar

Aynı oyuncular olmasa dahi, takım âcilen kalede Kağan ile oynadığımız başak maçındaki gibi savunmada duvar gibi olup kalede bebek varmış gibi oynamalı, kalecinin yerine kalecilik yapmalı
    Yoksa her maç 2 3 yeriz, iç sahada bile 1puan alınca sevinir duruma geliriz
    Ona göre

Nereden
    Erzurum

Alıntı Sefer A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga hepsine katılırım ama kaleciye laf yok mu ?
    Geçen sene de hocayı erken yedi, bu sene de yiyecek
    Basel'e elenmeseydik öyle veya böyle ligi aynı hocayla bitirirdik
    Dandik takıma 2 maçta da bâriz üstünlük kurmuşken 2.maçta neredeyse içerdeymiş gibi oynadığımız müthiş atmosferli maçta Abdüşvâri şutu içeri aldı utanmaz yaa... hayallerimizi yıktı ve yıkmaya devâm ediyor duracak gibi de durmuyor
    Tekke gelsin onu da yakar, kim gelirse onu da yakar

Aynı oyuncular olmasa dahi, takım âcilen kalede Kağan ile oynadığımız başak maçındaki gibi savunmada duvar gibi olup kalede bebek varmış gibi oynamalı, kalecinin yerine kalecilik yapmalı
    Yoksa her maç 2 3 yeriz, iç sahada bile 1puan alınca sevinir duruma geliriz
    Ona göre
    Ona en çok laf söyleyen benim geçen senede bu senede takımı demorilize eden ve direk aşağıya çeken ana unsur uğurcan çakırdır. Ligdeki en kötü kaleci ben olsam direk onu keser bir dahada forma vermem izmirden aldığımız genç çocuğu oynatırım.

Nereden
    Fransa

Alıntı nakzo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona en çok laf söyleyen benim geçen senede bu senede takımı demorilize eden ve direk aşağıya çeken ana unsur uğurcan çakırdır. Ligdeki en kötü kaleci ben olsam direk onu keser bir dahada forma vermem izmirden aldığımız genç çocuğu oynatırım.
    Aynen öyle... böyle bir şey olamaz yaa

Nereden
    Erzurum

Çok zoruma gitti bu maç öyle böyle değil çok zoruma gitti yenilebiliriz ilk defa da son defa da yenilmeyeceğiz. Ama biz hataya 15 dakikada 2-0 dan 3-2 yenilemeyiz olamaz böyle birşey. bu hocanın bu camiayla işi bitmiştir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

"Rakipler Avrupa Kupası oynayacak, bu bizim için avantaj." tezi ilk haftadan buhar oldu. O kadar ön eleme maçı oynadılar. Bizimkiler de postu sermiş yatmış. Zaten Rize maçında handikap birdi, şimdi ikiye çıktı. Rakiplerin Avrupa haftasını fırsat olarak değerlendireceğimize, aleyhimize oldu.

Yirmi dört saati geçti, içim soğumadı yemin ederim. Geçen hafta kaza yaptım, araba pert. Yukarıda Allah var, bu maç kadar üzülmedim ona.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

El Cordobes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Yeteneğinden şüphe etmediğiniz bir oyuncunun bir yıldan fazla süredir formsuz olması kabul edilebilir bir durum değildir. Bu kadar süredir formsuz olan birini her maç 11 oynatmak da anlaşılabilir bir durum değildir. Bu takımda kimler kimler yedek oturmadı ki. Gökdeniz in çıkış yaptıktan sonra yıldız seviyesine yükselişi Samet Aybaba nın formsuzluğuna dayanamayıp kadroya almamasından sonra başlamıştır. Bunun gibi nice örnekler. Burası Trabzonspor, hiçbir mevki bir oyuncuya tapulu değil. Kötünün yerine elbet oynayan çıkar.

Uğurcan için takımı sabote ediyor filan bazen kızgınlıkla benim de dilime geliyor ama gerçekte böyle düşünmüyorum. İyi bir Trabzonsporlu bence ama heralde mental sıkıntıları artık had safhada. İyi olmaya çalışıyor ama uğraştıkça daha çok batıyor. Belki de dinlenmesi en iyisi. Bizi şampiyon yapmış bir kalecinin şu düştüğü hallere üzülüyorum. Sıradan bir kalecilik performansı bile yok artık, kaleciliği unutmuş gibi. Derhal birşeyler yapılması lazım.

Hoca değişse de bu sorun halledilmezse sıkıntı devam eder.
    There is no spoon...

Nereden
    İstanbul

Al lan Kovacan çerçeveletip duvarına as

IMG_6620.jpg
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

akşam skor 2-1 olduktan sonra orta sahadan birini çıkarıp denswil'i oyuna sokup 3 lü stoper niye oynamadık bilen var mı. 3 tane stoper ile oynamak ayıp mıdır yada yasak mıdır. bizim haberimiz mi yok. hoca bunu bile akıl edemiyor. adam bardhi bakasetas oyundayken gitti berat'ı oyuna soktu orta sahayı tamamen hatay'a verdik. gerçi ömür varken de öyleydi orası ayrı konu. berat'ın oyuna girdiği dakikadan sonra maçı açın izleyin ne oynamışız. adamı rakibi karşıla pres yap top çal faul yap diye aldık bir tane olumlu hareketi yok. faul yapıp atakları bile kesemedi. zaten değişikliklerden sonra takım tamamen çorba oldu maç gitti orada.

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

"Bu kadar 10 numarayla oynayan dünya yüzünde başka bir takım yok."

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Nereden
    İstanbul

Alıntı Doğukan Uçan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam skor 2-1 olduktan sonra orta sahadan birini çıkarıp denswil'i oyuna sokup 3 lü stoper niye oynamadık bilen var mı. 3 tane stoper ile oynamak ayıp mıdır yada yasak mıdır. bizim haberimiz mi yok. hoca bunu bile akıl edemiyor. adam bardhi bakasetas oyundayken gitti berat'ı oyuna soktu orta sahayı tamamen hatay'a verdik. gerçi ömür varken de öyleydi orası ayrı konu. berat'ın oyuna girdiği dakikadan sonra maçı açın izleyin ne oynamışız. adamı rakibi karşıla pres yap top çal faul yap diye aldık bir tane olumlu hareketi yok. faul yapıp atakları bile kesemedi. zaten değişikliklerden sonra takım tamamen çorba oldu maç gitti orada.

O zaman 1-2'ye yatıp, rakibi üstümüze çektik yedik olurdu.3'lü stoper yerine, orta sahaya kazmaları doldursak yeterdi.4-5-1, 4-6-0 her zaman işe yarar.

shagrath61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı emre6117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen sezon konusulanlara gore ilhan paluta lig bitene kadar sozlesme teklif edilmis. Sergen isi neden olmadi bilmiyoruz. Yani gecen sene bu kadroyu kimse kabul etmedi kocaman bir yalan.
    F.tekkenin suanda gelmesini ben de istemem ama her turlu puan ve oyun acisindan bjelica vasatindan daha iyi is cikaracagindan %100 eminim. Bu dedigim de burada dursun.
    Bjelica puan ortalamasi suan icin 1.5.
    Komedi gibi bir ortalama. Bu kadar basarisiz hoca az bulunur. Herhalde newton ile yarisir bu ortalama ile.
    Yahu hocam , hadi gazeteleri okumuyorsun . Başkanın demeçlerinide mi dinlemiyorsun .

Adam katıldığı programda defaaten söyledi , sezon başı takımın başına gelebileceğini söyleyen teknik adamlar vardı ancak bizim hemen hamle yapmamız gerekiyordu ve Bjelica ' da bu konuda çok ısrarcıydı diye .

Oturduğun yerden senaryo yazıp bir de inkar ediyorsun. Hadi buradakilerin dediğine inanmıyorsun , aç başkanın katıldığı tv programında soruları nasıl yanıtladığını dinle .

Bir adama yüklenicem diye ardını arkasını dolduramadığın şekilde saldırıyorsun .

Tam olarak ne istediğini anlayamadım .

Nereden
    Erzurum

Vasıfsız olduğu için ısrarcı olur tabi gördü 1.6 milyon avroyu atladı hemen bu futbol fukarasına dünyada bu parayı verecek başka bir kulüp yok .Okan 800 bin avro alıyor adam şampiyon hoca vay anasını biz ağzımıza etsin diye 2 katına bunu çalıştırıyoruz.İlhan palut alınsaydı çok farklı şeyler konuşuyorduk 2 sene içinde de tekrardan şampiyonluğa oynayacaktık. Bunun bize üzüntü ve utançtan başka vereceği tek bir şey yok 7 aydır takımda performansı yükselen tek adam eren oda bu herifle alakalı değil adam takıma alıştı bir iskelet yaratamıyor bir istikrar bir ümit bir oyun ezberi hiçbir bok yok tam bir enkaz bırakıp gidecek bu kadar büyük bir hata yapılıp bu herif takıma sokulur mu.

shagrath61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu maçı hakem falan değil , net olarak hoca verdi . Bu kısım tartışılmaz .

Benim şuan beklediğim ve takip edeceğim tek konu , bu hafta oynanacak olan maçta hocanın hangi kadro ile sahaya çıkacağı ve oyuncu değişiklikleri olacak .

Eğer bu haftaki kadro ile yani üç tane 10 numaralı takım ile sahaya çıkarsa benim için hoca bitmiş olacak . Çünkü hayatta en başarısız tipler , yaptığı hatalardan ders çıkaramayıp aynı hataları tekrar tekrar yapan tiplerdir. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçları bekleyenler aptaldır.

He , adam aynı saçma sapan değişiklikleri yapmaz ve kadroyu da karşıdaki takıma göre çıkarır . O zaman bende bir kaç maç daha kredisi olur.

Bu arada umarım 3.3 milyon euro verdiğimiz pepe , 7. maçını da kaçırmaz .

Cezalı Üye
    Nereden
    Almanya

Alıntı Onur Akyüz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

git ugurcanin sayfasina bak, yetmese, gecen sezon mac yorumlarini izle. Ben Kopenhagen macindan beri yaziyorum, her sut gol diye.
    Bizi ilk önce Sampiyonlar liginden etti, sonra avrupa kupasindan en son da basel macinda. Kaleye gelen her sut gol oldu.

Ligi saymiyorum, bu kovacan yüzünden, avci kovuldu, tabi avcininda sucu büyük, bunu kesmedi, ama kovacan avciyi kesti.

Enes Ünal Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sabah iş olmasına rağmen o gece bu maç bana sabaha kadar Football Manager oynattı.

O kadar büyük hoca hatasıydı ki şu maç. Amatör bir oyuncu şöyle bir maç vermez..

Yoldan geçen adamı takımın başına koy, bu değişiklikleri yapmaz.

1000 kişiden 1000 'inin yapmayacağı hatayı nasıl oluyor da her defasında bizim başımızdaki adamlar yapabiliyor anlamıyorum
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Cezalı Üye
    Nereden
    Almanya

Alıntı Enes Ünal Kaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah iş olmasına rağmen o gece bu maç bana sabaha kadar Football Manager oynattı.

O kadar büyük hoca hatasıydı ki şu maç. Amatör bir oyuncu şöyle bir maç vermez..

Yoldan geçen adamı takımın başına koy, bu değişiklikleri yapmaz.

1000 kişiden 1000 'inin yapmayacağı hatayı nasıl oluyor da her defasında bizim başımızdaki adamlar yapabiliyor anlamıyorum
    sonra cikip mac sonu utanmadan sacma sapan reportaj veriyor. Rezil Herif

Ertan 51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde

Uğurcan yediği gol ile adamları ateşledi,
    Rezilliğin temelini o attı,
    Şerefsiz kanı bozuk hakem maçı bizden aldı onlara verdi,
    Hoca oyuncu tercihleri ile tüy dikti.

volkan gibi bir pisliğe ve onun şikeci camiasına bizi mahçup eden rezilliğin özeti bu.

Sorumlu;
    % 90 Uğurcan diyen de haklı,
    % 90 hakem denen pislik diyen de haklı,
    % 90 hoca yüzünden diyen de haklı.

Orta sahamızın rezilliği ayrı konu,bu orta saha hiç bir takıma kolay kolay üstünlük sağlayamaz.
    Konu Ertan 51 tarafından (27.09.2023 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Erhan Sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Çıkamıyorum şu maçtan hala ya, yiyemiyorum hakaret gibi oyunu
    Biz TRABZONLUYUZ, bükemediğimiz bileği kırarız...

Nereden
    İstanbul

Bakasetas ve Bardhi artık oynamamalı kardeşim bunları hoca görmüyor mu?

Baka’nın takım umrunda değil, 8 numara muhabbetine verdiği cevap artık bu sorudan sıkıldım filan demesi artık buradan sıkıldım demek oluyor. Sene sonu kesinlikle ayrılacak ve sahada zarar vermeye başladı yaptıklarıyla.

Gs maçı topu kaptırdı golü yedik, hatay’da gitti saçma sapan bir şut çekti golü yedik rize maçında da yaptı böyle kritik hatalar, olmuyor artık.

Bardhi bu fizikle, bu hızla kanatta oynatılacak adam değil. Omuz vursan düşer, dar alanda meziyeti yok, alıp gidecek hızı yok. Geniş alanda rahat pozisyonda top kullanacak diye mi bekleyeceğiz?

Hoca görsün bunları artık yeter ya.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

kayseriliyiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Volkan bile bjelicadan iyi hoca.
    Düştüğümüz duruma bak
    Kim bulup getirdiyse Allah bin belasını versin, hele bu çapsıza 1.6M€ verenin Allah iki yakasını bir araya getirmesin.
    Taraftar ekmeğinden kesip forma bilet alacak, birileri de gidip milyonları çarçur edecek.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)