Dünkü maç değil bu başlığı açmamdaki sebep ama ard arda 3 maç kazanmamız da cesaret verdi doğrusu...Çok kötü 7 maçlık bir periyot geçirdik, aslında o dönemde de inancımız tamdı ama sesimizi yükseltemiyorduk, yükseltemezdik...Kimsenin hatasız olduğunu da iddia etmiyoruz...Başkan da hata yapıyor, hepimiz gibi, hocamız da ve Hüseyin de...Şimdi açın Nuri Albayrak la, Hüseyin le, Ziya Doğan la ilgili başlıkları, yazanların % 85 i yerden yere vurmuş...biz "istikrar" dedikçe bizi de yerden yere vurmuş...Kimimiz "Başkanın Adamları" olmuşuz, kimimize "Polyyanna" yakıştırması yapılmış, kimimize "Futbol Fukarası" denmiş...Kısacası iyi gözle bakılmamış, dışlanmışız...Vakti olanlar lütfen Beşiktaş maç topicinin ilk 55 sayfasını bir okusun...Maç kaybedildi ya(!), Beşiktaş farka gidiyor ya (!)...Giydiren giydirene olmuş...
"Defol Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
"Nöriiiii, Büyük Nöriiiii...Defooooooooooooooooollll"
bunlar gibi yazıların haddi hesabı yok...Şimdi maç kazanıldı ya arkadaşlar (küfredenler ve hakaret edenler 1 günlük genel af istemiş...) Oldu...İnanacaksın arkadaş...İnanacaksın...Biz Hüseyin kalsın...Büyük Kaptan derken onu Zenit e gönderenlerin, afedersin "Kazma" diyenlerin haddi hesabı yok...Sen Marce, Gökdeniz, Yattara gibi defansa dirhem katkısı olmayanların arkasında tek ön libero oyna, yırtılsın bir yerlerin ama yoookkk...illa ki Süpermancilik oynayacaksın...Motor takacaksın gerekirse...Ziya Doğan a gelince...Eksikleri olduğunu en az sizin kadar biliyorum...Felsefesi "defansif" bu adamın...kabul edelim...Bunu Lucescu yaptığında "Büyük" Hoca oluyor, Ziya denediğinde "Korkak"...Ayrıca Ziya Doğan demişti ki Gaziantepspor maçından önce (2-0), "bu takım gol atacak, hem de çok...iki hafta sonra sahada istediğimiz Trabzonsporu izleyeceğiz" ama yok...hani şu beşiktaşın çarşısı herşeye karşı ya...bizim taraftar da "istikrar" a karşı...anlamıyoruz beyler sorun burada..."Adam gibi adam Ziya Doğan" yakıştırmasını yapan da bu taraftardı...Ne değişmişti Ziya Doğan da...yine kapanıp hızlı adamlarla gol arıyorduk, ama o dönemde atıyorduk o golleri...demek ki "skor" taraftarıymışız, değil mi ? Ve Nuri Albayrak...ben Trabzonspor tarihinde bu kadar yerden yere vurulan bir başkan olmamıştır diye düşünüyorum...Niye olsun ki ? Adam yıldız sözü verdi, almadı (!!!!!) (Kiki ve Marcelinho da kimimize göre "yıldız" değil zaten...), stadyum sözü verdi, yapmıyor (!!!) (Bazı arkadaşlar "stadyum" bir gecede yapılır diye düşünüyor tabi...) Bence bu stadyum da yapılacak, göreceğiz hep birlikte...
Yukarıda da söylediğim gibi bu "üç" kişi de hatalarıyla sevaplarıyla icraatin direk olarak içindedirler...Ben iyi niyetlerine, iş yapabileceklerine, Trabzonspor u şampiyon yapabileceklerine bütün samimiyetimle inanıyorum...
Burası BMN...Trabzonspor un bir numaralı, en popüler taraftar sitesi...neredeyse resmi siteden bile daha popüler...Dün bir baktım da forumu 900 kişi ziyaret etmiş...sadece dün...900 farklı kişi...Bu forumda Ziya Doğan a, Nuri Albayrak'a, Hüseyin Çimşir e "defol" diyenler varsa, onlara "destek" verenler de var...İstikrar...Onlar bizim "Başkanımız...Hocamız...Kaptanımız..."