Sonuç: Maçýn Yýldýzý?

Katýlýmcý sayýsý
152. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Paul Onuachu

1 0.66%
  • Enis Bardhi

3 1.97%
  • Batista Mendy

108 71.05%
  • Eren Elmalý

5 3.29%
  • Mehmet Can Aydýn

21 13.82%
  • Rayyan Baniya

13 8.55%
  • Abdülkadir Ömür

0 0%
  • Edin Visca

0 0%
  • Anastasios Bakasetas

1 0.66%
  • Filip Benkovic

0 0%
  • Uðurcan Çakýr

0 0%
  • Jens Stryger Larsen

0 0%
  • Berat Özdemir

0 0%
  • Mahmoud Trezeguet

0 0%
  • Taxiarchis Fountas

0 0%
  • Enis Destan

0 0%
Sayfa 56 Toplam 59 Sayfadan BirinciBirinci ... 6 46 54 55 56 57 58 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1459 adet sonuctan sayfa basi 1,376 ile 1,400 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TSL 5. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Beþiktaþ | Maç Sonucu

Ertan 51 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niðde
    Yaþ
    53

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Katýlmýyorum, Þenol Hoca'dan Þike döneminde yapmýþ olduðu açýklamalarý da keþke buraya koysaydýnýz.

Resmi olarak ilk þampiyonluðu evet Beþiktaþ'dadýr. Ýmza attýðý takýma giderken de '' ben aslýnda Trabzonspor'luyum 2011 de þampiyon olmuþtuk ama biliyorsunuz kupamý vermediler '' demesini ve Trabzon reklamý yapmasýný mý bekliyordunuz. Profesyonellik bu mu? Ya da daha önce 3 kez þampiyon olduðu takýma geri döndüðünde '' ben sizden biriyim'' anormal mi?? Siz veya Beþiktaþ'lýlar , gerçekten de Beþiktaþ'lý olduðuna mý inandýnýz..

Abdullah Avcý'yý tekrar geri getirsek ve sýrf jest olsun diye '' Ben zaten sizden biriyim '' dese, Avcý'nýn Trabzonspor'lu olduðunu mu sanacaksýnýz???

Ya da Futbolcu imza törenlerinde duyduðumuz '' Türkiye'nin en büyük kulubune geldim '' sözü ile herkes çok bu büyük oluyor???

Bunun gibi bir sürü örnek vardýr.

Her þartta ve koþulda, Þenol Güneþ'in Trabzonspor'a her zaman iyiliði olmuþtur. Emni olun senden benden daha da Trabzonspor'ludur ve öyle ölecektir.
    Renktaþ beni þenol güneþten soðutan da þike süreci oldu,
    Net tek 1 kelamýný duymadým, her zaman ki gibi 1 kamyon laf geveledi, þikecilere dokunacak 1 cümle yoktu.
    Bunu þöyle ýspatlayým adam gitti emre belezoðlu denen pisliði yardýmcýsý yaptý. Þikenin en arsýz savunucusunu sardý sarmaladý.
    Ben de Trabzonlu deðilim, plakam da 061, Trabzonspora hizmet edip Þenol efendi kadar hizmet etme imkaným olmadý ama þike sürecinde gördüm ki Þenol dahil çoðu sözde adamlar benim 10 da 1 im kadar Trabzonsporluluk gösteremedi.
    Neyse,birbirimizi kýrmadan,uzatmadan derdimizi anlatalým,sen de bizi anlamaya çalýþ.
    Ha bir de en büyük beklentilerimden birisi, imkaným olsa da ismini o stad san silsek.
    Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.

nakzo - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    41

Baniya hava toplarýnda çok iyi yerden hamlesi yavaþ yerden hýzlý bir stoperle iþ yapar bizde hýzlý kim var hüseyin zannetmem ki hoca oynatsýn.
    Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
    Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......

My - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    49

Maçý gece tekrar izledim sakin kafayla. Her þey bir tarafa Eren ve Mehmet inanýlmaz oynamýþlar. Resmen bjk'nin içinden geçmiþler. Korkunç dinamiklermiþ. Ve Bardhi o maçýn heyecanýyla topa odaklandýðýmýz için görmemiþiz ama adam korkunç bir efor sarfetmiþ bildiðin Siopis gibi acayip hýzla her kademeye girmeye çalýþmýþ. Tek eksiði müdahelede zayýf kalmasý. Ama pire gibi. Her pas arasýna koþmuþ.
    Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
    Murat

Nereden
    Ankara

Alýntý nakzo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Baniya hava toplarýnda çok iyi yerden hamlesi yavaþ yerden hýzlý bir stoperle iþ yapar bizde hýzlý kim var hüseyin zannetmem ki hoca oynatsýn.
    umarým oynatmaz
    En büyük Trabzon

El Cordobes - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    35

Staddan izleyince de hakem gayet fecaatti ama tv den bakýnca hakikaten çok art niyetliymiþ. Baka Rosier olayýndan sonra Fountas aþýrý sinirlendi ve hakeme baya tepki gösterdi. Ben Baka ya destek olmak için sinirlendi zannettim ama tv den görüyorum olay esnasýnda Fountas ýn yanýndaki Ghezzal topu hakemin kafaya fýrlatýyor ve bir yaptýrým yok. Dün þu hakeme raðmen iyi iþ çýkarmýþýz.
    There is no spoon...

Ertan 51 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niðde
    Yaþ
    53

Alýntý My Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Maçý gece tekrar izledim sakin kafayla. Her þey bir tarafa Eren ve Mehmet inanýlmaz oynamýþlar. Resmen bjk'nin içinden geçmiþler. Korkunç dinamiklermiþ. Ve Bardhi o maçýn heyecanýyla topa odaklandýðýmýz için görmemiþiz ama adam korkunç bir efor sarfetmiþ bildiðin Siopis gibi acayip hýzla her kademeye girmeye çalýþmýþ. Tek eksiði müdahelede zayýf kalmasý. Ama pire gibi. Her pas arasýna koþmuþ.
    Trezege karþý karþýya atamadýðý pozisyonda Bardi bom boþtu, az geriye býraksa boþ kaleye gönderiverecekti.
    Bardi ve Mendi nin gole bu kadar yaklaþýp atamamalarýna üzüldüm,ikisi de hak ediyordu, moral olurdu ama kýsmet deðilmiþ demek ki.
    Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.

Enes Baþkaya60 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kýrþehir
    Yaþ
    34

Alýntý Ertan 51 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Trezege karþý karþýya atamadýðý pozisyonda Bardi bom boþtu, az geriye býraksa boþ kaleye gönderiverecekti.
    Bardi ve Mendi nin gole bu kadar yaklaþýp atamamalarýna üzüldüm,ikisi de hak ediyordu, moral olurdu ama kýsmet deðilmiþ demek ki.
    Trezeguet'in hýzý çok iyi eyvallah ama beyin yok adamda abi koþarken çevresine hiç bakmýyor ulan orda topa bir bassa Bardi ye çevirdiði zaman adam boþ kaleye topu yuvarlacak ve kendiside normalde harika bir asist yapmýþ olacaktý.
    S.V.A.K.O
    FATÝH TEKKE

Fanatik34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Maalesef maci izleyemedim, tekrarini da göremedim. Bir galibiyet bekliyordum ama bu kadar ezici degil, o yüzden cok keyifli hala

Her zaman diyoruz, senin savunman, ortasahana baglidir. Anlatilanlara göre cok iyi bir Mendy ile savunmada kusursuz oynamis. Topu eziklere verince, hizli ataklarla ateslemisiz rakibi. Internette hem Mendy, hemde Onuachu icin iyi yer tutar, pozisyon alir diye yaziyorlardi. Insallah Onuachu´nun sakatligi ciddi degildir..mübarek her mac sakat veriyoruz!!
    Savunma özellikle Stoperler acik alanda ne yapar, kestiremiyorum..pozisyon almayi bilen stoperlerin hizli olmasina gerek yok.
    Eren´e her zaman güvendim, gelisim gösterecegini biliyorum. Mehemt Can´in bu performansini gören Schalkeliler, kafalarina vuruyorlardir, ben bile beklemiyordum.
    2 seneden beri niye 8 8 8 diye direttigimiz anlasilmistir herhalde. Hele ki Mendy´i görünce
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

ilelebeTS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

3 tane attýk ama Onuachu-Tre falan maç eksikleri belli oluyor. Yani tam hazýr deðildik. Bunlara Pepe'yi de ekleyince hücum anlamýnda daha iyi iþler yapabileceðimiz ortada.

Forum Yöneticisi Cem Balcý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

• Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.

• Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.

Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    41

Alýntý Enes Baþkaya60 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Trezeguet'in hýzý çok iyi eyvallah ama beyin yok adamda abi koþarken çevresine hiç bakmýyor ulan orda topa bir bassa Bardi ye çevirdiði zaman adam boþ kaleye topu yuvarlacak ve kendiside normalde harika bir asist yapmýþ olacaktý.
    Beyin meyin bilmemde ligdeki alabileceðimiz en iyi sol kanat adam geldiðinden beri skor ve asist üretiyor Trabzonspor'u düþündüðümüzde þu ortamda onun gibi bir kanat alma ihtimalimiz yoooookkk.

Armaðan Dere - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Alýntý Cyzio Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Çok haklýsýnýz. Tanýdýðým çok iyi bir a plus teknik direktör var (sanýrým siz de tanýrsýnýz). Ýyi bir hoca olduðu için, kariyeri hep Batý'ya doðru oldu. Hâttâ o kadar Batý'ya doðru oldu ki, Avrupa'da duramayýp (zaten konmamýþtý da), sýrasýyla Atlas Okyanusunu, Amerika'yý ve Büyük Okyanusu da aþýp, G. Kore'de konuþlandý.

Oradan da gene Batýya doðru bir ülkeye gitti ama neresi olduðunu þimdi hatýrlamýyorum.

.
    abi nerdesin ya...
    sen de güney koreye gitmiþsin öyle diyorlar...
    Ben ölünce bir elimi tabutumun dýþýna atýn. Ýnsanlar görsünler ki,padiþah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boþ gitmiþtir.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    44

Beyin meyin bilmemde ligdeki alabileceðimiz en iyi sol kanat adam geldiðinden beri skor ve asist üretiyor Trabzonspor'u düþündüðümüzde þu ortamda onun gibi bir kanat alma ihtimalimiz yoooookkk.
    Hocanin maç performansýný beðendin mi

Murat KARAKURT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    36

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bir taraftar grubu baþkaný , gider baþka taraftara kafa atar, yetmez üstüne basýn açýklamasý ile milleti tehtid eder

Bir grup taraftar da ( belkide yukardakilerdir bilemiyorum ) Çýkar, ismini Kulup tarihine altýn harflerle yazdýrmýþ, Profesyonel dünyanýn getirdiði sorumluluklar gereði baþka bir takýmý çalýþtýrýyopr diye , Doðduðu þehirde, Adýnýn yazýldýðý statta hakarete uðrar...BU TWERBÝYESÝZLÝÐÝ KÝM YAPTIYSA VE KÝM ÇANAK TUTTUYSA VE KÝM ALKIÞLADIYSA HEPSÝNÝ NALET OKUYORUM

Þenol Güneþ kadar bu kulube emeði olan kaç kiþidir =???? Ertuðrul mu?? kim
    Özkan Sümer çalýþtýrmadý mý Galatasaray'ý??? Bu faþistlik bu þoven duygular , nasýl bir garabet bu ya...

fatih Sultan tekke diye statlarý inlettiðimiz adam, Hoca olsun demediniz mi?? Nerde býraktý futbol Fatih???

Ben Trabzon'lu deðilim ama bir Trabzon'lu kadar utandým emin olun..

Seversin sevmezsin bilemem

Plakasýnda 61 rakamýný gördüðünüz her kiþiyi haber yapar, Þoven dugularla abartmaktan geri durmayan bu kentliler,, ÞENOL GÜNEÞ gibi bir adamý kendi isminin yazýldýðý statda küfrettiler

yazýklar olsun
    bin defa yazýklar olsun
    Resmi aðzýdan bir özür bekliyýrum, tüm bu kabadayýlar adýna
    Güzel abim o yücelttiðin þahýs basýn toplantýsýnda 6-7 kez rakip dedi Trabzonspor lafýný bile telaffuz etmedi...Küfür varsa amenna ama o sloganda sorun yok bence... O aþýk olduðu siyah beyaz renklerle devam etsin....

HasanTezel - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Alýntý Cem Balcý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tepki veren bir insan KALÝTELÝ ÝNSANDIR!

Burak yýlmaz
    Onur kývrak
    Ünal

Ýlk aklýma gelen bu 3 insan, KALÝTE VE KARAKTER abidesidir, yaþlarý gereði çoooook hatalarý olmuþtur, ama sevgiyi de kýzgýnlýðý da DUYGUSAL olarak yaþadýlar, tepkilere alýndýlar, sitem ettiler!

Þenol
    Selçuk inan
    Aurelio

karaktersiz, tepkisiz, çýkarcý 3 tiptir(mesleklerinde baþarýsýz demiyorum, belki de en iyiler). Analarýna sövülse stadýmýzda, en ufak aidiyetleri olmadýðýndan dönüp cvp vermezler.

Aðýr oldu belki ama, olay bu, KARAKTERLÝ ÝNSAN etkiye tepki verir…
    Konu HasanTezel tarafýndan (18.09.2023 Saat 21:40 ) deðiþtirilmiþtir.
    Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile þampiyonluk gibi artýk!

Emre Çömez - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    29

fanatikdevri - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Oyun olarak ilerleme yoktu,skoru aldýk ama oyun hala soru iþareti.Set oyuný oynamak zorundayýz,bunun için de pas baðlantýlarý iyi olmalý ama hoca topu rakibe býrakarak skor alma peþinde,bu kadrodan set oyunu beklenir mi o da belli deðil
    Konu fanatikdevri tarafýndan (19.09.2023 Saat 00:03 ) deðiþtirilmiþtir.
    FORMANIN ÖNÜNDEKÝ ARMAN ÝÇÝN OYNA ARKASINDA YAZAN ÝSMÝ HATIRLAYACAKLARDIR.

fadigaTS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Yalnýz öyle böyle deðil de çok fena.... Sesi istanbuldan yankýlandý yani

6Þafak Aydýn1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    45

futbol bizim neyimize vur gitsin ya ne ugrascan
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

MehmeTS_ADANA - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Yaþ
    41

Alýntý HasanTezel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tepki veren bir insan KALÝTELÝ ÝNSANDIR!

Burak yýlmaz
    Onur kývrak
    Ünal

Ýlk aklýma gelen bu 3 insan, KALÝTE VE KARAKTER abidesidir, yaþlarý gereði çoooook hatalarý olmuþtur, ama sevgiyi de kýzgýnlýðý da DUYGUSAL olarak yaþadýlar, tepkilere alýndýlar, sitem ettiler!

Þenol
    Selçuk inan
    Aurelio

karaktersiz, tepkisiz, çýkarcý 3 tiptir(mesleklerinde baþarýsýz demiyorum, belki de en iyiler). Analarýna sövülse stadýmýzda, en ufak aidiyetleri olmadýðýndan dönüp cvp vermezler.

Aðýr oldu belki ama, olay bu, KARAKTERLÝ ÝNSAN etkiye tepki verir…
    þenol hocaya þerh düþmekle beraber selçuk ve aurelio karaktersizlik ve sinsilikte zirve yapmýþ kiþilerdir.

bu arada her zaman söyledim hem burda hem gerçek hayatýmda Burak Yýlmaz adamýn hasýdýr
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Onur Akyüz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Burak Yýlmaz’a üzüldüm açýkçasý orada öyle bir lafý haketmedi münferit de olsa oradaki hali beni üzdü.

Þenol Hoca’ya da kendini bu duruma düþürdüðü için üzüldüm sen bu yaþta buraya bu takýmýn baþýnda gelirsen bu duruma düþersin. Pabucu yarým tezahüratý için söylüyorum tabi küfür vs olmuþsa o konu ayrý o olmaz.

Abi tamam oraya ilk gittin þampiyonluk aldýn vs ona da bir þey demem hani diyebilirsin ki ben Trabzon’la iki kere þampiyon oldum ikisinde de aldýlar elimden camia da buna engel olamadý. Ben bu þampiyonluðu alabildiðimi tüm ülkeye göstericem filan diye bunun altýný doldurabilirsin buna saygý duyabilirim.

Ama paraya ihtiyacýn yok, kariyere ihtiyacýn yok, þöhrete ihtiyacýn yok, kendini ýspata ihtiyacýn yok gelmiþsin 70 yaþýna efsanesi olduðun kulübü sahasýnda baþka takýmla yenmeye çalýþacaksýn vs.

Olmaz kardeþim sýrf ben bu yaþtan sonra baþka takýmla Trabzon’a gidemem dersin ve böyle iþlere tevessül etmezsin yani. 1 ay beklesen bizim hocamýzdýn bir de.
    Konu Onur Akyüz tarafýndan (19.09.2023 Saat 01:26 ) deðiþtirilmiþtir.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

lazibere - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    47

Alýntý Murat KARAKURT Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Güzel abim o yücelttiðin þahýs basýn toplantýsýnda 6-7 kez rakip dedi Trabzonspor lafýný bile telaffuz etmedi...Küfür varsa amenna ama o sloganda sorun yok bence... O aþýk olduðu siyah beyaz renklerle devam etsin....
    Konuyu uzatmak istemiyorum. Son sözlerimi söyleyerek bitireyim. Biz Karadenizliler, gerektiðinde baldýran zehiri içer ve koþullar ne olursa olsun bizden olaný kamuoyu önünde rencide edecek kapasitede insanlar deðiliz. Stat ismini taþýyan, aldýðýmýz 32 kupanýn 24 'ünde imzasý olan bir kiþiyi kamuoyu önünde ezecek karakterde deðiliz. Elbette eleþtirilir, Þenol Hoca'yý en çok eleþtirenlerden birisi de benim ama küfür ve adamý aþaðýlayacak hareketler bize yakýþmaz. Millete malzeme vermeye de gerek yok.

Üzgünüm ama Kulübümüz içerisinde neler dönüyor ne insanlar kamuoyu önünde telef ediliyor bilemeyiz. Nice deðerlerimizi bir veda bile yapamadan yolladýk. Bu þenol Güneþ meselesi deðil, Kimin kime baþtan yanlýþ yaptýðýný bilmeden yorum yapýyoruz.

Fatih Tekke ne yapmýþtý da , bir daha kulüpten içeri sokulmadý??
    Ünal Karaman, ne kadar aðýr konuþmuþ olabilir ki, Bir gece yarýsý yok edildi.
    Ya Shota? hami? Tolunay? Sadi Tekelioðlu da mý hain?

paraya sýkýþtýklarýnda borç para istedikleri Gökdeniz Karadeniz'i þampiyonluk kutlamalarýna davet etmeyenlerin beyanlarý mý belirleyici olacak kimin daha Trabzonsporlu oluþunu!!

Yönetici dediðimiz amatörlerin, Ýliþki tarzlarýndan sebep bir çok deðerlerimiz maalesef düþman kesildi bize, burada hep kiþiler mi suçluydu. Bir de bu açýdan bakmak lazým.

Eminim ki, Bizim bilmediðimiz bir sürü olaylar ile Þenol Hoca'ya itibar kastý yapýlmýþtýr. Baþta Sadri Þener olmak üzere, Þike davasýný satan adam deðil midir Sadri Þener!!! Aziz'i cezaevinden kurtarmak için kapý kapý dolaþan ve imza toplayan ve iktidardan korkarak , kupamýzý siyasilere satan adam mýdýr efsane???

Ýlk baþta söylediðimi tekrar söyleyerek bitireceðim bu tartýþmayý.
    PEPE karþýlamasýnda birbirine giren taraftar dernekleri görüntüsü, beraberinde koro halinde canlý yayýnda edilen küfürler ve son olarak , Tüm Türkiye'nin Trabzonsporlu Þenol Güneþ olarak bildiði bir ismi karalama ve itibarýyla oynamak bize yakýþmaz. Rakip takýmýn temsilcisi olsa bile yakýþmaz. Bu adamýn soyu sopu ve atalarý Trabzon topraklarýnda yatýyor. Gün gelir hepimizi utandýrýr ve utanýrýz.

Baþta ben olmak üzere, Karadeniz de 1975 sonrasý doðan bir çok çocuðun ismidir ÞENOL
    Saygýlar hepinize
    Aptallýk nedir biliyor musunuz ?
    50 kuruþa içtiðin suyu, 1 liraya iþeten düzene destek vermektir..

Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    41

Alýntý kayl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocanin maç performansýný beðendin mi
    Bu maç için evet ama asýl imtihan bizden zayýf anadolu takýmlarýna karþý olacak bu maç çok iyi alan daraltýp sert oynadýk yýldýrdýk kazandýk kazanmamýz gereken maçlarda nasýl oynayacaðýz bakacaz.

Enes Baþkaya60 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kýrþehir
    Yaþ
    34

Ona lafým yok nakzo reisim, bencede iyi bir sol açýk ama biraz beynini kullansa, kafasýný biraz daha fazla kaldýrsa çok daha iyi iþler yapar.
    S.V.A.K.O
    FATÝH TEKKE

halilaziz61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Hiç unutmuyorum bir 1461 Trabzon bjk maçý sonrasý Þenol bey kameralar karþýsýna geçip burayý da ýsýtmamýþlar deyip aþaðýlamýþtý.

Ýþte bu kadar adamdýr kendisi

70 yaþýndaki bilge olmasi, anlayýþlý, küçük bir kulübün parasý olmayacaðýný en iyi bilmesi gereken adam kalkýyor bunu yapýyor. Ama ne hikmetse bilgece davranmasý bunu sineye çekmesi gereken futboldan beþ kuruþ kazanmayan taraftar oluyor.

Þenol bey bu camiadaki kredisini kendi bitirmiþtir.
    Trabzonspor olmasa öðretmenlikten öte bir kariyeri olmayacaktý. Herkes hak ettiðini yaþar

Burak'a yapýlaný kýnýyorum, Burak adamdýr bu camia için bir kez bile olumsuz bir söz aðzýndan cikmamistir. O rahatsýz laf adltan beyinsizlerdeb maalesef bizde çok var
    Konu halilaziz61 tarafýndan (19.09.2023 Saat 04:34 ) deðiþtirilmiþtir.
    Dünya döndüðü müddetçe þikebahçenin 2010-2011 sezonunda þike yaptýðýný anlatýyor olacaðýz...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)