YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
ürün fena görünmüyor kalitesinden bağımsız. biraz da geniş kalıp ürünler yapsalar keşke
Şu seti bir de beyaz şortla denesek keşke
Avrupa eleme maçı Rapid maçında, forma kombini gerçekten çok güzel durdu.Bu kombini her zaman denemeliyiz.Bordo şort değilde mavi şortla daha güzel kombin olmuş...
hiç yakismamos adidas aston'a, ben begenmedim açikçasi
bi de sponsora bak betano, portekiz ligi takimi gibi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
@BatuhanB
Biraz baktim da, su an satista yok sanirim
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Çok şık durmadı mı?
Perşembe günü yine bir avrupa maçına çıkıyoruz ve ne olur artık formalarda Arial fontunu kullanmasın kulüp.
Trabzonspor için tasarlanmış yazı tipi var zaten, Joma'nın da kullandığı fontlar vardır.
Güzelim formaları bozuyor Arial
Sahi bu Arial fontu bu seneden itibaren değişmeyecek miydi? Neden böyle kaldı bilen var mı?
Bizim bordomuz biraz mürdüme çalsa çok daha güzel olacak beyaz şortla.Bizim bordo kahverengi gibi
St. Gallen ile oynayacağımız UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında sahaya ‘Çubuklu Formamız’ ile çıkacağız.
Siyah ağırlı formalarını giyerlerse beyaz şortla giymiş oluruz çubukluyu
Aynen çubuklu forma ile beyaz şort çok harika olmuş ve daha şık görünüyor.Aynı şekilde Aston Villa gibi forma kombinide çok şık olur çok harika olur...
villa forma+ beyaz şort +bordo-mavi zebra desen konç... kombin budur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)