dikkat etmek gerek düzeltme gelebilir ki cuma günü sallantı başladı..
7200 desteğinin altına gelmedikçe korkmam
7200 altına stoplu devam ederim
6700 e kadar gevşeme olabilir..
borsa-istanbul-da-yeni-ayda-bizi-neler-bekliyor-1662196027_382x174.jpg
Hangilerimiz borsada, hangi hissede duruyorsunuz? Biraz da kendi ekonomimizi konuşalım
Bu başlık altında halka arzlar, haberler, hisselerin güncel durumu vs. konuşabiliriz.
Konuşulan konuların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
dikkat etmek gerek düzeltme gelebilir ki cuma günü sallantı başladı..
7200 desteğinin altına gelmedikçe korkmam
7200 altına stoplu devam ederim
6700 e kadar gevşeme olabilir..
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
#KLSER varya, maşallahı vartavan tavan gidiyor.
düzeltme en az 3 ay sürer
seçim muhappeti var çünkü
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki,padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
8000'i devirdi. Şimdi buna bakıp "Ekonomi çok iyi" diyorlar. Sadece kur, faiz, borsa ile ekonomi mi yorumlanır?
İmalat PMI ağustosta 49,0 olarak açıklandı.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
8000 devirdi doğru
ama kağıtlar gidemiyor düzeltme yakın..
ben gıda hisselerine geçtim bu ara..
yatırım tavsiyesi değildir..
takas analiz
saklama dağılımı
isteyen olursa yazarım
adese gyo diye bir hisse var. araştırmanızı öneririm....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
o zaman bu kadar telaşye gerek yok...
Bankaların ist 30 fonları var alıp yatalım aşağıya.....
ben Migrosu uzun zamandır takip ediyorum.... çok şükürde zarar etmedim bugüne kadar
Adeseyi potansiyeli nedeni ile takip ediyorum
piyasa değeri 2 milyar tl civarı sadece Konya Merkez'de yer alan Avmnin piyasa değeri 2,4 milyar tl...
potansiyeli büyük ama tabi riskide öyle....
iyice araştırıp potansiyeline bakmadan hisse almamamk lazım...
bmillet sasa aldı mesela dktüler hepsini aşağıya. oysaki piyasa değerine bir baksalardı almazlardı diye düşünüyorum... 285 milyar tl piyasa değeri var şu anda mesela olması gerekenden çok fazla bana göre...
Halka arz furyaları ile çok fazla yeni yatırımcı geliyor borsaya sonu hayrolsun
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
yatırımcı sayısının artması iyidir. bizim ülkemizde maalesef yeni yeni öğreniyor millet.
gelişmiş ülkelerde borsaya katılım oranı çok yüksek, bizde çok gerilerde.
yatırımcı sayısının artması çok iyi bir şey değil bence...
Çünkü negatif bir ortam oluştuğunda panik dalgası büyük olur...
nitelikli yatırımcı çok az bunların arasında. çoğu kısa zamanda köşeyi döneceğini zannediyor ki borsada en büyük yanılfgı bu
Bu parayı vurma hedefli grup bir dönem bitcoinde terste kaldıktan sonra burada hayır yok diyip borsaya geçiyor. Orada da düzeltmeyi yedikten sonra yine ne varsa coinde var diyerek geri gidiyorlar.
Son zamanlarda bu döngü hep böyle devam etti. Her yerde uçma kaçma hevesi. Sakin sakin paramızı kazanalım, koruyalım diye bir istek yok.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
tahmini olarak bugün ne kadar kaybettiniz![]()
liseli kuzenim bile bu halka arz muhabbetinden dolayı borsacı oldu çıktı. Hangi gençle konuşsam ellerinde telefon borsa hisselerini takip ediyorlar. Bu işin sonunu ben de iyi görmüyorum. Kolay yoldan para kazanma arayışının bol olduğu bir ülkede iş gücünün geleceği en önemli tehlikelerden biridir.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
seanslara bir alıntı espri ile ara verelim;
"-Borsacı ölünce mezarına ne yazdırmış?
-Yatırın tavsiyesi değildir."
İş bulamıyor insanlar biraz da ondan kaynaklı. Bulsa da kirasını bile karşılamıyor her türlü ek bir gelire ihtiyaçları oluyor. Yasa dışı kumar da çok fazla oynuyor gençler. Borsa da kumar da uzun vadede kişiyi batırma olasılığı çok yüksek şeyler ama yapanları da suçlayamıyorum. Daha iyi bir yaşam için uğraşıyor herkes.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)