savunmada sizce hangi ikili olmalı. aylardır birlikte oynayan savunma bir anda iki yeni oyuncuyla değişti.
stepanov - erdinç
stepanov - risp
stepanov - çağdaş
erdinç - risp
erdinç - çağdaş
risp - çağdaş
savunmada sizce hangi ikili olmalı. aylardır birlikte oynayan savunma bir anda iki yeni oyuncuyla değişti.
step-risp
ya da step-erdinç.... bu savunmadan herkes kesilir stephanov kesilmez. inadın alemi yok..
stepanov yüzde yüz olmali bence öbürüne diyim hadi risp olsun
stepanov ve risp oynamali....hocanin stepanova bu kadar katı davranması yanlış
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Formuna göre değişir ama bildiğim tek şey var Stephanow kesinlikle olmalı.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
stepanov ve erdinç
risp son maçlarda aksıyor...ama bir çuval para verip aldığın adamı kulubede oturtursan adama söverler...
Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee
stepanov kesin oynamalı yanında erdinç-risp değişemli oynar
7-7-7-7-7-7-7
Bende stepanovun oynamasından yanayım çünkü ilk devre maçlarda bütün takım tel tel dökülürken ayakta kalan tek isim o idi ve şimdi takım iyi oynarken eminim oynadığı taktirde takımın en iyileri arasında olur her maçta
özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...
sadece stephanowo tek başına 2 tane risp 7 tane de erdinç eder
![]()
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
stepanov oynasında yanında isterse çıksın ziya kendi oynasın![]()
step le risp oynasın ama risp çok etkisiz görünüyo böle defans yapılmaz bu adamda güç yomu nedir
step gerçekten gitmek istior da ondan mı oynatılmıyo acaba var bu işte bişey bence bukadar kolay gol yiyen defans olmaz
risp ve step dedim ama erdinçin performansı da hiç kötü değil
[ille d' 7]
anket doğru yolda ilerliyor![]()
stephanov ve risp yanyana iyi bir ikili oluşturur ama çağdaş da iyi bir alternatif olur . erdinçde iyi bir alternatif olur . ama ziya doğan stephanov u niye oynatmıyor onuda bilemiyoruz. stephanov un kesinlikle oynaması lazım .
evet stepanov olmalı tamam şuan bulunanaların performansı fena degıl ama eziliyorlar ama stepanov daha guclu boylu boslu ezilmiyor forveti eziyor güven veriyor mutlaka gelmeli ve risp oynamalı musanın yerine ferhat bjk maçıda sag bek te iyiid ama bilemiyorum sag beke musa yerine başka biri olmalı
step - erdinç...erdinç çok iyi oynuyor...bu formuyla kesilmemeli...Risp savunmadan çıkarken çok fazla şişirme top kullanıyor, oyun kuramıyor...
step - erdinç oynamalı bence...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
çağdaşıda cok begeniyorum oynamasını istiyorum ama oynatacak bir mevki bulamıyorum çünkü oynayabilecegi yerlerdekiler i değiştirmek içimden gelmiyor stepanov var ondan önce
evet son maçlarda hiç yakışmayan tavır ve hareketler sergilemişti üst üste bir kaç maç umarım kafasını trabzonsporda oynamaya formuna kavuşmaya odakalr dediğin gibi kolay kolay kesilecek bir oyuncu degıl sonucta ziya da salak degıl bile bile kendi kafasını ipe götürmez heleki defansın kuvvetli olmasına inana hoca
tebrik ederim anketi ve basligi cok begendim
1.Milan - Risp en fazla bu ikiliye güveniyorum, olmazsa
2. Milan - Cagdas olmazsa
3. Milan - Erdinc olmazsa
4. Risp - Erdinc olmazsa
5. Risp - Cagdas olmazsa
6. Erdinc - Cagdas bu da olmazsa
7. Musa - Jeff
burasi türkisch.
Are you not entertained?
BEN FUTBOLCUN geçmişte hangi takımda oynadığına bakmam bjk deyken ruhsuz bir futbolcu grünümü vermişti bana ama trabzonda yürekten savşcı oynadı gollerden sonra deli gibi sevindi vs oynadımı görevini iyi yaptı kanaatindeyim
ayrımcı değilim ben trabzonspor ozaman genclerden de alması diğer 17 takımdanda transfer yapmasın bjk gs fb yi sevmeem ama trabzon kümeye bagıranlar daha cok bursalılar vestelliler vs diğer anadolu takımalrı biz en iyisi kimseden transfer yapmayalım
senin için ozman belki rahatlar
ceyhunada karşısındır sen olmalısın olmazsan sana yakışmaz çünkü o da oynamaış bu kulublerin birinde ikisinde ersen e ne demeli hemn gitmeli bjk nin alt yapısından gelmiş aman allahım olmaz aramzıda düşmanlar var yok yok başta ziya bjk li bu bize hıyanet trabzona bu yapılamaz eski bjkli nasıl teknik hocamız olur
nuri tayyiple çok yakın nasıl bir fenerliyle yakın olur bu tayyibin adamıdır bizi çökertmek için hemen gitmeli vs sayamadıgım futbolcu varsa kusura bakma senin mantıgın buysa saygılar
ben öyle düşünmek zorunda degılım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)