Haydi, Trabzonspor![]()
Haydi, Trabzonspor![]()
Konu gerçekefsane tarafından (24.02.2007 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
Konyayi Yenelİm Kİ Sira Gayseye Gelsİn
"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
hüseyinle ceyhun cezalı. yattaraya çok iş düşecek
hadi bakalım bu maçıda alalım hadi uşaklar gösterin gücünüzü
bu seri Allahın izniyle hiç bozulmayacak...!!!
şimdi sıra ezikbahçede...!
bordooo...maviii...ŞAMPİYON TRABZON
ceyhun da mı cezalı ben onun sınırda olduğuınu bilmiyordum
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
inşallah kazanacağız!
inş. ilk antepi sonra her zaman zorlandığımız konyayı yenecez...ardından ezik gs sırada...
anteple fazla yorulmayıp berabere kalalım konyayıda dağıtalım
Önce TRABZONSPOR
bjk macinin anlam kazanmasi icin bu maci almamiz lazim...cok zor mac...konya bu sene sahasinda sadece fenere kaybetti...
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
alllahın ıznıyle konyayıda gececegız huseyın ve ceyhunun cezalı olması kotu ama ınadına trabzon
umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....
bu gazla varyaa inş hadi olum bee
Arkadaşlar konyaspor deplasmanı çok zor bir deplasman konyasporun bir tane bile yıldız futbolcusu yok ama çok mücadele ediyorlar 90 dakika maçtan kopmuyorlar kazanmak istiyorsak kesinlikle maçı küçümsemeden 90 dakika mücadele etmeliyiz (konyasporun konya da oynadığı her maçı izledim)
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Konyaspor maçı zor bir maç.ziya çift forvet çıkarsa kazanamayacagımız düsünen yoktur heralde.bizde türkiyenin kadrosu var ama yöneten yoq.
Hüseyin cezali ama Ceyhunda neden cezali oluyor. Birisi lütfen bizi aydinlatsin. Ceyhun sinirdamiydi??
Eger oda oynamaz ise zorlaniriz bence ama bu Moralle aliriz bu Maci!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
hüso yoksa bu iyi ama ceyhun yok bu olmadı..lakin bu hafta oynamayan yattara haftaya olur muhtemelen.. o zaman da sorun kalmıyor:-)
sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
I$tu bu mac cok önemli, bu maci da almaliyiz. 1-0 olsun bizim olsun...
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
ne yapıp edip alalımda 1 olsun 2olsun öenmli değil ama su önümüzdeki iki maçı kazanırsak işte o zaman kimse tutamaz bizi(lig maçlarını kastediyorum)
ceyhunda ceza yokta bu maç çok zor baya zorlanacaz bence bejeke maçından çok daha zor puan kaybetmeyiz inşallah ama olma ihtimali var inşallah kazanırız bu maçı da alırsak önüzümü açık dediğim gibi en kritik viraj
şımarmadan çok ciddi sarılmak lazım ruhumuzu kaybetmeyelim alırız zor olsada alıcaz inşallah![]()
konya abartildigi kadar iyi bi takim degil arkadaslar, tmm yinede zor olacak ama abartmiyalim...bu mactan alinacak galibiyet bizi ilk 2 yolunda iyi bi avantaj ve moral saglar..
İnsan ol evlat!
çok zor maç olucak gibi görünüyor.. inşallah alırız.. kart sınırında olan futbolcular dikkat etmeli gese maçı çok daha önemli çünkü..
benim tanıdığım ziya doğan bu maçta yenilmemek üzerine bi kadro çıkarır.....
sürmene
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)