Gram izlemedim. Saççççma sapan bir transfer gibi duruyor. İnşallah kral çıkar yıllarca bu mesaj alıntılanır ve benle dalga geçilir.
Gram izlemedim. Saççççma sapan bir transfer gibi duruyor. İnşallah kral çıkar yıllarca bu mesaj alıntılanır ve benle dalga geçilir.
Patrick Villars, Faty Papy, Ramil Şeydayev, Nemanja Andusic ve son olarak Montasser Lahtimi. Şimdiye kadar bu tarz transferlerden bir fayda sağlayamadık ama hiçbiri kulübü bataklığa sürükleyen maliyette oyuncular olmadı. Dolayısıyla denemeye devam. Benzer hamleleri yapan İstanbul takımları da henüz A takım seviyesinde bir katkı alamadılar. Yine de potansiyel bir yabancı alınacaksa Afrika'lı olmasını tercih ederim. Gerçi İngiliz ve Fransız scoutlar bütün yetenekleri toplarken bize ne kalır soru işareti...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Bjelica transferi olduguna göre çok düşünmeye gerek yok (negatif)
Sent from my STK-L21 using Tapatalk
Profesyonel futbolcu Ognjen Bakic ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+2 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2023-2024 futbol sezonu için 65.000.-Eur garanti ücret,
2024-2025 futbol sezonu için 70.000.-Eur garanti ücret ödenecektir.
Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde futbolcuya;
2024-2025 futbol sezonu için 250.000.-Eur garanti ücret,
2025-2026 futbol sezonu için 300.000.-Eur garanti ücret ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
hoş geldin lahtimi.
Valla 2 3 sene cameş besleyeceğine böyle denemeler yapmak son derece mantıklı.
Yani cameş beslemek bile daha iyi, en azından kontenjan sıkıntısı oluşturmaz.
Özkan SÜMER
"ya tutarsa" transferi
inşallah tutar
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Böyle hamleleri her sene yapmamız lazım 10 tane de 1 tane tutsa bile verdiğinden fazlasını alırsın. 1461 Trabzon becerip 1. lige çıkabilirse bu hamleler daha da anlam kazanır ve daha fazla deneme yapabilirz.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Daha dün bonservisine 800 bin Euro verdiğimiz ve Trabzonspor forması altında sadece 8 dakika oynayabilmiş, onda da bariz bir kırmızı kartlık hareket ve penaltı kaçırma dışında bir şey yapamamış arkadaşın sözleşmesini fesih ettik. Bu nedenle bu profildeki genç oyuncu transferleri hep şüphelendiriyor beni. Sözleşme detayları ve maliyet çok uygun. Gelsin takılsın bakalım 2 yıl ama Kerem Şen'den bir artısı olduğunu zannetmiyorum. Sürpriz ihtimali çok çok az.
Oyuncuyu izlemeden yorum yapmam ama veriler pek iyi değil. Şans yanında olsun.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Sifir risk transferi.
Bonservis bedeli verilmemis, iki sezon neredeyse para kazanmayacak.
Ardindan gelisimi iyise opsiyonu kullanilacak, degilse serbest birakilacak.
Verilerine söylenenler var, adamin görevi gol atmak degil.
Orta sahada top kapma mücadelesine giren, kaptigi topu takim arkadaslarina dagitan, bos alanda pas istasyonu olusturan bir görünümü var.
Muhtemelen bu sezon, kontenjanda yer kaplamamasi icin kadroda tutulmayacaktir. Kiralasinlar Giresunspor'a, daha yakindan izleriz kendisini
Konu murmut tarafından (13.09.2023 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
Istanbulspor olmaz mi acaba? Direk super lig seviyesinden baslar.
Muhtemelen hiçbir şey çıkmayacak bu adamdan ama üç kuruş verdiğimiz için eleştirmeye gerek yok. İyi senaryoda büyük kazanç. Kötü senaryoda sıkıntı yok zaten bi şey vermiyoruz.
Nemanja Andusic
kiralık verilmeyecek mi?
Bir transfer planlamasi düsünün, gelisimini takip etmek istedigin futbolcuya ne lisans cikarabiliyorsun, ne de kiralayacak bir takim bulabiliyorsun...
Neyse buda genc yarcama listesine eklenir.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
https://www.tff.org/Default.aspx?pag...kisiId=2560359
oyuncunun lisansı var
Bu arkadaş Bardhi tarzı bir adam mı acaba?
mevki vs
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)