Güzel bir galibiyet sezon öncesi moral vermeye devam eder.
Güzel bir galibiyet sezon öncesi moral vermeye devam eder.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Kendi sahamýzda farklý skorla galibiyet bekliyorum
V2206 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu macýn tek anlamý Hamsik in Trabzon'a, taraftara vedasý olacaktýr. Þampiyonluðun mimarýna umarým týklým týklým dolu tribünlerle güzel bir veda olur..Trabzon'da olsam mutlaka giderdim. Hamsik gibi bir oyuncu, Trabzonspor'da jübile yapýyor, bence bu da çok anlamlý. Ýnþallah tirübünler dolu olur.
Grande'ye veda etmek üzücü olsa da yaþattýklarý için teþekkürler...
Tribünler dolup taþsýn, iyi bir uðurlama olsun.
Böyle A kalite oyuncular daha sýk gelsin.
Pfaff, Þota, Campbell, Cardozo, Hamsik vs.
TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
Jean Marie Pfaff
Bu ligde bizi ciddi manada sýkýntý çýkaran takýmlarýn baþýnda Alanya geliyor. Geçen yýl ki 4-0'lýk maçtan baþka rahat bir galibiyetimiz yok gibi hatýrlýyorum. Hatta en dramatik maðlubiyetlerimizi de genellikle bu takýma karþý alýyoruz (3-0'dan 4-3, 5-0 gibi). Elbette buna bir intikam denemez ama þu takýmý iç sahada iyi bir oyunla maðlup etmek çok iyi olur.
Hamsik'in veda maçý olacaðý için en azýndan diðer iç saha maçlarýna oranla biraz daha dolu tribünler olur. Birde penaltý falan olur ve Hamsik atarsa harika olur. Umarým galip geliriz ve ligi beþinci bitirebiliriz.
Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
Karl Marx
анархія-мама
ilginç bir lig oldu bizim açýmýzdan da..
Bir wakanýn gidiþi takýmý bu hale mi getirdi..He olsa ne deðiþirdi diye de sormadan geçemiyorum kendime ama waka topu ileriye taþýyan tutan gol atan bir adamdý..
Kaldý ki bu sene forvetler çok formsuz veya kötüydü...Gecen senenin gol kralý bu sene kulübede pas tuttuu..
Gomez bizim tarzýmýz bir forvet deðil..
neyse þu maçýda güzel skorla bitirelim de önümüze bakalým
Trabzon bir aþk hikayesi deðildir.
Trabzon Aþktýr gerisi hikayedir.
Maça gitmek isteyen öðrenci arkadaþ varsa bilet devredebilirim
You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Ýntikam sartlanmalarini sevmem geçmiþte çok aleyhimize oldu ama bu maçý o hava ile oynamak isterim doðrusu. Skordan baðýmsýz oyunumuzla parcalayacagimiz bir maç olsun.
Grandeyi güzel uðurlayalým.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Bize þampiyonluk sezonundaki 0-4'lük maç haricinde hep ters gelmiþ þu takýmý iyi bir oyunla yenerek sahamýzdaki son maçý mutlu kapatalým.
TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
Jean Marie Pfaff
Bu mac Hamsik için dolmali
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
5-0’ýn intikamýný alýp yerel gazetelerimizde de güzel baþlýklar atmalýyýz.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
toplam mesaj sayýsý 15 bile deðil
bu hale gelmemeliydi..
Ben ölünce bir elimi tabutumun dýþýna atýn. Ýnsanlar görsünler ki,padiþah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boþ gitmiþtir.
Stat doluluk oraný ne acaba, hamsik için güzel ve anlamlý bir veda maçý olur umarým.
Üzülme evlat, kaybettim sandýklarýn, kurtulduklarýndýr belki.
Бургундия синий
61
Grande için stadý fulleyin. Trabzonda olup maça gitmeyen Trabzonspor'luyum demesin.
Marek Hamsik gibi bir dünya markasýnýn bir nevi resmi maç jübilesi..Tribünlerin O'nun hatrýna dolmasý lazým.Ama zannetmiyorum..Skora ve sýralamaya balan Trabzonlu kardeþlerimiz yine gelmeyecektir stada..Biz de bordo-mavi renk aþkýna bein-sporsta 9 sezondur para ödeyelim.Þehrime 2 haftada bir Trabzonspro gelse sýrf o renklerin hürmetine seyretmeye giderim.
Hamsik icin stadi dolduramiyoruz gercekten cok yazik
Elbet bir gün Toprak olup gideceðiz Trabzonlu doðduk Trabzonlu öleceðiz
En son kimin için hatýrlýyorsunuz eli ayaðý düzgün bir veda veya jübile yapýldýðýný? Bizim için ter döken bir çok adam gibi adamlara dahi deðer veremeyip , nefret noktasýna getirme konusunda kimse elimize þu dökemez. Yazýk ki ne yazýk
Rabbim sana binlerce þükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattýn...
Taha Tepe ve Altýkardeþ onbirde.
Geçen sene þampiyon olduðumuzda bile çoðu maçý dolduramadýk. Gurbetteki Trabzonsporlular stadý doldurdu. Þehirdekilere sorunca para mý var diyorlar ama parasýzlýpýn gereðini de yapmýyorlar. Alýþmýþ herkes toplu bilet alanlardan ana bedava bilet düþer mi kolaycýlýðýna. Deðiþik ruh halimiz var. Dürüst deðiliz.
YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.
Konya’nýn puan kaybetmesi ile birlikte sezonu 5 veya 6. olarak tamamlayacaðýz. Baþakþehir Adana Demir’i yenemez, biz de Alanya’yý yenersek Baþakþehir maçýnda beraberlik bize yetecek...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yazik stadyum full degil keske stadyum yikilsa kucuk yapilsa. Trabzonspor ne yildiz oyuncu ne bu stadyumu hakk etmiyor
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)