İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
30 yildir formalarla ugrasan koleksiyoner birisi olarak söyleyim formalar sinifta kaldigini belirteyim. cubuklu eh iste (daha güzellerini giydik) kalin cubuklu olabilirdi ki en son 18/19 da giymisiz. diger 3 formada bordo mavi renkler yok maalesef. baska takim mis gibi hisettiriyor. beyaz forma sanki Elazigspor olmus yine. Her defansinda Beyaz bordo formadan biktik. Oraya maviyi eklemek cok zormus. Joma nin ilk sezonundaki beyaz süperdi. Ama tipki Macronda oldugu gibi ilk sezon güzel formalar ciksada her sene biraz daha kötülesiyor. Bu Jomada da böyle oldu 3 yilda formalar geriye gitti. 15/16 yi hatirlatti bana. Yine 4 forma ve bunlardan sadece biri bordomavi. 15/16 dan sonra en kötü setimiz ki o sezon tarihimizde en kötü forma seti olarak kalacak. Beyaz forma 07/08 den kopyalanirken mavi unutulmus. Bordo formada altin ne alaka? Abimize katiliyorum 4 forma yerine 3 forma yap tam yap. Adam gibi olsun. 1 cubuklu 2 astonvilla tarzi 3 bordomavili beyaz veya alternativ renk (turuncu, siyah ve gri disinda)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Önde ve arkada sponsor logoları çok büyük olmuş. Arkasının çubuklu olması güzel. Şortlar çoraplar nasıl göremedik.
Forma güzel, diğerlerinin hepsi beni tatmin etmedi tam olarakBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
formalara TS liler hariç gs fb bjk liler gıbta ile bakıyorlar herkes çok beğendi,hatta keşke bizede böyle formalar çıksa diye veryansın ediyorlar
sanırım bizde taraftarlarda sıkıntı varNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Her zaman dile getiriyorum. Sponsorsuz forma seçeneğini bizlere sunmalılar. Bu formaları 3200₺ mi satıyorsun, sponsorsuz forma 4500₺ de. Papara ekletirsen 4000₺, Onvo ekletirsen 3500₺ koldaki Asoy mu ne onu ekletirsen 3200₺ dersin. İsteyen istediğini ekletir formasına. Çok zor olmasa gerek.
Bu sene NFC eklemişler, seneye ışık ekletirler ışıklı reklam panosu gibi gezeriz.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene NFC eklemişler, seneye ışık ekletirler ışıklı reklam panosu gibi gezeriz.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Reklamsız hatta jomasiz satışa cikabilmeli ya formalar
Sadece ts logolu
Var mı bunun imkanıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yayladaki dumanı, dumandaki yağmuru, yağmurdaki çiçeği, çiçekteki böceği bile hatırlayan, hiç sizi unutur mu?
Unutmayız. Unutamayız!S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
video güzel olmuş yüreğimiz pare pare oldu. zaten çalışmış bir formüldü gayet iyi de geliştirilmiş
logolarda monochrome yönü yanlış uygulanıyormuş gibi geliyor bana turuncuda gözüme batıyor bordoda yine daha oturmuş da. şöyle hızlı, özensiz bir deneme yaptım bana daha iyi geliyor
3 yıldır falan forma almıyordum sanırım beğenmiyordum. bu sene turuncu veya bordo alırım gibiEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.06.2025, 14:17.
Yorum
-
Yorum