Batista Mendy, Gine-Bissau Milli Takımı'ndan teklif aldı. Ancak düşünmek için zaman isteyen Mendy'nin henüz bu davete yanıt vermediği öğrenildi.
eyvah
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Bu seviyede oynamaya devam ederse elimizde tutamayacağımız futbolcumuz, gerçekten süper ötesi oynuyor fizik kalitesiyle futbol dersi verdi adeta Bjk maçında transferi için aylarca beklememize değdi gibi...
Umarım böyle fizikli nice güzel genç yetenekleri takıma katmaya devam ederiz,Doğru kullanılırsa fizik gücü eşittir mutlak üstünlük gibi duruyor...
Bize Her Yer Trabzon!
of o şut gol olsaydııı of offf
Nazar değmesin.Ahtapot gibiOyun görüşü de çok iyi
Konu fadigaTS tarafından (19.09.2023 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
Bu taraftar yıllardır adam yiyen altı numara diye boşuna kıçını yırtmadı burada. Tek bir tanesi gelince dahi takımdaki taşlar yerine oturuyor. Tabii dün oyunu kendi yarı sahamızda kabul ettiğimiz için hem oyun kurma konusunda hem defans oyuncularının arkaya adam kaçırması konusunda problem yaşamadık ama topa sahip olmamız gereken maçlarda yanında bir sekiz ve hızlı bir stopere ihtiyaç duyacağımız aşikar. Bir günde bahar gelmez yani. Fakat bu demek değil ki andan zevk almayacağız. Bayıla bayıla izledik ve umarım kalan maçlarda da böyle devam eder bu adam ve umarım yanına doğru oyuncu alınır da kendisinden maksimum verimi alabiliriz.
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Daha tam bir şey göremedik, adam yanındakini önündekini, arkasındakini tanımıyor bile. Ona rağmen iyi performans. 5-6 maç sonra kıvama gelir. Rakip orta sahalara kuracağı dominasyonu merak ediyorum.
Camavinga getir götürünü yapar
THE NORTH REMEMBERS
Çok ön plana çıktı. Önümüzdeki maçlarda sindirmek için sert oynayacaklar. İnşallah sakatlanmaz biliyorsunuz ligde operasyon çocuğu çok.
Menejerinin açıklamasına göre Gine milli takımını kabul etmeyecekmiş, Fransa milli takımını bekleyeceğini söylemiş.
Her sene böyle haberler çıkıyormuş oyuncu ile ilgili.
Güzel haber. Böylece sadece Onuachu ve Pepe kalıyor milli takıma gitme ihtimali olan.
Böyle oynamaya devam ederse elimizde tutmamız çok zor. 30 yaşında olsa anlarım da 23 yaşında bu olgunlukta futbol oynayan bi adam daha önce ben izlemedim Trabzonsporda.
İnanılmaz bi oyun görüşü var. Topu alıp hiç eveleyip gevelemeden dikine kilit pas atmaları, ahtapot gibi her yere basması, hiç de fena olmayan tekniği, topu saklayabilmesi vs ciddi ciddi komple modern 6 numara adam.
Siopis vs olsaydı mesela biz o 2 golü atamıyorduk. Mendy o pasları dikine atmamış olurdu, maç gidebilirdi bile belki de.
Ciddi karakter koydu sahaya tek başına orta sahayı yedi adam helal olsun bozma aslanım benim be.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş maçında iyi oynadı ama bir maçla değerlendirmek doğru olmaz.
***GeNÇ***
yakından izledim hem soğukkanlı hem topu çok iyi kullanıyor. bunu takımda tutamayız ama rekor bonservis getirir şimdiden yerimizi ayırtalım burada.
bir selam vereyim dedim adelinom
Bugün ucuz kurtuldu ama böyle gitmez. 3 maça kalmaz kırmızısı var. Vasat.
diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
bugün vasattı. gerçi herkes vasattı napsın adam
2 eksiği var. 1-Elleriyle fazla müdahale yapıyor. 2-Geçen hafta da dediğim gibi oyun içinde kayboluyor ya da kaybolmak zorunda kalıyor orta sahamızdan ötürü. İlk 11'e ilk yazacağım isimlerden
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)