Sonuç: Abdullah Avcý ile Yollar Ayrýlmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
171. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

    113 66.08%
  • Hayýr

    58 33.92%
Sayfa 3 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Toplam 313 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 75 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Abdullah Avcý Ýstifa Etmeli mi? | Anket

  1. #51
    gabriel omar - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.06.2011
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    4,859

    Standart

    Gerek yapýlan maliyetli transferler gerekse Avrupa'da her kulvardan elenmek takýmý büyük maddi külfet altýna soktu. Az buz deðil sýrf Kopenhag'a elendigin için 20 milyon eurodan oldun. Trabzonspor'un tolere edemeyeceði bir para bu, hele böyle maliyetli bir kadroyla.

    Bu tablonun en büyük sorumlusu Avci'dir. Kendisine olan guvenimi kaybettim bu sadece alýnan sonuçlardan deðil hocanýn kendi çaresizliðini, elinden bir þey gelmediðini soylemesindendir.

    Ama gitmesi taraftarý deðilim zira fesih bedeli ödeyecek halý kalmadi takýmýn. Sözleþmesinin sonuna kadar kalsýn ama takýmda para eden herkesin satýlmasý ve düþük maliyetli transferlerle oynamayý kabul etmesi þartýyla. Artýk deniz bitti, hocanýn bir þansý vardý kullandý baþaramadý. Bundan sonra maliyetli bir kadro kuramayiz kendisine, en azýndan 2 3 sene boyunca.

  2. #52
    Ekrem D. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.03.2008
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    32
    Mesajlar
    5,895

    Standart

    Unal Karaman istifa etsin basligini ben acmistim: https://forum.bordomavi.net/showthre...a-Etmeli-midir

    O baslikta bile "hayir, etmesin" diyenler cogunluktaydi. Gerci cok bilmis BMN yonetimi "camianin enerjisini gereksiz yere bosa harcamayalim" diye basligi kapatmis, Unal hoca ertesi gunu istifa etmisti (:

    Ben bu forumda o kadar "x hoca istifa etmeli midir" vb baslik gordum, ilk defa bu kadar acik farkla "evet, istifa etsin" diyenlerin cogunlukta oldugu bir anket goruyorum.
    Yahsi Bati 51:28

  3. #53
    Barista - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.04.2021
    Nereden
    Hollanda
    Yaþ
    35
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Alýntý Ekrem D. Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Unal Karaman istifa etsin basligini ben acmistim: https://forum.bordomavi.net/showthre...a-Etmeli-midir

    O baslikta bile "hayir, etmesin" diyenler cogunluktaydi. Gerci cok bilmis BMN yonetimi "camianin enerjisini gereksiz yere bosa harcamayalim" diye basligi kapatmis, Unal hoca ertesi gunu istifa etmisti (:

    Ben bu forumda o kadar "x hoca istifa etmeli midir" vb baslik gordum, ilk defa bu kadar acik farkla "evet, istifa etsin" diyenlerin cogunlukta oldugu bir anket goruyorum.
    Ünal hoca elindeki kadronun maliyetini göz önünde bulundurduðumuzda Avcý'dan çok daha baþarýlý bir hocaydý. Ünal hocanýn vasatýn altýnda bir teknik direktör olduðunu düþünen biri olarak söylüyorum bunu. Avcý için bu kadar açýk farkla "evet, istifa etsin" diyenlerin olmasý normal yani. Bana %20 hayýr oraný fazla geliyor. O da geçen sezonki þampiyonluðun hatrýna sanýrým. Ortada kadro kalitesi ve maliyetiyle oranladýðýmýzda eþi benzeri görülmedik derecede kötü bir futbol ve ayný zamanda bu sezonki akýl almaz baþarýsýzlýk var. 40 milyon euro'luk kadronun oynayacaðý futbol ve alacaðý sonuçlar deðil bunlar.

  4. #54
    Enes Baþkaya60 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.02.2007
    Nereden
    Kýrþehir
    Yaþ
    35
    Mesajlar
    20,479

    Standart

    Nwekame'yi gönderip onun sað bacaðý bile etmeyen Trezeguet'i takýma aldýrarak en baþta fitili ateþledi hoca.

    Edgar sakatlanýnca eli ayaðýna dolandý çünkü geçen sene defanstaki bütün aksaklýklarý hýzýyla çözüyordu Edgar reis.

    Bunu belki 100 kere yazdým ama bizim çöküþümüzün ana sebebi Edgar'ýn sakatlanmasýdýr, benim gözümde Nwekameden önce Edgar geliyor.

    Sezon baþýnda Dorukhan ile Visca'nýn ayný anda sakatlanmasý da bütün kafasýndaki planlarý bozdu belki hocanýn.

    Cornelius gibi bir adamý yolladý, yerine Gomez alýndý ama bir cornelius etkisi yaratmadý çünkü oynanan oyun çocuðun tarzý degil ki, bu arada Gomez iyi topçu abi, yanýndakiler topçu deðil. Adam harcandý bu takýmda bu sene yaptýðý asitleri kimse yapamadý, çoðunu bizim beceriksizler deðerlendiremedi zaten, örnek dünkü maçta Umut'a al at dediði orta, ula adama adam akýllý top gelmiyor top..oda ne yapýyor saða sola kayýyor belki orda top alýrým asist yaparým diye, çünkü takýmda kanat yok kanat...

    Dünkü basýn toplantýsýnda kendini ele verdi zaten hoca, sezon baþýndaki gelen giden bütün oyuncular benim onayýmdan geçti dedi, aklým almýyor benim þimdi sen bu kadar iþe yaramaz adamý bulup nasýl onay verdin hocam ya.

    Neden iþin basitine gitmedin, senin Þampiyon yapan oyuncuyu hangi kafa ile gönderdin??

    Ama hocanýn açýklamalarý hep çeliþkili abi, basýn toplantýsýnýn birinde gençleri oynayacaðým artýk yeter dedi, ama hiçbir gence þans vermedi onu geçtim oyuna kurtarýcý olarak Y32'i aldý bu adam ya.

    Bu sene Hakan Yeþil, Süleyman, Taha, Arif, M.Taha oynasa daha az mý puan alýrdýk mesela??

    Kaprisli abi bu adam hatalarýndan vazgeçmiyor iþte, bu sene gençleri oynatmamak için kendi aldýrdýklarý oyuncularýn yerleri ile oynayýp durdu iþte.

    Abdullah hoca giderse, kimi getirecekmiþiz, niye getiremiyoruz abi bu ýzdýrabý çekmek zorunda mýyýz biz, oynattýðý futbol asla futbol felan degil ki bu adamýn, yazýk deðil mi ulan dün akþam gelen onca taraftara..

    Takým o kadar kötüyken hiçbir gence forma þansý vermedi bu adam, gitti gayse maçýnda lahtimi'yi ilk 11 de baþlattý, bilerek yaptý bunlarý.

    Dünkü maçta da ortasahayý bom boþ býrakarak sabote etti maçý.

    Çok þey yazýlýr abi çok.

    Bu sene Hamsik'in yerine 1 adam alýnmamasý baþlý baþýnca akýl tutulmasý zaten.

    Eserinizle övünün cidden Þampiyon olan takýmý ne hale getirdiniz yahu.

    Geçen seneki takýmýn üzerine adam akýllý 3-4 isim alýnsa bu takým yine Þampiyonluða oynardý, kalbimi basarým.
    Konu Enes Baþkaya60 tarafýndan (24.02.2023 Saat 21:19 ) deðiþtirilmiþtir.
    S.V.A.K.O
    FATÝH TEKKE

  5. #55
    David_LuiZ4 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.2014
    Nereden
    Ýngiltere
    Mesajlar
    3,043

    Standart

    1984'den bu yana resmi þampiyonluk görmeyen bir kulübün bir camianýn ki aradan geçen 35 40 yýllýk sendromda ne çektiðini ne acýlar yaþadýðýný ne badireler atlattýðýný ne kadar gözyaþý döktüðünü ne yýlgýnlýklar ne býkkýnlýklar yaþadýðýný 7'den 70'e bütün Trabzonsporlular bilir..Küçücük çocuklarýmýzýn bile "anne baba dede biz ne zaman þampiyon olacaðýz" diye isyan bayraðýný çektiði 35 40 yýllýk fetreti bunalýmý hepimiz yaþadýk gördük..Kimimizin Avcý'lý takýmýn þampiyon olduðunu dünya gözüyle göremeden bu dünyadan ayrýldýðýný da biliyoruz..Geçenlerde Ahmet Suat hocanýn vefatý sebebiyle hocanýn bir lafýný sosyal medyada öðrendim..Ahmet Suat hoca diyor ki " Biz bu takýmý þampiyon yaptýk kupalar kazandýk ama aradan geçen onca senede bugün bakýyorum taraftarýmýzýn kahrýný görünce iyi mi yaptýk kötü mü yaptýk diye sorgulamadan edemiyorum." Yani Ahmet Suat hoca aslýnda diyor ki biz milleti Trabzonsporlu yaptýk insanlarýn içine o sevdayý iþlettik gelinen noktada 35 40 yýllýk bir özlem var hasret var kahýr var biri gelse de þu hasreti dindirse...

    Ýþte o hasreti dindiren özlemi bitiren kahýra son veren adamýn adýdýr Abdullah Avcý..Bunalým devrini mutluluk devrimine dönüþtüren adamdýr Avcý..

    Ýçimizden eski topçu diye takýmýn baþýna getirdiðimiz adamlarla vakit kaybý yaþadýðýmýzý kýsýr döngüye girdiðimizi bunca sene boþa yaþadýðýmýzýn kanýtýdýr Avcý..

    Geldi ve geldiði gibi Cornelius Hamsik Peres Visca Bakasetas Siopis Dorukhan Gervinho vs gibi net ve nokta atýþý adamlarý transfer ettirdi..Þampiyonluk kapýsýnýn kilidini açacak oyuncularý bünyeye kattý..Takýmý öyle veya böyle 40 yýl gibi bir süreçten sonra þampiyon yaptý..Ahmet Suat hocanýn kastettiði kahýrý sevince dönüþtürüp belki de efsanenin yüreðine de su serpti..Kasketini taktý hizipçi Trabzonlularýn kuyruðunu kýstýrdý çenesini kapattý..

    Ben de hocanýn istifa etmesini isteyen taraftarlardan biriyim ama bunu bazý soytarýlarýn yaptýðý gibi kin güderek öfke duyarak deðil sukunetle metin bir þekilde metanetimi yitirmeden isteyenlerdenim..O açýdan Avcý Trabzonspor tarihinde yerini almýþtýr...40 yýllýk býkkýnlýðý yýlgýnlýðý kahýrý üzüntüyü sinir harbini 1 sezonda 1 çýrpýda sizin EYT'LÝ diye dalga geçtiðiniz gerçekte ise tecrübe abidesi oyuncularýn katkýsýyla þampiyonluðun gelebileceðini cümle aleme gösterdi..Ne yani Avcý sizin soytarýlýðýný yaptýðýnýz eski teknik direktörleriniz gibi bana birkaç sene verin mi diyecekti? Zaman tanýyýn mý diyecekti? Net ve doðru adamlar aldýrdý pragmatik transferlerle þampiyonluðu kestirme yoldan getirdi iþte hala daha kazanýlmýþ þampiyonluðun kritiðini yaparak Avcý'nýn þampiyonluktaki etkisini örtbas edemezsiniz bunu bilin..

    Bu sezon baþýna gelirsek..

    Yaptýrdýðý transferlerin tamamýna yakýný hatalý..Çýkýp hatasýný düzeltmek yerine burnunun dikine gitmesi sakýncalý..Çeliþkili açýklamalarý var...Dün gene saçmalamýþ hoca..Diyor ki son þampiyonlar genellikle ertesi sezon kötü gidiyor diyor..Þampiyon olduktan sonra býrak kötü gitmeyi 5 10 sene lige ambargo koyan takýmlarý buraya sýralasam sayfalar yetmez..Bu açýklama bilimsel verilerle çalýþan bir hocaya yakýþmýyor ve bilimsel bi tarafý yok..Mantýðým bu açýklamayý almýyor..

    Bir de hocam hem yanlýþ transferler yaptýrdýn hem de yanlýþýn üstüne birkaç yanlýþ daha ekledin..Aldýrdýðýn adamlar zaten çürük üzerine adamlarý mevkisinde de oynatmayýnca duble çürük oluyorlar sahada..Birinci yanlýþýn bu..Ýkinci yanlýþýn aldýrdýðýn adamlarla rakip sahada top çevirme taktiði oynanmaz çünkü ileride yaratýcý top saklayabilecek oyuncun yok..Yani bu takýmý haddini bilerek oynattýrýp daha fazla puan toplayabilir Avrupa'daki eleme maçlarýnda üst turlara yükselebilirdin..Neyse olmadý artýk..

    Veda zamaný geldi de geçti..
    Before Elvis There was Nothing

    John Lennon

  6. #56
    samway - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    4,168

    Standart

    Sergen Yalçýn gelecekse evet etsin ama yok baþkasý gelecekse kalsýn

  7. #57
    Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.04.2011
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    30
    Mesajlar
    21,672

    Standart

    hatay da deprem oldu þehrin yarýsý yok oldu her evde cenaze var ama belediye baþkaný olan yüzsüz tip istifa bile etmemiþ. bu olay da ayný bunun gibi. bu ülkede utanma namýna bir þey yok.

  8. #58
    Adem Erdoðan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.03.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    18,037

    Standart

    Son maça kadar herþeye raðmen en azýndan sezonu tamamlamasý taraftarýydým.
    Fakat dün akþam gördük ki adam belli ezberlerin dýþýna çýkamýyor.
    Ya beyni baþka yerlerde ya da tamamen yanmýþ.
    Aylardýr kötü olan deplasman karnemize raðmen dün akþam tur için oldukça umutluyduk, hatta elenmemizi imkansýz görüyorduk.
    Avcý ve o abuk sabuk tercihleri bunu mümkün kýlmýþtýr.
    Bir an önce istifa etmeli ve Trabzonspor'un önünü açmalýdýr.
    Özkan SÜMER

  9. #59
    samway - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    4,168

    Standart

    Alýntý Doðukan Uçan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hatay da deprem oldu þehrin yarýsý yok oldu her evde cenaze var ama belediye baþkaný olan yüzsüz tip istifa bile etmemiþ. bu olay da ayný bunun gibi. bu ülkede utanma namýna bir þey yok.
    Saçmalamayýn bu örneklemeler çok saçma bir maç bir spor müsabakasý ile ölülerin can kaybýnýn olduðu yer acý ayný olamaz

    Lütfen kimse deprem örneði vermesin lütfen

  10. #60

    Üyelik tarihi
    16.08.2022
    Nereden
    Sivas
    Yaþ
    33
    Mesajlar
    418

    Standart

    Alýntý Enes Baþkaya60 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Nwekame'yi gönderip onun sað bacaðý bile etmeyen Trezeguet'i takýma aldýrarak en baþta fitili ateþledi hoca.

    Edgar sakatlanýnca eli ayaðýna dolandý çünkü geçen sene defanstaki bütün aksaklýklarý hýzýyla çözüyordu Edgar reis.

    Bunu belki 100 kere yazdým ama bizim çöküþümüzün ana sebebi Edgar'ýn sakatlanmasýdýr, benim gözümde Nwekameden önce Edgar geliyor.

    Sezon baþýnda Dorukhan ile Visca'nýn ayný anda sakatlanmasý da bütün kafasýndaki planlarý bozdu belki hocanýn.

    Cornelius gibi bir adamý yolladý, yerine Gomez alýndý ama bir cornelius etkisi yaratmadý çünkü oynanan oyun çocuðun tarzý degil ki, bu arada Gomez iyi topçu abi, yanýndakiler topçu deðil. Adam harcandý bu takýmda bu sene yaptýðý asitleri kimse yapamadý, çoðunu bizim beceriksizler deðerlendiremedi zaten, örnek dünkü maçta Umut'a al at dediði orta, ula adama adam akýllý top gelmiyor top..oda ne yapýyor saða sola kayýyor belki orda top alýrým asist yaparým diye, çünkü takýmda kanat yok kanat...

    Dünkü basýn toplantýsýnda kendini ele verdi zaten hoca, sezon baþýndaki gelen giden bütün oyuncular benim onayýmdan geçti dedi, aklým almýyor benim þimdi sen bu kadar iþe yaramaz adamý bulup nasýl onay verdin hocam ya.

    Neden iþin basitine gitmedin, senin Þampiyon yapan oyuncuyu hangi kafa ile gönderdin??

    Ama hocanýn açýklamalarý hep çeliþkili abi, basýn toplantýsýnýn birinde gençleri oynayacaðým artýk yeter dedi, ama hiçbir gence þans vermedi onu geçtim oyuna kurtarýcý olarak Y32'i aldý bu adam ya.

    Bu sene Hakan Yeþil, Süleyman, Taha, Arif, M.Taha oynasa daha az mý puan alýrdýk mesela??

    Kaprisli abi bu adam hatalarýndan vazgeçmiyor iþte, bu sene gençleri oynatmamak için kendi aldýrdýklarý oyuncularýn yerleri ile oynayýp durdu iþte.

    Abdullah hoca giderse, kimi getirecekmiþiz, niye getiremiyoruz abi bu ýzdýrabý çekmek zorunda mýyýz biz, oynattýðý futbol asla futbol felan degil ki bu adamýn, yazýk deðil mi ulan dün akþam gelen onca taraftara..

    Takým o kadar kötüyken hiçbir gence forma þansý vermedi bu adam, gitti gayse maçýnda lahtimi'yi ilk 11 de baþlattý, bilerek yaptý bunlarý.

    Dünkü maçta da ortasahayý bom boþ býrakarak sabote etti maçý.

    Çok þey yazýlýr abi çok.

    Bu sene Hamsik'in yerine 1 adam alýnmamasý baþlý baþýnca akýl tutulmasý zaten.

    Eserinizle övünün cidden Þampiyon olan takýmý ne hale getirdiniz yahu.

    Geçen seneki takýmýn üzerine adam akýllý 3-4 isim alýnsa bu takým yine Þampiyonluða oynardý, kalbimi basarým.
    Resmen olayý özetlemiþsin renktaþ.

    Her kelimesi doðru. Artýk takýmý sabote etmeye döndü bu iþ.

    Özellikle Lahtimi yi Gs maçýnda 11 de oynatmasý tamamen oyuncuyu bitirmek için bir hareketti.

  11. #61
    Mert Oðuzlu61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.06.2009
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31
    Mesajlar
    19,980

    Standart

    2 ciddi durum var. Gecen seneki transferler nokta atýþý ve daha kaliteli, daha uygun fiyatlý isimlerdi. Takim kötü de oynasa bireysel yeteneklerle kazanma alýþkanlýðý oluþmuþtu.

    Bu sene transferler son 10 yýlýn en kötü, en pahalý ve en verimsiz transfer dönemini iþaret ediyor. 1, 2, 3 tane olur neyse de çoðu berbat transfer, gecen sene gelenlerin kariyeri kalitesi vardý bu senekiler hem daha pahalý hem de büyük takim topçusu deðil.

    Transfer konusu ilk ciddi konuydu. Diger sorunsa Avcý'nýn ezberini bozmamasý, yeniliklere kapalý olmasý, gençlere düþman olmasý. Mesela orta sahayý boþaltýp forvet doldurunca gol atacagimizi düþünüyor olmasý rezalet. Dünyada böyle bir olay yok, sürekli deniyor sürekli kaybediyoruz. Taktik yok, hep ayný taktik, ayný oyun, ayný isimler.

    Bu 2 ciddi konuyu duzeltecekse kalsýn. Ben kalsýn diyorum ama sistemi, taktiði, isimleri, zihniyetini deðiþtirmeli. Hedef koysun, hedef yok bu sene öylesine takýlýyor lig neyse de þu Basel'e elenmek utanc vericiydi. Yönetimle oturup konuþmalý.
    "Daðlardan yaðmur gibi geçtiler, çayýrlardan yel gibi estiler. Günler batýdan battý bile, tepelerin ardýndan gölgeler içine. Nasýl bu hale geldik?"

  12. #62
    Numan Yerlikaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.07.2010
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    10,062

    Standart

    Vitor Pereirayý alýr getiririm. Transferleri yeter adamýn hocalýðýda yine idare eder. Ancak takým çalýþtýrýyor heralde
    Yalakalardan sakýnýnýz. Çünkü onlar insanlarý boþ kaþýkla besler.

  13. #63
    Fanatik34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.11.2009
    Nereden
    Almanya
    Mesajlar
    5,964

    Standart

    Yazin istifa etmesi gereken, daha dogrusu gönderilmesi gereken A.A.´yi simdi göndermek istemekte ayri bir Ironi...

    Hele ki takimin kadro maliyeti bu kadar yüksek iken, hangi Hoca, hangi imkanlarla basarili olabilir? Adam gibi bir Yönetim olsa, bu cöküsten cok rahat cikar, yükselise gecer bu takim. Elinde kaliteli oyunculara sahipsin ve sadece 2-3 rötüsla takimin ahengini degistirebilirsin. Ama genc oyuncu düsmani Avci ile bunu yapman imkansiz yani imkansizdi zaten!!!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

    Eski Kullanici Adi: Fanatik28



  14. #64
    Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.04.2011
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    30
    Mesajlar
    21,672

    Standart

    altýnordu'dan bir sürü oyuncu alýndý, bursaspor'dan 3 tane futbolcu transfer edildi hiç biri piyasada yok. kulübü birileri batýrmaya çalýþýyor herhalde baþka açýklamasý olamaz. üstüne bide kasýmpaþa dan alýnan rezil transferler var. sonra da televizyona çýkýp biz istanbul takýmlarý ile yarýþamayýz onlarýn geliri þöyle böyle diyorlar en çokta ona sinir oluyorum. sen adý saný duyulmamýþ adamlarý getirip üstüne bir dünya para verirsen tabi yarýþamazsýn. 2000 yýlýndan itibaren kadrolarýmýz incelensin 1 sene iyi 3 sene kötü olmuþtur. hep ayný gitti bu istisnalar hariç.
    Konu Doðukan Uçan tarafýndan (25.02.2023 Saat 01:00 ) deðiþtirilmiþtir.

  15. #65

    Üyelik tarihi
    01.06.2004
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Mesajlar
    2,606

    Standart

    Alýntý Doðukan Uçan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    altýnordu'dan bir sürü oyuncu alýndý, bursaspor'dan 3 tane futbolcu transfer edildi hiç biri piyasada yok. kulübü birileri batýrmaya çalýþýyor herhalde baþka açýklamasý olamaz. üstüne bide kasýmpaþa dan alýnan rezil transferler var. sonra da televizyona çýkýp biz istanbul takýmlarý ile yarýþamayýz onlarýn geliri þöyle böyle diyorlar en çokta ona sinir oluyorum. sen adý saný duyulmamýþ adamlarý getirip üstüne bir dünya para verirsen tabi yarýþamazsýn. 2000 yýlýndan itibaren kadrolarýmýz incelensin 1 sene iyi 3 sene kötü olmuþtur. hep ayný gitti bu istisnalar hariç.


    O alinan genc oyunculari kadroya alip takima kazandiracak hoca kim olabilir?…

  16. #66

    Üyelik tarihi
    01.06.2004
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Mesajlar
    2,606

    Standart

    Alýntý Numan Yerlikaya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Vitor Pereirayý alýr getiririm. Transferleri yeter adamýn hocalýðýda yine idare eder. Ancak takým çalýþtýrýyor heralde

    Vitor pereira gelir gelmez bilemeyiz ancak cit kirildim kosmayan ne kadar oyuncu varsa hepsini gonderir portekiz ve brezilyali oyuncular aldiracagi yuksek ihtimal

  17. #67
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    Cyzio - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.02.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    62
    Mesajlar
    4,719

    Standart

    Oooo...

    BMN'de böyle bir baþlýk açýlabiliyor muymuþ?

    Gerçi ben yazana kadar adý deðiþti ama bu bile büyük terakki.

    Forum Yönetimi'ni içtenlikle tebrik ediyorum.



    Edit: Özür diliyorum, adý deðiþmemiþ. Bir teknik direktöre istifa çaðrýsý. Allah Allah? Bir yaþýma daha girdim. Demek ben girmeyeli forum kurallarý deðiþti.

    .
    Konu Cyzio tarafýndan (25.02.2023 Saat 10:00 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Yanlýþtan dönme

  18. #68
    Mehmet - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    59
    Mesajlar
    3,386

    Standart

    BAÞKAN DEÐÝÞSÝN.

    Trabzonspor þampiyon oldu alýnan neticenin ekmeðini yemek için ucuz bir takým kuruldu, Aðaoðlu baþkan ve ekibi nasýl olsa bir kaç yýl daha göreve devam ederiz diye yarýþ dan geri çekilip saklandýlar. Trabzonspor gelecekte þampiyonluk için mücadele edecekse yönetime taze kan lazým. Þu an görünen vaziyette ne takýmda, ne hoca da nede yönetimde iþ yok. Topyekün sýnýfta kaldýlar.

  19. #69
    faysal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.07.2010
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37
    Mesajlar
    2,389

    Standart

    Avcýya yaþattýðý þampiyonluk için teþekkür edilip güzel bir þekilde yollar ayrýlmalý. Hoca adayým çaðdaþ atan.Yoksa herþey için geç kalýcaz hedefsiz bir takým olucaz.

  20. #70
    Steril61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.11.2010
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    974

    Standart

    Daha Kopenhag maçýnda Akyazý da "Avcý istifa" diye baðýrmýþtým. Bu adamýn kurduðu takýmdan ve oynattýðý futboldan zaten ümidim yoktu. Þampiyonluðun gelmesinde diðer takýmlarýn çok kötü olmasý önemli bir faktördü. AVCI ÝSTÝFA!!!

  21. #71
    Steril61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.11.2010
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    974

    Standart

    Bana göre yönetimin de kongreye gitmesi gerekir. Bu sezon transferlerde çok baþarýsýzlar. Þampiyonlar ligine katýlamadýk ve uefa liglerinde baþarýsýz olduk. Ýstifa etmelidirler.

  22. #72
    jpositve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.04.2022
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Mesajlar
    1,619

    Standart

    Alýntý jpositve Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Teknikdirektor adaylarim tabi sezon bitimi, sezon sonu icin fatih tekke, sota, unal karaman, mustafa denizli, osman zeki korkmaz, hakan keles, ilhan palut, omer erdogan, cagdas atan, robert prosinecki, marius sumudica, vincenzo montella, andrea pirlo hatta galatanin eski hocasi domenec torrent bunlarin hepsi olur. Barcelonanin yaptigi gibi eski efsanelerimize de aans verilebilir diye dusunuyorum. Takima karsi olusan aidiyet duygulari ile cok calisip guzel seyler ortaya koyabilme ihtimalleri var. Hic yapamazlarsa tazminat almadan basarlar istifalarini alirlar ceketlerini giderler.

    Simdi hic kimse ozelliklede futbolu fm oyunlari gibi goren tayfa eski futbolcularimiza laf atmasin. Unal karaman orneginde de gordugumuz gibi camiadan birini takimin basina getirdigimizde varini yogunu ortaya koyuyor. Iyi performans ceriyor teknik direktor. Sotada da oyleydi ilk 4 hafta en cok puan toplayan takimdik. 5. Hafta galatasaraya onurun sattigi macta 1-0 kaybedince seri maglubiyetler geldi. Tabi orada onurun sotayi ve suleyman hurmayi yemesi soz konusuydu.

    Sezon sonunda veya sezonun bitmesine 6-7 mac kala yollanabilir ki yerine yenisini getirmek sartiyla. Su an icin bence yollanmasi erken. Bunun fanatikleri iyice kotu saha sonuclarini gorsun oyle yollanir. Hem bahaneleri vardi visca yok diye o da hamsikle beraber iyilesiyor bakalim neler olucak.
    Konu jpositve tarafýndan (25.02.2023 Saat 17:24 ) deðiþtirilmiþtir.

  23. #73
    Murathan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.10.2007
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    28
    Mesajlar
    13,960

    Standart

    avcýnýn kopenhag maçýndan sonra hadi bilemedin ads maçýndan sonra kovulmamasýnýn tek mantýklý sebebi kafada acabalarýn kalma ihtimaliydi.
    kundaktaki bebenin bile bir acabasý olduðunu düþünmüyorum.
    istifa, kovulma her ne olacaksa çok sevdiði ertuðrul baþkanýyla arasýnda olacak.

    umarým bir sonraki maçýmýza eldeki oyuncularý kullanabilecek, eldeki malzemeyle de bir þeyler kurgulanabileceðini gösterecek, futbolun tek doðrusu olmadýðýný bilen ve dolayýsýyla düzgün bir kurgu için ille de transfer demeyecek bir hocayla çýkarýz. ve yüce Allahtan dileðim odur ki bu yeni hoca ünal karaman olmuþ olur. olmalý yani.
    Konu Murathan tarafýndan (25.02.2023 Saat 13:55 ) deðiþtirilmiþtir.

  24. #74
    Cezalý Üye
    Üyelik tarihi
    27.05.2008
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    33
    Mesajlar
    24,290

    Standart

    Alýntý Murathan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    avcýnýn kopenhag maçýndan sonra hadi bilemedin ads maçýndan sonra kovulmamasýnýn tek mantýklý sebebi kafada acabalarýn kalma ihtimaliydi.
    kundaktaki bebenin bile bir acabasý olduðunu düþünmüyorum.
    istifa, kovulma her ne olacaksa çok sevdiði ertuðrul baþkanýyla arasýnda olacak.

    umarým bir sonraki maçýmýza eldeki oyuncularý kullanabilecek, eldeki malzemeyle de bir þeyler kurgulanabileceðini gösterecek, futbolun tek doðrusu olmadýðýný bilen ve dolayýsýyla düzgün bir kurgu için ille de transfer demeyecek bir hocayla çýkarýz. ve yüce Allahtan dileðim odur ki bu yeni hoca ünal karaman olmuþ olur. olmalý yani.
    Eeeeeyyyyyy

  25. #75
    Tekke - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    2,370

    Standart

    Hocam,

    YA KÝBRÝNÝ YEN 2 TANE YARDIMCI BUL, biri Yattara biri Gökdeniz gibi Trabzon efsanesi yerli yabancý, ya BIRAK VE ÝYÝ HATIRLAN!!!

    Uðurcan ve Ömür 22 li yaþlarda 2 genç, 20 + 23 toplam 43 milyon euro verdiler satmadýk, bunu TRANSFERMARKT-ARSENAL-LÝLLE verdi þakadan deðil, þimdi toplam 2 etmezler bu haliyle, EN SON SUÇ BU 2 ÇOCUKDA ilk suç teknik ekipte, yani SENDE….
    Konu Tekke tarafýndan (25.02.2023 Saat 16:19 ) deðiþtirilmiþtir.
    Ülke, 3 büyütülmüþ ile eski efsane arasýnda yarýþýn olduðu ve kayýrýlanlarýn kazandýðý bir arenaydý. Kayrýlmadan büyük birþey kazanýldýðýnýn tek ýspatý Trabzonspor idi ve yine yaptý, bu çok büyük bir iþ, baþaranlarýn baþarýsý dünya çapýnda bir iþ!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Abdullah Mucib Avcý | Teknik Direktör
    Konu Sahibi Veysel Forum Trabzonspor Teknik & Futbolcu Kadrosu
    Cevap: 7389
    Son Mesaj : Dün, 11:46
  2. Abdullah Avcý Görevinden Ýstifa Etti
    Konu Sahibi Emre Çömez Forum Eyüp Yusuf Trabzonspor Genel
    Cevap: 70
    Son Mesaj : 20.04.2023, 22:51
  3. Abdullah Avcý l Türk Futbolunun Alçalan Figürü
    Konu Sahibi Serdar Dilekoðlu Forum Eyüp Yusuf Trabzonspor Genel
    Cevap: 206
    Son Mesaj : 12.02.2010, 11:08

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •