Livakovic çok iyi çýkardý. 50 yýldýr dandik hýrvat liginde. Kim bilir kaç kuruþa oynuyor. Uðurcan'ýn morali bozuluyor da bunun niye bozulmuyor?
Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih, Çaðlar, Ferdi, Salih Özcan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoðlu, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoðlu, Enes Ünal.
Yedeklerimiz: Altay Bayýndýr, Uðurcan Çakýr, Ozan Kabak, Eren Elmalý, Samet Akaydin, Ýsmail Yüksek, Mehmet Can Aydýn, Ýrfan Can Kahveci, Arda Güler, Barýþ Alper Yýlmaz, Cenk Tosun, Umut Nayir
Hýrvatistan: Livakovic, Stanisic, Gvardiol, Sutalo, Barisic, Pasalic, Brozovic, Modric, Kovacic, Perisic, Kramaric.
- “Vatan savunmasýnda gereðinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Livakovic çok iyi çýkardý. 50 yýldýr dandik hýrvat liginde. Kim bilir kaç kuruþa oynuyor. Uðurcan'ýn morali bozuluyor da bunun niye bozulmuyor?
( ゚д゚)
Stanisic'in ilk kontrol kilidi açtý.
( ゚д゚)
Biz duygusal milletiz, buluttan nem kaparýz. Gazla çalýþýrýz. O gaz da duygusal gaz olur. Hadi aslaným hadi koçum en iyisi sensindir.
Elin dandik hýrvat liginin Livakovici mantýklý adamdýr, bireysel motivasyon ve özgüvenini her maç öncesi kendisine yükler. Bilir ki dün yoktur þuan vardýr. Trip atmaz, buluttan nem kapmaz, çýkar iþini yapar. O yüzdendir ki Uðurcandaki gibi performans dalgalanmalarý yaþamaz. Belli bir standartý hep vardýr.
Farkýmýz bu malesef.
SM-A730F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bizimkilerin piyasa deðerleri uçmuþ. Bana göre çoðu hak etmiyor. Piyasa deðerleri 3-4 milyon olup bunlardan daha iyi olan oyuncular çok.
Bir Hakan bu takýmýn kaptaný olmamalý. Enes 40 yaþýnda gibi hareket ediyor. Adým atacak halý yokmuþ gibi.
hýrvatlara karþý oynayabileceðimiz en iyi oyunu oynadýk ilk yarýda bence
bu ilk 11 sakatlanmazsa yada birileri bozmazsa 2024 ve 2026 ya gidebilir
iyi bir jenerasyon yaþ ortalamasýna bakarsak, bu ilk 11 e belki arda güler girebilir ileride
milli takýmý ilk yarýda çok beðendim ve bu ilk 11 beraber oynama pratiði de kazanýrsa yükselebilir,
rakip hýrvatlar ve yýllarca birlikte oynayan oyuncular kurulu iyi bir jenerasyon,rakibe bakarak zaten gelecek için çok iyi sinyaller verdik ilk yarýda
BÝG TEMPO BÝG YOÐUNLUK
- “Vatan savunmasýnda gereðinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
rakip hýrvatistan deðil aga
rakip hýrvatlarýn en iyi jenerasyonu
bu hýrvatistan takýmýný biraz real madrid e benzetiyorum, acayip bir teknik kapasite var
bu arada unutmuþum bizim bu ideal 11 in geniþ kadrosuna abdulkadir ömür de eklenecektir,sakatlýk yaþamazsa,
çok fazla skora bakýp yorumlamak doðru olmaz,birlikte oynayarak çok daha yükselmeye açýk bir jenerasyon bizim milli takýmýmýz,
hýrvat jenerasyonu ise yaþ itibariyle 2-3 yýl daha devam eder,bizim yeni jenerasyon oldukça genç
BÝG TEMPO BÝG YOÐUNLUK
ismail yüksek in hatasýna gelirsek
tek hata ile oyuncunun first touch u kötü demek doðru olmaz,çünkü bazý pozisyonlarda top sekiyor yada oyuncu pozisyon alamýyor vs, bazý yapýlan hatalar first touch ile ilgili olmayabiliyor,özetle hemen yargýlamamak lazým oyuncuyu
bu arada kurada ilk torbadan hýrvatlarý çekmemiþ þansýzlýk olmuþ bizim adýmýza,daha kolay bir takým olabilirdi
ama galler i geçebiliriz grupta, galler den daha iyi takýmýz kesinlikle, bu takýmýn letonya ve ermenistana karþý süpriz puan kayýplarý yaþayacaðýný sanmýyorum,galler maçlarý durumumuzu belirleyecek
Konu jairzinho tarafýndan (28.03.2023 Saat 23:24 ) deðiþtirilmiþtir.
BÝG TEMPO BÝG YOÐUNLUK
Cengizde kendini gram geliþtirmemiþ. Çokta yeni ve genç takým deðiliz. Özellikle defansda inanýlmaz hatalar yapýyoruz. Fizik gücümüz düþük. Zor maçlar bizi bekliyor.
Mert büyük sakatlýktan sonra iyi dönmüþ. Bizimkide ayaðýný geliþtirecek diye kaleciligi unuttu....
Çoluk çocukla olacak iþ mi bu ya arda arda diye kafa ütülediler ya resmen zorla çocuðu herkese kabul ettirmeye çalýþýyorlar ama çocuk ayakta durmakta güçlük çekiyor korner atýyor topu kaldýramýyor.
Niye zorla bu çocuktan bir þey çýkarmaya çalýþýyorlar anlamýyorum yetenekse her taraf yetenek kaynýyor ama bu çocuðun kendi çabasýyla ve çalýþmayla yükselmesi lazým sosyal medys ve tv’lerdeki yorumcularla deðil.
Bu nasýl bir ülke kardeþim sahada barýþ alper, ismail ve arda diye üç tane çocuk var ayakta duramýyorlar.
97-Yusuf Yazýcý
----------8---------
o deðilde karim benzema tarzý bir santrafor bulmamýz gerekecek bu milli takýma,çünkü kanatlarda cengiz ve kerem var,sprinter olarak
haliyle sýrtý dönük oynayabilen ve orta sahalaþabilen bir santrafor hem pas trafiðine katký verir hemde asistleri ile kanatlarý besler
benzema bulmakta kolay deðil tabi
bu ideal ilk 11 de tek eksik benzema
BÝG TEMPO BÝG YOÐUNLUK
benim tercihim mert yerine uðurcan olur
uðurcanýn kaleciliði çok daha iyi
mert in ise ayaðý bir týk daha iyi o kadar, uðurcanýn ayaðýnýn kötü olmasý bir þehir efsanesidir
ben teknik adam olsam uðurcan dan asla vazgeçmem milli takýmda, ha mert de kötü kaleci deðil tabi ama maç kurtarmaz aga
sosyal medyada uðurcan altay kýyaslamasý bence olumsuz etkiledi her iki kaleciyide, türkiyede algý ve özellikle sosyal medya algýsý yerli oyuncu üzerinde acayip bir baský yaratýyor,saha dýþýnda oyunculara destek yapýlacaðýna tam tersi köstek yapýlýyor,akýl almaz bir hastalýk
Konu jairzinho tarafýndan (29.03.2023 Saat 00:26 ) deðiþtirilmiþtir.
BÝG TEMPO BÝG YOÐUNLUK
hýrvatlarýn ilk golünde derslik bi olay
bir duran top deðil,akan oyunda uzun bir pas
hýrvat oyuncu gol vuruþunu yaptýðýnda ceza alaný içinde 5 hýrvat oyuncu vardý,
avcý efendi bundan bi ders alýr mý ? almaz
avcý nýn takýmýnda en büyük sorun ceza alaný içinde çoðalamamak vardý,yani defansif bir sistem,kontra atak yemekten korktuðu için ceza alaný içinde çoðalamýyorduk,oysa ceza alaný içinde çoðalabilirsen gol atma durumu yükseliyor
BÝG TEMPO BÝG YOÐUNLUK
Kunt gereksiz risk aldý patladý. Hýrvatlara öyle açýlýrsan çakarlar sana. Oyuncu tercihleri ve deðiþiklikleri berbat. Cengiz Ünder bizim lige gelse zor oynar. Bu ne hâl?
Bu grupta ilk 2 çýkýyorsa bizim çýkmamýz imkansýz ama 3.olup play-off zart zurt oynayacaksak çok küçük bir ihtimalle çýkma þansýmýz olabilir.
Sahada ne yaptýðýný bilmeyrn bir topluluk var bu alman kasabalýsýndan acil kurtulmamýz lazým ama tff’sinden hamit’ine kadar her þey sorunlu.
97-Yusuf Yazýcý
----------8---------
mili takýmýn baþýnda yabancý bir hoca olunca milli maç havasý bile oluþmuyor bence ,
hazirana da kadar uzaktan çalýþýr þimdi almanya da gurbetçi arayýþýna çýkar.
bu kadar bir birine uzak oynayan takým görmedim
HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
zortingen
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)