Sayfa 24 Toplam 32 Sayfadan BirinciBirinci ... 14 22 23 24 25 26 ... SonuncuSonuncu
Toplam 779 adet sonuctan sayfa basi 576 ile 600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nenad Bjelica

yusufdinyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyon

Adana Demirspor maçında kovulmanı bekliyorum

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

adana demirspor maçından sonra yollar ayrılacağına kesin gözüyle bakıyorum. asıl mesele kim gelecek. avcı ilk geldiği sene enkaz devralıp üst üste yenilmezlik serileri ile şampiyonluk potasına soktu bizi. trabzon da 3 gün arayla fb ve alanya yı yenseydik başka şeyler konuşulacaktı. bize böyle fark yaratacak hoca lazım. eldeki malzeme buna uygun.

Bahadır Şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Ben şunu anlamıyorum, her yıl 10-15 tane adam gelip gidiyor, hoca değişiyor ama oynanan bu bitik futbol hiç değişmiyor. Niye arkadaş niye ya? Şu Hatay kadar niye koşamıyor bu takım ve her yıl neden böyle?
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

makbernatsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Maç sonu ucube açıklamalarından sonra dün gece bavulunu hazırlatmaları gerekirdi...Senden olmaz hoca seni de bi cacık bildik ama yok hoca olmaz...3 tane 10 numara ile oynamaya devam et...

Royal Heart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Takımın ilk kritik transferi sezonun ilk yarısını kapattı, en kritik transfer "8" için ancak takımında forma şansı bulamayan bir futbolcu "gelecek vaadettiği" üzere transfer edildi, Pepe bekle hazır olsun, Mendy ve Onuachu direkt katkı sağlayacak futbolcular, onlardan da iki maçta hemen hemen maksimum verimi aldı diyebiliriz. 2-0'dan 3-2 tabi ki eleştirilecek, doğal olan bu ama yine yok bıraksın gitsin, yok t.direktör değil, yok iki cümleyle çaresiz olduğunu gösterdi gibi radikal söylemleri ve çıkarımları son derece rasyonaliteden ve sağduyudan uzak buluyorum.

Maça ilişkin değerlendirmemi maç başlığına yazdım, tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek yok, kadro derinliği yeterli değil, t.direktörün yarışa girebilmesi ve sonuna kadar zorlayabilmesi için hatasıza yakın bir süreç ortaya koyması gerekiyor, gerçekçi olmak gerekiyor, hataları sorgulayıp desteğe devam edilmeli, sakatsız, firesiz bir süreç devre arasına kadar çok önemli, kadro ve oyun zamanla oturacak, hataları sorgulayalım ve bireysel performansların da etkisini göz ardı etmeyelim, bu takım hâlihazırda çok ciddi bir kaleci problemi yaşıyor, en kısa zamanda bunu çözmek için uğraşmalı, transfersiz takım içinden ne kadar çözebilirse, Uğurcan'la oturup konuşurlar mı, M.Taha ve Onuralp'i mi hazırlar, öncelikle kale konusunda bir aksiyon alınması gerekiyor.
    Konu Royal Heart tarafından (26.09.2023 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Nereden
    Bursa

Dün akşam ben de 7 yaşındaki oğlumla maçı izliyordum. Maç başladı yener miyiz diye sordu. Ben de vasat hocaya ve takıma güvenmediğim için futbol bu belli olmaz dedim. Maç başladı her zamnki gibi yanlış bir 11 ve oyuncu mevkileri hatalı (başımızdaki sözde hoca işte- 7 yaşındaki çocuk oyuncu mevkilerini daha iyi biliyordur). Çok kötü bir oyun, neredyse topa dokunamıyoruz şaka gibi. Karşımızdaki takım sanki barcelona. Neyse onuaci ve viscanın özel yeteneğiyle 3 topta golü bulduk. Aynı kötü oyun devam ediyor tabi.
    Devre arası oldu. Sok diyorum artık trezegueti. Mendy her an kırmızı yiyecek diyorum. Ama aynı 11 ve aynı kötü oyun devam ediyor. Bir anda erenin ve yine onuachinin meziyetiyle oyun 2.0 oluyor.
    Yalvarıyorum içimden çıkar artık bardhi al trezeugeti. Ama vasat hoca almıyor tabi.
    Oğlum soruyor yeneriz değil mi. Bende herhalde yeneriz diyorum, çünkü hatay da vasat bir takım.
    Bir anda uğurcanın hatasıyla maç 2.1 oluyor. Ve film kopuyor. Maç 2.1 olunca bitiyor aslında. Ve sonuç 3.2.
    Benim sinirler aşırı bozuk, çocuk şaşkın ağlıyor nasıl yenildik diye.
    İşte vasat bir hocanın sonuçları bunlar. hala daha bu vasat hocayı övenler var şaka gibi. Adam beceremiyor işte. Ne 11i doğru kuruyor, ne taktiği var, ne oyunu okuması var, hiçbirşeyi yok işte.
    Böyle vasat hocalarla , Tsnin büyüklüğüğnün farkında olmayan hocalarla çalıştığımız için aslında sürekli küçülüyoruz. Newtonda aynısıydı bunun.
    bu yıllar boyu aynen devam ediyor ts de. ( sadece A.avcı 1.5 sene kırdı bunu, sonraki sene o da mala bağladı).
    Biz de artık ts hastalık boyutunda, istesek de bırakamayız bu takımı takip etmeyi. Ama ben bu işkenceyi çocuklarıma çektirmek istemiyorum. Bu bildiğin mazoşiştlik çünkü. O yüzden artık maçları sırf çocuğum izlemesin diye evimde izlemeyeceğim.
    Tabi bu işin bir de yönetim tarafı var. Hani 8 numara ey yönetim. Pepe ne işe yarayacak şimdi , havlu attın daha 6.haftadan lige. Aldığınız stoperleri gördük, hepsi topa bomba muamelesi yapıyor. Nerede alanyadan 2.5 miyon euroluk topçunuz. Böyle yönetme böyle bir hoca yakışırdı zaten.
    Elin hırvat vasat hocası gelecek ilk 70 dakika iyiydik, son 20 dakika ne oldu bilmiyorum diyecek. 3 kez geldiler 3 gol yedik diyecekk. Biz de yutacağız değil mi.
    Bjelicaya biri sorsun bjk maçı dahil olmak üzere , hatay maçı da dahil bu takım ne oynuyor. Bu oynadığımız şeyin adı futbol mu şimdi, sen kendine hoca mı diyorsun şimdi bu taktiklerinle ( onuachiye topu şişir).

doc holliday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Afrika

Hayal kırıklığısın en iyisi bavulunu toplayıp evine dönmen.

Hatay maçı itibari ile bağı koptu bence taraftarla bundan sonra uzatmaları oynuyoruz, barışmamız için önümüzdeki fener maçı dahil tüm maçları kazanması lazım
    Konu doc holliday tarafından (28.09.2023 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
    THE NORTH REMEMBERS

Enes Ünal Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

2 maç kazanır 2 maç kaybeder. böylece uzun süre takımın başında görmeye devam ederiz.
    Bu sene aslında o kadar da kötü bi kadromuz yoktu ama malesef hiç olacak, boşuna para harcamış olacağız.

Fountas falan kötü oyuncu değil. Bunlar hocaya küsmüyor mu sanıyorsunuz. Hatay maçında oynayamıyorsa ne zaman oynayacak bu adamlar
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

bordoylamavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

farih tekke de ayrılmışken bunu da göndermek lazım

Cezalı Üye
    Nereden
    Ankara

Sadece Bardi'yi çıkarıp, Trezege'yi oyuna sürmesi gerektiğini çözemeyen, takımı ileride tutan 3 oyuncuyu da oyundan çıkarıp takımı dinamitleyen bir hocaya saygı da duymuyorum, takımın başında da görmek istemiyorum.

Kaan Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ulan Hırvat köylüsü, daha geçen hafta BJK maçında 2-0 öndeyken mecbur kalıp Trezeguet'i attın içeri, 5 dakikada sana iki net pozisyon yarattı arkaya koşu atıp, biri gol oldu maçı kopardın.

Aynı senaryo, 2-0 öndesin, rakip riskleri almış, sen oyuna Enis'le Berat'ı alıyorsun.
    İzlenir bir oyun gösteremediğin gibi tarihi mağlubiyetler alıyorsun tamamen yeni kurulmuş Rize ve Hatay gibi takımlara.

Maç sonu açıklamalarınla insanları salak yerine koyuyorsun.

Defol.
    Konu Kaan Çetin tarafından (27.09.2023 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

pReN@_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Kaan Çetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan Hırvat köylüsü, daha geçen hafta BJK maçında 2-0 öndeyken mecbur kalıp Trezeguet'i attın içeri, 5 dakikada sana iki net pozisyon yarattı arkaya koşu atıp, biri gol oldu maçı kopardın.

Aynı senaryo, 2-0 öndesin, rakip riskleri almış, sen oyuna Enis'le Berat'ı alıyorsun.
    İzlenir bir oyun gösteremediğin gibi tarihi mağlubiyetler alıyorsun tamamen yeni kurulmuş Rize ve Hatay gibi takımlara.

Maç sonu açıklamalarınla insanları salak yerine koyuyorsun.

Defol.
    sanırım umudu kestiniz

pReN@_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

?

Arif Timurcioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Teknik traktör.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

srmnlii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

hoca ya çok inanıyordum, acaba diyordum bizi; kendi liglerinde her sezon son ana kadar şampiyonluk yarışında olup işte ne bileyim üç dört senede bir şampiyon olan iki üç sene de bir ülke kupasını kazanan, her sene avrupada olup büyük takımların bile bizim için kuralarda gruplarda felan "bu gelmeyeydi iyiydi be" dedikleri takım kadar bile olabilsek.. bu hoca bunu yapacak gibi diyordum ama sanki inancım azaldı.

Gökhan Balcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Hocanın kafasında bazı şeyler netken bazı şeyler takıntı halini almış durumda. Örneğin Ömür'ü hücum pres açısından on numarada kullanıyor ve karşılığını da alıyor. Ömür kendisinden isteneni yapıyor ve sahanın her yerine basıyor. Fakat bunun onu erken tükettiğinin sanırım farkında değil. Bunun bariz iki sebebi var bence. Birincisi Ömür doğru pozisyon alabilen bir adam olmadığı için bu açığı enerjisi ile kapatmaya çalışıyor. İkincisi ise sahada koşması gereken diğer unsurların o kadar da mücadele verememesi. Madem ömür'den bu şekilde faydalanmak istiyorsun o zaman üzerindeki yükü almalısın. Bakasetas ve Bardhi gibi temassız ve ağır oyuncularla bu ''tempolu'' dediğin oyunu oynaman mümkün değil. Hayır bir de nwakaeme defans yardımı yapmıyor diye eleştirilirken yerinde Bardhi oynaması çok garip geliyor. Nwakaeme defans yardımı yapmıyordu sana kırk metreden ara pas atıyordu. Madem hareketsiz adamlarla oynayacaktınız ne diye daha az yeteneklisine muhtaç ettiniz bizi. Yok öyle değilse o zaman bırak da Trezeguet oynasın. Herifin iki maç çıkaracak enerjisi var. Orta sahada da bakasetas harici ve bence mevcut durumu düşünülünce berat harici birileri muhakkak oynar. Teknik dersen bardhi de oynar. Tempo delicilik dersen ömür oynar. Ama şartlar ne olursa olsun Bakasetas oynamaz. Bunu 2 senedir ısrarla devam ettirmenin yemin billah olsun sebebini kavrayamadım ben. Pendik maçı hoca için iyi bir deneme şansı olacak. Oynatmak istediği bir oyun ve kadro varsa bundan daha iyi bir rakip bulamaz. Takıma zarar veren yahut uymayan oyuncular belli. Bunları yok saymaya devam edersen Adana'da yusufların şovunu izlettikten sonra evine dönersin olacağı bu ne yazık ki.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

bordoylamavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

tam eski kafa işte 2 0 üstüne yatmaya kalkarsan böyle olur . berat girdiği anda dedim zaten gitti bu maç

crixus_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

1 maç alıp 3-5 maçlık kredi kazanma devri bitti.

[KAPLAN] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

"Ne olduğunu ben de bilmiyorum" açıklaması gerçekten çok samimiydi. Çünkü bence de ne olduğunu bilmiyordu, zira birkaç küçük dokunuşla maçı 2-0'dan sonra çok rahat kazanabilirdik.

Kendisinden biraz ümitliydim, ancak solda Bardhi ortada akan oyunda hiçbir katkı veremeyen Bakasetas ısrarı gerçekten kabul edilebilir gibi değil. Takımın kalitesi biraz yükselince bireysel çabalarla bir şeyler yapabilir hale geldik ancak takım üzerinde teknik direktör dokunuşu olmazsa, o koltukta oturmasının da bir anlamı kalmaz.

Basın mensuplarıyla tekrar bir araya geldiğinde, en azından basın mensuplarından birinin "Maçı yeniden analiz ettiğiniz mi? Artık ne olduğunu biliyor musunuz" sorusunu sormasını çok isterim. Çünkü maçı yeniden analiz ettiğinde "ne olduğunu artık biliyorum demesini" bekliyorum. Aksi kabul edilebilir değil.
    .
    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı.
    .

Arda' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bir daha Barhiyi sol kanat oynatırsa kesinlikle istifa ya, Bakayı merkez oynatması da felaket aslında ama yine bi nebze tolere ediyorum ama sol kanat Bardhi sinir ediyor beni.
    Alıntı nakzo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Bud Spencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Insallah yakinda takimdan uzaklastirilacak
    Fakat bu cözümün sadece ilk parcasi olacak
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Numan Yerlikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

İlk puan kaybında yollanacak bence hoca
    Hep arkasında durduk destekledik
    Sezon başı gelse daha da sabredelim derdim
    Ama 20 maça çıkmışsın ben hiç bir gelişim göremiyorum hocam
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

nchls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Şu yerinde oynamayan topçu meselesine ben durup durup kuruluyorum ya.
    Umut güneşe 2.5 milyon para verdiniz. Lütfen bu maçta mendynin yanına şu çocuğu koy. O kadar para veripte yedek oturtma lüksünuz yok çünkü
    Artık önlerine bakayı mi koyarsın, bardhyi mi koyarsın bilemem ama solda da trezegeyi yine oynatmazsan tek gidiş bilet bakiver kendine artık yeter bıktım

Onur Akyüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bence hoca'nın görev tanımı da net değil yönetim burada da hata yapıyor.

Bu adam yapılanma için mi geldi bu sene öyle pek hedefimiz yok o nedenle beklentimizi düşük mü tutmalıyız? Gençler alındı vs bunları hazırlayıp önümüzdeki yılların kadrosu mu yapılıyor.

Eğer öyleyse taraftarın bundan haberi yok yani Pendik maçında ters bir sonuçta büyük tepki olur taraftar da bilmiyor takımdan ne beklediğini. Şahsen ben bilmiyorum, öyle Trabzonspor mutlaka zirveye oynar derseniz bu takım onu yapabilecek bir takım değil.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Royal Heart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Royal Heart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takımın ilk kritik transferi sezonun ilk yarısını kapattı, en kritik transfer "8" için ancak takımında forma şansı bulamayan bir futbolcu "gelecek vaadettiği" üzere transfer edildi, Pepe bekle hazır olsun, Mendy ve Onuachu direkt katkı sağlayacak futbolcular, onlardan da iki maçta hemen hemen maksimum verimi aldı diyebiliriz. 2-0'dan 3-2 tabi ki eleştirilecek, doğal olan bu ama yine yok bıraksın gitsin, yok t.direktör değil, yok iki cümleyle çaresiz olduğunu gösterdi gibi radikal söylemleri ve çıkarımları son derece rasyonaliteden ve sağduyudan uzak buluyorum.

Maça ilişkin değerlendirmemi maç başlığına yazdım, tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek yok, kadro derinliği yeterli değil, t.direktörün yarışa girebilmesi ve sonuna kadar zorlayabilmesi için hatasıza yakın bir süreç ortaya koyması gerekiyor, gerçekçi olmak gerekiyor, hataları sorgulayıp desteğe devam edilmeli, sakatsız, firesiz bir süreç devre arasına kadar çok önemli, kadro ve oyun zamanla oturacak, hataları sorgulayalım ve bireysel performansların da etkisini göz ardı etmeyelim, bu takım hâlihazırda çok ciddi bir kaleci problemi yaşıyor, en kısa zamanda bunu çözmek için uğraşmalı, transfersiz takım içinden ne kadar çözebilirse, Uğurcan'la oturup konuşurlar mı, M.Taha ve Onuralp'i mi hazırlar, öncelikle kale konusunda bir aksiyon alınması gerekiyor.
    Haydi hayırlısı bakalım, bu konuda şimdilik gereken yapılmış gözüküyor, sonuçlarını göreceğiz.

https://twitter.com/Kuzeyekspres61/s...70342792040642
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler