Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Ozanım sağolasın renktaşım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
IMG_2501.jpgIMG_2502.jpg
Nike 2015 de bize yaptigi formayi 100. yil diye gs‘ye kaktirmis.
Bizde 100. YIL Forması çıkarmazsak rezil oluruz. Bu işlerde iyiydik, ilkleri severdik ama ses yok. İnşallah akıl edip yarın 100. Yıla özel Forma ile çıkarız
*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
100. yıl forması çıkartmamak neresinden bakarsan rezalet, çok güzel tasarımlar görüyorum twitter'da...
F9htAtBWIAAqXql.jpg
Konu Enaldo61 tarafından (28.10.2023 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
samsunspor, hatayspor, gençlerbirliği, karşıyaka, antalyaspor kadar ağırlığımız yok mu bu mecrada?
O kadar kalitesiz bir yönetim var ki tarihte ilk kez yaşayacağımız Cumhûriyet'in 100. yılına sıfır hazırlıkla, basit bir tişört işiyle girdiler.
Formada logo olacak dendi, onu bile göremedik.
Yuh ki ne yuh. Sıktı bu çapsızlık.
Bu 100. Yil olayinda pasif kalmamiz, beni, bu Yönetimden iyce soguttu.
Defolup gitsinler Serefsiz Köpekler bizi malamat ettiler herkese.
*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Çubuklu formanın mavi sırt zeminine beyaz, Bordo formanın bordo sırt zeminine beyaz font rengi kullanılıyor,Daha önceki sezonlarda kullandığımız daha hoş duran Maviye Bordo,Bordoya Mavi font rengi terichleri varken beyazda ısrar etmenin amacı nedir ?
Konu Misina tarafından (07.11.2023 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Antrenman ürünleri çok hoşuma gidiyor benim,
Beyaz olan da mavi olan da harika.
Formalarda favorim bordo forma.
Oksijen sıkıntısı olmasa da hepsinden alabilsek ama derdee.
isin tuhaf tarafi madem beyaz kullaniyon formada giydigin sort neden beyaz degil? yillar sonra cok hos bir cubuklu forma cikarmisiz üzerinde beyaz detaylar var ama altina giydigimiz sort mavi. Cok komik. Merak ettigim sey tffye verdigimiz forma setinde cubuklu ve mavi sort. Buna ragmen maclarda altina beyaz sort giyme olasigimiz varmi? Aramizda bunu bilen varmi?
Trabzonspor formasının bendeki karşılığı armadır. O yüzden desen, ton farkı, font vb. estetik detaylara hiç takılmadım.
Beğendiğim futbol formaları doksanlardaki turuncu Kappa Barcelona ile kolları yıldızlı Real Madrid'di.
Eklenti 22219
Eklenti 22220
Geçen gün Kaiserslautern maçını seyrederken giydikleri fosforlu sarı gibi olan forma çok iyi görünüyordu.
121123_Wehen_Betze_1HZ_05.jpg
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yeni forma sponsorumuz Joma başlangıcı harika yaptı özellikle çubuklu forma muhteşem oldu.İnşaAllah bu formalar ile tekrar şampiyon olarak tarih yazarız...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Umudum yok ama sorayım: Elinde 2021-22, yani şampiyon olduğumuz sezonun VESTEL yazısız çubuklusu olan varsa ücreti mukabilinde satmayı düşünür mü?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)