Selam;
Buna benzer bir başlık aradım ama bulamadım.Dünya üzerinde "bu adam nasıl hala tanınmadı" dediğiniz ya da layık olduğu kulüplerde oynamadığına inandığınız oyuncularla ilgili bir başlık.Yeteneklerinin altında değerlendirildiğine inandığınız oyuncuları buradan paylaşabiliriz...
Benim listem şu an hatırladıklarımla aşağıdaki gibi;
1-Faustino Asprilla- Dünya gözüyle izlediğim en kabiliyetli topçuydu Parma'da tavan yaptı ama Newcastle tercihi tam bir faciaydı....
2-Erman Özgür - Ülkede yaratıcı ortasaha oyuncu sıkıntısı çekilirken oynadığı her takımda bu bölgeye ilaç olmuş,duran topları vasatın üzerinde kullanan,sorunsuz kişiliğe sahip olmasına rağmen bir türlü yukarıya sıçrayamamış bahtsız insan.
3-D'Alessandro- Her yıl klonlananan "yeni Maradona'ların" sanırım 2003 versiyonuydu.Emre'den daha teknik ve onun kadar mücadeleci olarak tarif edebiliriz.River'da harikalar yarattıktan sonra Wolfsburg seçti ve mahvoldu.Şu an Zaragoza kiralık ve iyi bir sezon geçiriyor umarım kendini toparlar.
4-Bülent Akın- Memleketteki ön libero modellerinin en iyisiyken(bence) Bolton tercihi kariyerinin sonu oldu.Ne orada oynayabildi ne de geldikten sonra Türkiye'de.Şu an 2.Ligde Malatyaspor'la çile çekiyor...
5-Sedat Yeşilkaya- Konya'da müthiş bir sezon geçirdikten sonra Bjk ve T.S.yi birbirine düşürüp sonrada Gençler'e gitmişti.Umut vaadeden genç ortasaha oyuncusuyken geçirdiği ağır sakatlık yüzünden 1 yıl top oynayamadı.Şu an halen gençlerde ve eskiyi arıyor...
6-Serdar Kulbilge- Bütün yeteneğine rağmen F.b.de 3. adam olmayı ve silinmeyi tercih etti.Oysa bence Türk futbolundaki en yetenekli 2-3 kaleciden biriydi...