Galatasaray maçýnda çubuklu formamýz ile sahada olacaðýz.
![]()
Çocuða forma alayým dedim ilk kez yakýndan inceledim böyle bir þey yok Trabzonspor Tarihindeki en kalitesiz kadroya birde en kalitesiz Formalar eklenmiþ… tasarýmlarda kalitede yerlerde.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Konu a f s tarafýndan (28.08.2023 Saat 11:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Bordo forma sahada güzel durdu.
![]()
Antreman, maç önü ve forma dýþýndaki ürünlerde aðýrlý renk bordo mavi deðil baþka renkler olmalý. Ayrýca mavinin bütün tonlarýnda setler hazýrlanabilir.
Farklý renk ürünlerin içine bordo mavi detaylar eklenebilir.
![]()
Sorloth'a en çok bordo mavi forma yakýþýyor.Umarým tekrar ilerki zamanlarda Trabzonspor formasý giyer...
Sanýyorum Vestel yazýsý hariç tarihimizin en güzel çubuklusunu giyiyoruz bu sezon.
Bir tane kupayla taçlandýrabilsek çok tatlý olur.
TFF numara fontlarinin kullanimini serbest birakmamis miydi bu sene? Ben mi yanlis hatirliyorum.
Çubuklu formanýn armasý dikiþli diye diðerlerine göre 1 adým önde bende.
Bordo forma da öyle olsaydý mesela direk alacaðým forma Bordo olurdu.
Þu beyaz formayý kýrmýzý vestel yazýsý yüzünden heba ettiler. Tartýþmasýz en güzel formamýz olacaktý. Nasýl bir akýl týtulmasýdýr
YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.
Beyaz formaya kýrmýzý VESTEL yazýsý bizim deðil VESTEL'in tercihi, kurumsal kimliklerinde öyle diye ýsrarla öyle kullanýyorlar.
Asýl sorun göðüs sponsorunun bu kadar kocaman olmasý. Kural forma sponsoru ve arma arasýndaki geniþlikten kýsa tutulmasý olmalý.
Bu anlamda en doðru kullanýmý buydu. Zarif baðýrmayan yine de dikkat çekici ve þýk.
Bir de þu kullanýma bakýn.
Logoyu büyük kullanmak marka kompleksidir.
Konu a f s tarafýndan (26.09.2023 Saat 22:52 ) deðiþtirilmiþtir.
TFF Baþkaný Mehmet Büyükekþi:
1 Ocak'tan itibaren yarý otomatik ofsayt sistemine geçiyoruz
Garo Mafyan bir marþ Süper Lig için bir marþ hazýrlýyor. Þampiyonlar Ligi'ndeki gibi... Süper Lig'in bir marþý olacak ve her maç öncesi çalacak.
Süper Lig'e yeni bir logo yapacaðýz. Þampiyonlar Ligi ile çalýþan kiþiyle çalýþýyoruz.
Hazýr el atmýþken, forma numaralarýnda kullanýlan þu Arial saçmalýðýnýn da son bulmasýný diliyorum. Ama Türk futbolunun marka deðerinin yükselmesi için bu yapýlanlarýn makyajdan öteye gitmeyeceðini hepimiz farkýndayýz. Bekleyelim bakalým neler olacak.
Ýki yýl önce bir ajansa federasyonun kurumsal kimliði ile ilgili tasarým yapan bir arkadaþým bana yaptýðý çalýþmalarý göstermiþti. Yýldýzlý ve oldukça sade bir çalýþmaydý, iþin içinde yabancý bir ajans varsa güzel bir iþ çýkabilir diyeceðim ama aklýma TOGG amblemini yapan Chermayeff ajansý geliyor. https://www.cghnyc.com
Yapan kadar seçenin zevki de önemli bu konularda. Adamlar dünyanýn pek çok ünlü markasýna ne logolar yapmýþken TOGG için yaptýklarý ortada. Gerçi o arabaya o logo!
Yeni yýlda TFF logo yenileyecekse formalardaki uygulamalar da deðiþecek demektir. Bekleyelim görelim bakalým.
![]()
Konu a f s tarafýndan (26.09.2023 Saat 23:03 ) deðiþtirilmiþtir.
Barcelona formasý gibi olsun demiþtir bizimkiler. Yaka seçimi garip olmuþ.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)