Galatasaray maçında çubuklu formamız ile sahada olacağız.
![]()
Çocuğa forma alayım dedim ilk kez yakından inceledim böyle bir şey yok Trabzonspor Tarihindeki en kalitesiz kadroya birde en kalitesiz Formalar eklenmiş… tasarımlarda kalitede yerlerde.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Konu a f s tarafından (28.08.2023 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
Bordo forma sahada güzel durdu.
![]()
Antreman, maç önü ve forma dışındaki ürünlerde ağırlı renk bordo mavi değil başka renkler olmalı. Ayrıca mavinin bütün tonlarında setler hazırlanabilir.
Farklı renk ürünlerin içine bordo mavi detaylar eklenebilir.
![]()
Sorloth'a en çok bordo mavi forma yakışıyor.Umarım tekrar ilerki zamanlarda Trabzonspor forması giyer...
Sanıyorum Vestel yazısı hariç tarihimizin en güzel çubuklusunu giyiyoruz bu sezon.
Bir tane kupayla taçlandırabilsek çok tatlı olur.
TFF numara fontlarinin kullanimini serbest birakmamis miydi bu sene? Ben mi yanlis hatirliyorum.
Çubuklu formanın arması dikişli diye diğerlerine göre 1 adım önde bende.
Bordo forma da öyle olsaydı mesela direk alacağım forma Bordo olurdu.
Şu beyaz formayı kırmızı vestel yazısı yüzünden heba ettiler. Tartışmasız en güzel formamız olacaktı. Nasıl bir akıl tıtulmasıdır
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Beyaz formaya kırmızı VESTEL yazısı bizim değil VESTEL'in tercihi, kurumsal kimliklerinde öyle diye ısrarla öyle kullanıyorlar.
Asıl sorun göğüs sponsorunun bu kadar kocaman olması. Kural forma sponsoru ve arma arasındaki genişlikten kısa tutulması olmalı.
Bu anlamda en doğru kullanımı buydu. Zarif bağırmayan yine de dikkat çekici ve şık.
Bir de şu kullanıma bakın.
Logoyu büyük kullanmak marka kompleksidir.
Konu a f s tarafından (26.09.2023 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi:
1 Ocak'tan itibaren yarı otomatik ofsayt sistemine geçiyoruz
Garo Mafyan bir marş Süper Lig için bir marş hazırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi... Süper Lig'in bir marşı olacak ve her maç öncesi çalacak.
Süper Lig'e yeni bir logo yapacağız. Şampiyonlar Ligi ile çalışan kişiyle çalışıyoruz.
Hazır el atmışken, forma numaralarında kullanılan şu Arial saçmalığının da son bulmasını diliyorum. Ama Türk futbolunun marka değerinin yükselmesi için bu yapılanların makyajdan öteye gitmeyeceğini hepimiz farkındayız. Bekleyelim bakalım neler olacak.
İki yıl önce bir ajansa federasyonun kurumsal kimliği ile ilgili tasarım yapan bir arkadaşım bana yaptığı çalışmaları göstermişti. Yıldızlı ve oldukça sade bir çalışmaydı, işin içinde yabancı bir ajans varsa güzel bir iş çıkabilir diyeceğim ama aklıma TOGG amblemini yapan Chermayeff ajansı geliyor. https://www.cghnyc.com
Yapan kadar seçenin zevki de önemli bu konularda. Adamlar dünyanın pek çok ünlü markasına ne logolar yapmışken TOGG için yaptıkları ortada. Gerçi o arabaya o logo!
Yeni yılda TFF logo yenileyecekse formalardaki uygulamalar da değişecek demektir. Bekleyelim görelim bakalım.
![]()
Konu a f s tarafından (26.09.2023 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.
Barcelona forması gibi olsun demiştir bizimkiler. Yaka seçimi garip olmuş.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)