Trabzonspor gelecek sezon için Ýspanyol spor giyim markasý Joma ile anlaþtý.
Türkiye distribütörlüðünün AS Spor tarafýndan yürütüldüðü marka 2021 yýlýnda ülkemize giriþ yaptý ve þu an Medipol Baþakþehir, Adanaspor gibi yerli ekiplerin tedarik sponsoru.
Trabzonspor, yeni tedarikçisiyle önümüzdeki sezonun formalarýný tanýtmaya hazýrlanýyor.
Geçtiðimiz sezonda gelen þampiyonlukla beraber forma satýþlarýnda büyük bir gelir elde eden Trabzonspor Kulübü, yeni sezon için kollarýný sývadý.
SPONSOR ANLAÞMASI YAPILDI
Sezon içerisinde Ýspanyol üretici Joma firmasýyla tedarikçi olarak el sýkýþan Bordo Mavililer, Macron ile yeni sponsorluk anlaþmasýný tamamladýktan sonra duyuruyu kýsa bir süre içerisinde yapmayý planlýyor.
SATIÞLAR 15 HAZÝRAN'DA BAÞLAYACAK
Karadeniz Fýrtýnasý, 15 Haziran’da yeni sezon formalarýný satýþa sunmayý hedefliyor. Önemli bir reklam filmiyle yeni formalarýn tanýtýmýný gerçekleþtirecek.
JOMA 4 FARKLI MODEL SUNUYOR!
Bu sezon da geçmiþ yýllarda olduðu gibi 4 farklý yeni sezon formasý çýkaracak olan Trabzonspor Kulübü, 1 adet klasik çubuklu forma ve bir bordo forma olmak üzere 2 adet deplasman formasýyla birlikte dama desenine sahip bir forma sunacak.
YÜKSEK KALÝTE ÜRÜNLER
Trabzonspor için Joma tarafýndan üretilen formalarýn yüksek kaliteli ürünler olduðu belirtiliyor. Taraftarlara da futbolcularýn giydiði formalarla benzerlik gösteren ürünler sunulacak. TS-Club için ise farklý çalýþmalar yapýldýðý ve güncel moda trendlerini takip eden ürünlerle kalitenin artýrýlacaðý vurgulanýyor.
Yeni sezon formalarý için kollarý sývayan Trabzonspor yönetimi, kýsa süre içinde forma tanýtýmýný gerçekleþtirecek.
Macron firmasý ile olan anlaþmasý sona eren Trabzonspor, yeni sezon için Joma ile el sýkýþmýþtý.
Bordo mavili kulübün, yeni sezon formalarýný 15 Haziran tarihine yakýn bir tarihte tanýtacaðý ve ardýndan da satýþa sunacaðý öðrenildi. Tanýtýmý yapýlacak formalardan birinin yöresel motif içerdiði ve bu motifin geçmiþ formalarda kullanýlmadýðý da gelen haberler arasýnda.
Trabzonspor yönetiminin, forma satýþlarýndan ciddi bir gelir beklentisi olduðu ve çeþitli kampanyalarla forma satýþlarýný artýrmaya çalýþacaðý da öðrenildi.
Kaynak:
‹https://twitter.com/TShirts61/status...97199649177601
https://www.61saat.com/trabzonspor-f...tarih-netlesti
https://kuzeyturk.net/joma-ile-el-si...oldu-6857h.htm
https://www.haber61.net/trabzonspor/...h-h475709.html
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Baþladýk
Macron ile bi þahlanýþ dönemine girmiþtik.Akabinde 4 kupalý , süper lig þampiyonluðunu gördüðümüz sezonlar geldi.Ýnþaallah Joma ile de benzer bi dönem geçiririz.
öncelikle hayýrlý olsun. anlaþma inþallah 1 yýllýktýr. seneye de adidas olursa tadýndan yenmez
Ahval Paranormal
Joma hayýrlý olsun.
Çýkmadan genel düþüncemi tekrar paylaþmak istiyorum. Kulüp üyesi bir Trabzonspor taraftarý olarak formalardan beklentim þu þekilde:Öncelikle renklerimizin doðru kullanýlmasý. Mürdüme çalan koyu bordo ve açýk mavi.
Renklerimize uygun doðru tasarýmlarlý modeller. Çubuklunun yanýnda Aston Villa tarzý dediðimiz parçalý formanýn klasik formalarýmýz arasýnda yer almasý
O sezon çýkan forma setinin birbiri içinde yaka, þort, renk, açýk koyu dengesi ve uyumunun olmasý. Yukarýda paylaþtýðým örnekte her yaka stili farklý ve kendi içinde bir uyumu yok mesela. Set seçilirken iç saha, deplasman, açýk koyu ve ekstra kullanýlacak renkler uyumlu kullanýlmalydý.Bekleyelim görelim bakalým.
þu polo yakayý hiç beðenmiyorum. futbolcular için konforlu olduðunu da düþünmüyorum.
formalardan birinin damalý çýkmasý çok iyi.
dikey ince çizgili modeli heyecanla bekliyorum.
A kalite forma olacaðý söylendi, inþallah fiyatlarý da ulaþýlabilir olur.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Ben de VESTEL yazýsýna takýlýyorum.
Parçalý ve çubukluda hadi neyse beyaz gidiyor da, bordo formadaki beyaz VESTEL yazýsýna hiç anlam veremiyorum. Kollardaki, yakadaki ve Joma logosundaki renkten yazsana arkadaþ. Neden beyaz yani hiç gidiyor mu o formaya beyaz vestel?
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Parçalýnýn böyle olmasýný isterdim:
![]()
Kolaya kacmayin dogru düzgün Formalar cikartin senelerce nerdeyse hep ayni Model. Millet o kadar para verip hep aynisini mi almali?
Misal Beyaz yerine baska renk kulanin.Turuncu Kappa misal gayet güzeldi.
Formalar buysa bu sezon forma almam. Evde 4-5 tane ayni forma var nerdeyse. 14 senedir aliyorum bir gram ilerleme yok Renk tonlarida tutramiyorlar zaten.
Konu Ertan1982 tarafýndan (01.06.2023 Saat 16:57 ) deðiþtirilmiþtir.
çalýþmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaþamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Formalar bunlarsa beðenmedim. Aralarýnda çubuklu bir nebze iyi gibi ama o da çok iyi deðil.
Hele damalý olan ne öyle süveter deseni gibi. Nerde macron'un tasarýmlarý nerde bunlar.
Bir de at nalý gibi duran logo var, sýfýr estetik.
Macronla devam etseydik iþte ne gerek vardý bu deðiþime.
Yeni sezon çubuklumuzun, 95-96 sezonunda giydiðimiz seti anýmsattýðý konusunda çoðu kiþi hemfikir.
Ancak artýk Adidas ya da Puma gibi daha büyük markalarla çalýþmamýz gerekiyor.
Ek olarak yýllardýr komik tasarým ürünler çýkartýp, çok yüksek tutarlar belirleyen kulüp maðazamýza kurumsal bir kimlik þart.
1.jpg
gs'li olsam isyan ederdim![]()
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
çalýþmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaþamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Forma sýzýntýlarý doðru anlaþýlan. Beyaz formanýn yaka kýsmýnýn önünde üçgen detay, bordo formanýn kol altýnda mavi detaylar falan varmýþ.
Aston Villa tarzý seneye kaldý artýk ona üzüldüm. Forma tasarýmlarýnda, yaka uyumunda formalarýn birbiri ile uyumlu olmasýný beklerdim yine olmamýþ.
Formalar kadar antreman ürünleri ve maç önü formalarý da merak konusu benim için.
Güzel bir lansman, kaliteli fotoðraf çekimi takým baþarýsý bir hava getirir.
Þaþýrmak istiyordum olmadý yine.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)