Baniya hava toplarýnda çok iyi yerden hamlesi yavaþ yerden hýzlý bir stoperle iþ yapar bizde hýzlý kim var hüseyin zannetmem ki hoca oynatsýn.
Paul Onuachu
Enis Bardhi
Batista Mendy
Eren Elmalý
Mehmet Can Aydýn
Rayyan Baniya
Abdülkadir Ömür
Edin Visca
Anastasios Bakasetas
Filip Benkovic
Uðurcan Çakýr
Jens Stryger Larsen
Berat Özdemir
Mahmoud Trezeguet
Taxiarchis Fountas
Enis Destan
Renktaþ beni þenol güneþten soðutan da þike süreci oldu,
Net tek 1 kelamýný duymadým, her zaman ki gibi 1 kamyon laf geveledi, þikecilere dokunacak 1 cümle yoktu.
Bunu þöyle ýspatlayým adam gitti emre belezoðlu denen pisliði yardýmcýsý yaptý. Þikenin en arsýz savunucusunu sardý sarmaladý.
Ben de Trabzonlu deðilim, plakam da 061, Trabzonspora hizmet edip Þenol efendi kadar hizmet etme imkaným olmadý ama þike sürecinde gördüm ki Þenol dahil çoðu sözde adamlar benim 10 da 1 im kadar Trabzonsporluluk gösteremedi.
Neyse,birbirimizi kýrmadan,uzatmadan derdimizi anlatalým,sen de bizi anlamaya çalýþ.
Ha bir de en büyük beklentilerimden birisi, imkaným olsa da ismini o stad san silsek.
Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.
Baniya hava toplarýnda çok iyi yerden hamlesi yavaþ yerden hýzlý bir stoperle iþ yapar bizde hýzlý kim var hüseyin zannetmem ki hoca oynatsýn.
Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......
Maçý gece tekrar izledim sakin kafayla. Her þey bir tarafa Eren ve Mehmet inanýlmaz oynamýþlar. Resmen bjk'nin içinden geçmiþler. Korkunç dinamiklermiþ. Ve Bardhi o maçýn heyecanýyla topa odaklandýðýmýz için görmemiþiz ama adam korkunç bir efor sarfetmiþ bildiðin Siopis gibi acayip hýzla her kademeye girmeye çalýþmýþ. Tek eksiði müdahelede zayýf kalmasý. Ama pire gibi. Her pas arasýna koþmuþ.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Staddan izleyince de hakem gayet fecaatti ama tv den bakýnca hakikaten çok art niyetliymiþ. Baka Rosier olayýndan sonra Fountas aþýrý sinirlendi ve hakeme baya tepki gösterdi. Ben Baka ya destek olmak için sinirlendi zannettim ama tv den görüyorum olay esnasýnda Fountas ýn yanýndaki Ghezzal topu hakemin kafaya fýrlatýyor ve bir yaptýrým yok. Dün þu hakeme raðmen iyi iþ çýkarmýþýz.
There is no spoon...
Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.
Maalesef maci izleyemedim, tekrarini da göremedim. Bir galibiyet bekliyordum ama bu kadar ezici degil, o yüzden cok keyifli hala
Her zaman diyoruz, senin savunman, ortasahana baglidir. Anlatilanlara göre cok iyi bir Mendy ile savunmada kusursuz oynamis. Topu eziklere verince, hizli ataklarla ateslemisiz rakibi. Internette hem Mendy, hemde Onuachu icin iyi yer tutar, pozisyon alir diye yaziyorlardi. Insallah Onuachu´nun sakatligi ciddi degildir..mübarek her mac sakat veriyoruz!!
Savunma özellikle Stoperler acik alanda ne yapar, kestiremiyorum..pozisyon almayi bilen stoperlerin hizli olmasina gerek yok.
Eren´e her zaman güvendim, gelisim gösterecegini biliyorum. Mehemt Can´in bu performansini gören Schalkeliler, kafalarina vuruyorlardir, ben bile beklemiyordum.
2 seneden beri niye 8 8 8 diye direttigimiz anlasilmistir herhalde. Hele ki Mendy´i görünce
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
3 tane attýk ama Onuachu-Tre falan maç eksikleri belli oluyor. Yani tam hazýr deðildik. Bunlara Pepe'yi de ekleyince hücum anlamýnda daha iyi iþler yapabileceðimiz ortada.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Tepki veren bir insan KALÝTELÝ ÝNSANDIR!
Burak yýlmaz
Onur kývrak
Ünal
Ýlk aklýma gelen bu 3 insan, KALÝTE VE KARAKTER abidesidir, yaþlarý gereði çoooook hatalarý olmuþtur, ama sevgiyi de kýzgýnlýðý da DUYGUSAL olarak yaþadýlar, tepkilere alýndýlar, sitem ettiler!
Þenol
Selçuk inan
Aurelio
karaktersiz, tepkisiz, çýkarcý 3 tiptir(mesleklerinde baþarýsýz demiyorum, belki de en iyiler). Analarýna sövülse stadýmýzda, en ufak aidiyetleri olmadýðýndan dönüp cvp vermezler.
Aðýr oldu belki ama, olay bu, KARAKTERLÝ ÝNSAN etkiye tepki verir…
Konu HasanTezel tarafýndan (18.09.2023 Saat 21:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile þampiyonluk gibi artýk!
Oyun olarak ilerleme yoktu,skoru aldýk ama oyun hala soru iþareti.Set oyuný oynamak zorundayýz,bunun için de pas baðlantýlarý iyi olmalý ama hoca topu rakibe býrakarak skor alma peþinde,bu kadrodan set oyunu beklenir mi o da belli deðil
Konu fanatikdevri tarafýndan (19.09.2023 Saat 00:03 ) deðiþtirilmiþtir.
FORMANIN ÖNÜNDEKÝ ARMAN ÝÇÝN OYNA ARKASINDA YAZAN ÝSMÝ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yalnýz öyle böyle deðil de çok fena....Sesi istanbuldan yankýlandý yani
futbol bizim neyimize vur gitsin ya ne ugrascan
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Burak Yýlmaz’a üzüldüm açýkçasý orada öyle bir lafý haketmedi münferit de olsa oradaki hali beni üzdü.
Þenol Hoca’ya da kendini bu duruma düþürdüðü için üzüldüm sen bu yaþta buraya bu takýmýn baþýnda gelirsen bu duruma düþersin. Pabucu yarým tezahüratý için söylüyorum tabi küfür vs olmuþsa o konu ayrý o olmaz.
Abi tamam oraya ilk gittin þampiyonluk aldýn vs ona da bir þey demem hani diyebilirsin ki ben Trabzon’la iki kere þampiyon oldum ikisinde de aldýlar elimden camia da buna engel olamadý. Ben bu þampiyonluðu alabildiðimi tüm ülkeye göstericem filan diye bunun altýný doldurabilirsin buna saygý duyabilirim.
Ama paraya ihtiyacýn yok, kariyere ihtiyacýn yok, þöhrete ihtiyacýn yok, kendini ýspata ihtiyacýn yok gelmiþsin 70 yaþýna efsanesi olduðun kulübü sahasýnda baþka takýmla yenmeye çalýþacaksýn vs.
Olmaz kardeþim sýrf ben bu yaþtan sonra baþka takýmla Trabzon’a gidemem dersin ve böyle iþlere tevessül etmezsin yani. 1 ay beklesen bizim hocamýzdýn bir de.
Konu Onur Akyüz tarafýndan (19.09.2023 Saat 01:26 ) deðiþtirilmiþtir.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Konuyu uzatmak istemiyorum. Son sözlerimi söyleyerek bitireyim. Biz Karadenizliler, gerektiðinde baldýran zehiri içer ve koþullar ne olursa olsun bizden olaný kamuoyu önünde rencide edecek kapasitede insanlar deðiliz. Stat ismini taþýyan, aldýðýmýz 32 kupanýn 24 'ünde imzasý olan bir kiþiyi kamuoyu önünde ezecek karakterde deðiliz. Elbette eleþtirilir, Þenol Hoca'yý en çok eleþtirenlerden birisi de benim ama küfür ve adamý aþaðýlayacak hareketler bize yakýþmaz. Millete malzeme vermeye de gerek yok.
Üzgünüm ama Kulübümüz içerisinde neler dönüyor ne insanlar kamuoyu önünde telef ediliyor bilemeyiz. Nice deðerlerimizi bir veda bile yapamadan yolladýk. Bu þenol Güneþ meselesi deðil, Kimin kime baþtan yanlýþ yaptýðýný bilmeden yorum yapýyoruz.
Fatih Tekke ne yapmýþtý da , bir daha kulüpten içeri sokulmadý??
Ünal Karaman, ne kadar aðýr konuþmuþ olabilir ki, Bir gece yarýsý yok edildi.
Ya Shota? hami? Tolunay? Sadi Tekelioðlu da mý hain?
paraya sýkýþtýklarýnda borç para istedikleri Gökdeniz Karadeniz'i þampiyonluk kutlamalarýna davet etmeyenlerin beyanlarý mý belirleyici olacak kimin daha Trabzonsporlu oluþunu!!
Yönetici dediðimiz amatörlerin, Ýliþki tarzlarýndan sebep bir çok deðerlerimiz maalesef düþman kesildi bize, burada hep kiþiler mi suçluydu. Bir de bu açýdan bakmak lazým.
Eminim ki, Bizim bilmediðimiz bir sürü olaylar ile Þenol Hoca'ya itibar kastý yapýlmýþtýr. Baþta Sadri Þener olmak üzere, Þike davasýný satan adam deðil midir Sadri Þener!!! Aziz'i cezaevinden kurtarmak için kapý kapý dolaþan ve imza toplayan ve iktidardan korkarak , kupamýzý siyasilere satan adam mýdýr efsane???
Ýlk baþta söylediðimi tekrar söyleyerek bitireceðim bu tartýþmayý.
PEPE karþýlamasýnda birbirine giren taraftar dernekleri görüntüsü, beraberinde koro halinde canlý yayýnda edilen küfürler ve son olarak , Tüm Türkiye'nin Trabzonsporlu Þenol Güneþ olarak bildiði bir ismi karalama ve itibarýyla oynamak bize yakýþmaz. Rakip takýmýn temsilcisi olsa bile yakýþmaz. Bu adamýn soyu sopu ve atalarý Trabzon topraklarýnda yatýyor. Gün gelir hepimizi utandýrýr ve utanýrýz.
Baþta ben olmak üzere, Karadeniz de 1975 sonrasý doðan bir çok çocuðun ismidir ÞENOL
Saygýlar hepinize
Aptallýk nedir biliyor musunuz ?
50 kuruþa içtiðin suyu, 1 liraya iþeten düzene destek vermektir..
Hiç unutmuyorum bir 1461 Trabzon bjk maçý sonrasý Þenol bey kameralar karþýsýna geçip burayý da ýsýtmamýþlar deyip aþaðýlamýþtý.
Ýþte bu kadar adamdýr kendisi
70 yaþýndaki bilge olmasi, anlayýþlý, küçük bir kulübün parasý olmayacaðýný en iyi bilmesi gereken adam kalkýyor bunu yapýyor. Ama ne hikmetse bilgece davranmasý bunu sineye çekmesi gereken futboldan beþ kuruþ kazanmayan taraftar oluyor.
Þenol bey bu camiadaki kredisini kendi bitirmiþtir.
Trabzonspor olmasa öðretmenlikten öte bir kariyeri olmayacaktý. Herkes hak ettiðini yaþar
Burak'a yapýlaný kýnýyorum, Burak adamdýr bu camia için bir kez bile olumsuz bir söz aðzýndan cikmamistir. O rahatsýz laf adltan beyinsizlerdeb maalesef bizde çok var
Konu halilaziz61 tarafýndan (19.09.2023 Saat 04:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Dünya döndüðü müddetçe þikebahçenin 2010-2011 sezonunda þike yaptýðýný anlatýyor olacaðýz...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)