Umutluyuz, heyecanımız yüksek. Gençlere yönelmiş, hırslı, hızlı bir takım görmek istiyoruz. Hadi bakalım, hayırlı olsun.
Hoş geldin, başarılar.
Konu Oğuz B. tarafından (18.04.2023 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Umutluyuz, heyecanımız yüksek. Gençlere yönelmiş, hırslı, hızlı bir takım görmek istiyoruz. Hadi bakalım, hayırlı olsun.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Nedense ümitliyim hadi bismillah
THE NORTH REMEMBERS
yine öldük, bittik derken bir umut tutunmaya devam ediyoruz bu da farklı bir sevda.
Başarılı olup olmayacak olmasından bağımsız olarak baya doğru profilde bi tercih oldu bence. Adam Ağustos'tan beri boşta. Bu sezon çöp olmadan önce gelseydi yine bi başarı yakalayamasa bile bazı oyuncularımıza değer katabilirdi. Seneye bankalar birliği ödemesi çok artacağı için bu sezonu tamamen çöp etmemiz, gelecek sezonki elimizi de çok sıkıştıracak. İyi tarafından düşünecek olursak Nenad reis başkanı, düşük bütçeyle rekabetçi olunabileceğine inandırdı muhtelen. Umarım tonla EYT'liye para yedirdikten sonra artık potansiyelli oyunculara yatırım yaparız da onlar bize para yedirir.
İnşallah başarılı olur.Futbol oynayalım yeter..Birde gelir gelmez burası panayır değil diyerek şu 5 para etmez topçulardan kurtarırsa bizi tadından yenmez...
başarılar nejat biyelitsa
Hadi bakalım, başarılar.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Nedense ümitlendim.. genç, çok koşan, çok basan, dinamik bir takımımız olur inşallah..
basarilar hayirlisi olsun klubumuz icin, kendi adima sampiyonlukdan ziyade sahada savasan top oynayan modern futbolun gereklerini yerine getiren bir takim olusturup 2 3 tane yugolsav cografyasindan ucuza topcu getirtip 1 2 genci takima motive etsin takima girdi saglasin yeter..su asamada en az sampiyonluk kadar kiymetli cl ye gidemedikten sonra sampiyonlugun su tirt ligde hicbir getirisi olmadigini prestij disinda tamamen kulfet oldugunu yasayarak acı bir sekilde görduk.hep soyledim yine soyluyorum surdurulebilir basari istikrar icin ekonomik rahatlik basari sart aksi takdirde bizim gibi klupler 1 yil sampiyon olur 5 -6 yil ceremesini ceker sonrasinda..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Takım yönetimine, transfer vizyonuna, taktik anlayışına ve hırslı yapısına bakıldığında mevcut Trabzonspor şartlarına ve hedeflerine uygun teknik direktör olduğu izlenimi veriyor, gözümden kaçan bir şey olmadıysa hakkında kayda değer olumsuz bir referansa da rastlamadım.
En önemli dezavantajı ise Hırvatistan dışında ve bu seviyede pek yarış tecrübesinin olmaması ancak bu ligin dinamikleri kendisine iyi anlatılır ve ligin gerçeklerine kendini adapte edebilirse bu durumun bir sorun oluşturmayacağını düşünüyorum.
Bir kelâm da yönetime, futbolcudan teknik heyetine tüm bileşenlerden maksimum fayda sağlamak ve gelecek sezon adına şampiyonluk sinerjisi oluşması adına taraftarla sağlıklı bir iletişim kurulması da şart, bu konuda uzun süredir ciddi bir başarısızlık söz konusu.
Doğru yönetim anlayışı, doğru teknik ekip tercihi ve camia bütünleşmesi Trabzonspor'un ekonomik darboğazdan en az hasarla ve en kısa sürede çıkması için olmazsa olmazı, sportif başarının kilit anahtarıysa buna göre hareket etmekten başka çare yok, teknik direktörün bu işin yalnızca bir tarafı olduğu unutulmamalı.
Nenad Bjelica Trabzonspor'a hayırlı olsun.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
hayırlı olsun. agresif bir yapısı var umarım başarılı olur
Hoşgeldin hocam.
Güveniyoruz, birlikte tarih yazalım
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Bielsa diye telaffuz ediliyormuş. Gerçek Bielsa'yı alamıyorsak çakmasını alırız demiş olabilirler![]()
Hayırlısı olsun
Tranzonsporum dışında futbolla bağımı kopardigim icin tanimiyorum
Ama dusturum hu saatten sonra her zamanki gibi
hep destek tam destek
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Hayirli olsun. Şimdiden fb maçına çalışmaya basla hocam, güzel hikaye cikar oradan![]()
( ゚д゚)
Montella ve Bilic dahil adını sayamadığım onca saçma, vasat, gereksiz isimden sonra Bjelica gayet mantıklı ve kulağa hoş gelen bir isim oldu.
Yaşı, kökeni ve avrupa performansı benim beklentilerimi karşılıyor.
Zagreb'de bir sezon al bir sezon cl'de gayet iyi işler yapmış. Cl'de gruptan çıkabilecekleri halde Şaktar'dan uzatmada yediği gollerle sonuncu olmuşlar.
Yıllar önce Wien'de yine gruptan çıkacak performansa rağmen, Zenith'in 6 puanla çıktığı grupta 5 puanla sonuncu olmuşlar.
Vasat takımlarda dahi maç başına yenilen gol 1'e yakın, iyi takımlarda ise 1'in altında, oldukça dikkat çekici.
Elde baştan aşağı defolu, vasat ve oldukça maliyetli bir kadro var.
Avcı'nın içine edip bıraktığı kadro temizlenebilirse başarılı olacağına inanıyorum.
2. sezonunda avrupa'da başarı şart.
Kısa vadede ise 1,5 senedir rakip kaleye gidemeyen takıma futbol lazım.
Hayırlı olsun.
"iç dünyası zengin insan tamamen yalnızken, kendi düşünce ve hayalleriyle eşsiz bir eğlence bulur; öte yandan ruhsuz biri sürekli dernekten derneğe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuğa, şenlikten şenliğe koşsa bile can sıkıntısından kurtulamaz."
Hoşgeldin hocam, Allah yolunu bahtını açık etsin..
Çok güzel hikayeler yazacaksın bundan eminim.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)