Sayfa 42 Toplam 43 Sayfadan BirinciBirinci ... 32 40 41 42 43 SonuncuSonuncu
Toplam 1060 adet sonuctan sayfa basi 1,026 ile 1,050 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UEFA Avrupa Ligi H Grubu (V) | Kýzýlyýldýz 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Nereden
    Sivas
    Yaþ
    34

Dahi hoca sol açýk trezege, sað açýk bardhi formülü ile futbol arenasýna yeni anlayýþ getirdi.

2sini de bitirmeye ant içmiþ gibi.

Leþ atan trezegeyi yada hamsiki anlamýp oyundan oyunun iyilerinden Gbamin ve Bardhiyi kenera alýp mükemmel bir taktik deha sergiledi.
    GERÝPASkadir i gol umudu olarak oyunu alýp, gol beklentimiz en fazla olan Bakasetasý önliberoyu çekti.

Yav allah aþkýna hep ayný þeyleri deneyip olmadýðýný anlamýyor. Çözüm üretmiyor.

Frencvaros maçýnda býrakýp gidecekti þimdi takýmýn deðerini aþaðý çekiyor.

Baþkan Aðaoðluna güveniyorum bir tek akýlcý bir insan çok zarar görmeden camia üzerine düþeni yapacaktýr.

lazibere - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Adana içimizden geçti....
    Galatasaray içimizden geçti.....
    Antalya içimizden geçti
    10 kiþilik françvaroþ içimizden geçti....
    Monaca içimizden geçti.....
    kayseri içimizden geçti...
    beþiktaþ ezdi geçti......

Kasýmpaþa þutumuz yok
    istanbulspor'a pozisyonumuz yok iki duran top golu
    Hatay'ý sidik zoruyla zar zor olmayack pozisyonda Abdüþ'ün bu sene tek yaptýðý iyi þey olan goluyle yendik

Umraniye maçýnda sahada izledim, Rezil bir futbol

Ýçerde son dakikada bulduðumuz þans golu ile kazandýðýmýz Antep maçý

Sayayým mý baþka ????
    Bu maç maratonlarýnda iyi oynadýðýmýz bir tane maç soyleyin allah aþkýna, Sezonun ilk maçýndan beri yorgunmuyuz biz ya..????????

Monaco diyeceksiniz duyuyorum .... Onlar ilk golu atsaydý o maçta da 4 lük olacak olan bizdik, kendimizi kandýrmayalým

Skor konuþmuyorum burda. Futbol futbol konuþuyoruz

Açýn izleyin, 21 maçýn içerisinde ceza sahasýna girip de '' bu nasýl kaçar '' dediðimiz kaç tane pozisyonumuz var.. Þut çekiyormuþuz. Bir zamanlar Ceyhun gülselam vardý, top onun ayaðýna gelince vur vur diye sesler duyardýk trübinde. Þimdi de bakasetas'a top gelsin de vursun da belki gol atarýz diye bekliyoruz. Bu mu iyi oyun.. Bu mu kaliteli oyun

Ýzleyin bakýn tekrar tekrar izleyin

Hamsik top alacak, Gbamin'e verecek, o tekrar ona verecek, kaçan oyuncu varsa kanada doðru atacak, trezegeyele buluþursa o top bay bay. trezgeyle buluþmasa baþkasýna giderse, o top gerisin geriye tekrar hamsik'e geri gelecek, O bartra'ya verecek , bartra uzun atacak, Trezegeye giderse yine bay bay .. Eren'e giderse, pýr pýr pýr gibi kaþacak ( sabri'nin çýkýþlarý geliyor aklýma ) koþacak koþacak 3 kiþinin arasýndan geçmeye çalýþacak sonra geçti diyelim, kime verecek, verecek kimse yok, tekrar geri gelecek, haydddaaaaa top tekrar Hamsik'e gelecek, O gidip de araya atarsa ve þut pozisyonu bulursa cýlýz vuracak olduysa oldu olmadýysa yine bay bayyy

))))) komik hikaye gibi anlatýyorum. Aynen de öyle, Hiç bir yaratýcý oyun yok, Araya kaçam yok, çalýmla geçen yok. Ýkyie bir yok, kant bindirmesi yok. Yok oðlu yok..

Off yaaa
    Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Alýntý DeAgLeMaNyAq Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýyi oynamasak da maðlubiyeti hak ettiðimizi düþünmüyorum. Ancak Þampiyonlar Ligi'nden gelecek takýmlarý göz önüne getirirsek grubu üçüncü tamamlamak daha hayrýmýza gibi gözüküyor lâkin o da garanti deðil. Ferencvaros'un liderliði garantilemiþ olmasý bizim için önemli bir avantaj. Ayný þekilde Monaco'nun da evinde Kýzýlyýldýz'a maðlup olmasýný beklemiyorum. Kýzýlyýldýz'la her iki maçýmýz 2-1'lik skorla tamamlandýðýndan olasý bir puan eþitliðinde iþler genel averaja kalacak. O da eþit olursa gol sayýsýna bakýlýyor..
    Âbi sen kesin bilirsin, 3.olup Konferans ligine kaldigimizda, Basak da oldu da 2.bitirirse, eslesme durumumuz var mi yoksa 1 2 tur ayni ülkenin takimlari eslesemiyor mu ?
    Alýntý acan61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Atamazsan cezalandýrýlýrsýn ilk yarý 4 tane cepheden boþa çekilmiþ þutu var hamsikin. Bardi nefis asist yaptý onu da kaçýrdý. Maçýn suçlusu varsa bu kaçýran hamsik ve golde hatalarý olan Umut, eren ve adamýný kaçýran bartradýr. Net abi hocayý ne suçluyorsun? Larsen berbat gibi oynadý kabul ama net bir hatasý vs. olmadý.
    Hugo'yu da ekle, ilk golde kayarak müdahale yapabilirdi yapmazdi, cezâ sahasinda o riske girer penalti yaptirirdi dengesiz herif, çildiriyorum yaa, 2.golde de is Bartra'ya kalmadan o uzattigi bacagini geri çekmese korner olacak, vallahi olacak is degil kov gitsin yaa
    Alýntý kaçarava Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hamsik o kadar aðýrlaþtý ki tekniðiyle rakibe karþý kazandýðý mesafeyi bile elde edemiyor artýk. O zaman da hýzlý hücum yapamýyoruz. Yanýndaki Bakasetas da öyle. O da aðýrlýðýný kotarmak için sýrtýný rakip kaleye dönüp arka direðe saçma sapan toplar atýyor anca. Bire bir pres yapan herkes bu orta sahanýn ritmini rahatlýkla bozar.

Trezeguet saðda sadece oyunu geniþletmek için oynuyor. Çizgiye basýp top alýyor ve rakip defansýn hareket etmesini saðlýyor ama devamý hem onda hem takýmda yok. Topu aldýn da ne oldu?

Bartra yorumlarý doðru yani katýlýrým. Barcelona'daki Eric Garcia gibi. Pas tekniði var ama rakip ceza sahanda yoðunlaþýnca vasat biri.

Orta saha aðýr, kanatlarýn yok, forvetin buharlaþmýþ. Valla bunlara raðmen 2-1'e kadar yine iyi oynadýk.

Gomez cezalý, Umut'tan baþka forvet yok. Visca sakatlandý diye yerine bir tane kanat yok. Kanatsýz oynuyoruz kaç maçtýr. Beklerini dinlendiremiyorsun. Geçen sezonun þampiyonluk primleri ve bu seneki alacaklar yeni ödeniyor. Saha içi, saha dýþý iyi saçmalýyoruz.
    Hamsik pas verince bile elini kolunu hareket ettirip garip pozisyon alip pas veriyor, shov pesinde fuzuli yere
    Bi ara 1. mi 2. yari mi unuttum ama taç çizgisinin orda top ona geldi, pas atacak bosta birine, sol ayagiyla tik yapsa rakibi de oyundan düsürecek ama o ne yapiyor bakiyorsun sag kolunu önce bi açiyooorr, sol ayagini uyusuuuk sekilde hareket ettiriyooorrr, hoop ne oluyoorr rakip hafif hizlanip ayak uzatip topa dokunuyor ve taççç
    Evet Hamsik takima taç kazandirdin büyük is basardin aferin
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

mancester - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Aslinda gol yiyene kadar takim galibiyeti getirecek posisyonlari buldu direkden dondu girmeyince girmiyor ama kotu gitmiyordu bu sezona gore ne varki 2-1 oldukdan sonra bir tane posisyon var oda abdulkadir bencillik yapmasa 2-2 olurdu ha iyimi yenilmemek her zaman iyidir yenemiyorsan yenilme ama ilerisi icin umut vaad etmiyor takim da orta sahamiz yumusak kaliyor yani cok rahat top kullandiriyoruz onun icinde dorukhanin donmesini beklemek yerine devre arasinda soyle saglam press gucu olan bir adam alirsak gene ligde kopmadan potada oluruz kanatlarimizin kotu gozukmesinin en buyuk sebeplerinden biride bence orta sahamiz saglam baski uygulamiyor rakiplere cok rahat top kullandirip rahat posisyon oncesi pas atabiliyorlar kolay gol yememizin sebebide bu sistem islemiyor.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Antalya içimizden geçti

Kasýmpaþa þutumuz yok
    Hatay'ý sidik zoruyla zar zor olmayack pozisyonda Abdüþ'ün bu sene tek yaptýðý iyi þey olan goluyle yendik

Sayayým mý baþka ????
    Bu maç maratonlarýnda iyi oynadýðýmýz bir tane maç soyleyin allah aþkýna, Sezonun ilk maçýndan beri yorgunmuyuz biz ya..????????

Monaco diyeceksiniz duyuyorum .... Onlar ilk golu atsaydý o maçta da 4 lük olacak olan bizdik, kendimizi kandýrmayalým

Açýn izleyin, 21 maçýn içerisinde ceza sahasýna girip de '' bu nasýl kaçar '' dediðimiz kaç tane pozisyonumuz var.. Þut çekiyormuþuz. Bir zamanlar Ceyhun gülselam vardý, top onun ayaðýna gelince vur vur diye sesler duyardýk trübinde. Þimdi de bakasetas'a top gelsin de vursun da belki gol atarýz diye bekliyoruz. Bu mu iyi oyun.. Bu mu kaliteli oyun

Hamsik top alacak, Gbamin'e verecek, o tekrar ona verecek, kaçan oyuncu varsa kanada doðru atacak, trezegeyele buluþursa o top bay bay. trezgeyle buluþmasa baþkasýna giderse, o top gerisin geriye tekrar hamsik'e geri gelecek, O bartra'ya verecek , bartra uzun atacak, Trezegeye giderse yine bay bay .. Eren'e giderse, pýr pýr pýr gibi kaþacak ( sabri'nin çýkýþlarý geliyor aklýma ) koþacak koþacak 3 kiþinin arasýndan geçmeye çalýþacak sonra geçti diyelim, kime verecek, verecek kimse yok, tekrar geri gelecek, haydddaaaaa top tekrar Hamsik'e gelecek, O gidip de araya atarsa ve þut pozisyonu bulursa cýlýz vuracak olduysa oldu olmadýysa yine bay bayyy

))))) komik hikaye gibi anlatýyorum. Aynen de öyle, Hiç bir yaratýcý oyun yok, Araya kaçam yok, çalýmla geçen yok. Ýkyie bir yok, kant bindirmesi yok. Yok oðlu yok..

Off yaaa
    Fazla abartýyorsun. Hele kayseri, bjk, gs ezdi falan çok fazla bu. Kazancýmizi þansa, kaybýmýzý rezillikle açýklamak tutarlý deðil. Her maç lehimize aleyhimize kýrýlma anlariyla geçti, kimini geçtik kimini geçemedik, basite indirgemek gerekirse bu. Haftalar geçtikçe gözle görülür þekilde oyunda iyileþme var. Hatalardan kýsmen de olsa dönüþ oluyor. Genel anlamda baþarýsýzmiyýz, kesinlikle hayýr. Vasatiz ve üzerine zamanla çýkacaðýz.

nakzo - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    42

takým maalesef karizmasýný ve gücünü kaybetmeye devam ediyor. üzgünüm, aklýmdan geçenleri kaleme dökmek istemiyorum. Rezil oluyoruz ve rezil durumdayýz. kazandýðýmýz her þeyin bir þans olduðu þeklindeki yorumlarý ve yorumcularý haklý çýkartýrcasýna Avrupa liglerinde oynayýp da herkes grubunu lider tamamlarken, bizim grup sonuncusu olmamýzý normal karþýlayanlara da yuh olsun diyorum.. Yuh olsun ki yuh olsun

Size idda ediyorum

En çok da kaptanlýk pazupandýný takan heriflere sitem ediyorum. kaptan olanlar takýmda hýr çýkartan herifler olmuþ a.k ..

Bu takýmýn bütün oyuncularýnýn aklý si...lerinde.

Herkes bir yerlere gitmek derdinde.. Bok var a.k. Bu halinize keþke para verselerde satýp kurtulsak sizlerden

Görmemiþin Kupasý olmuþ misali hallll bebek gibi sevinmeye devam ediyorsunuz

Biz unuttuk ulan geçen seneyi

Sizde unutacaksýnýz

baþlatmasýnlar yorgunluklarýn da ,,

Jesusu gibi vuracaksýn elini masaya,, Futbolcu hata yapmaktan korkacak

Yuhlamayalým mýþ?????

ýsrarla ve her defasýnda yaný þeyi yapýp a baþarý alacaðýný sanan kiþiye aptal denir..

Sezon baþýndan beri 21 maç oynayan bir takýmýn , iyi oynadýðý maç sayýsý sadece 2 ise bunun adýna yorgunluk diyemezsin

Ruhunu si...niz takýmýn ve moderne cümlelerle kýlýf buluyorsunuz

Eeee göreceðiz Kasým ayýný da

Biz göreceðiz, sizde göreceksiniz
    bjk þampiyon oldu þampiyonlar liginde sýfýr çekti bizden 20 kusür puanda ligde fark yedi yani bjk tesadüfen mi þampiyon olmuþ oldu her dönem kendi þartlarýnda deðerlendirilir rakiplerin güçlendi sen yanlýþ transferler yaptýn buna raðmen ligde kaybedilmiþ birsey yok avrupaya gelirsek þampiyonlar ligine gidemedikten sonra avrupa direk vakit kaybý bunu partizanýn hocasý bile lig bizim için daha önemli diyerek ortaya koydu.
    Konu nakzo tarafýndan (28.10.2022 Saat 15:49 ) deðiþtirilmiþtir.
    Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
    Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......

yorumsuz6117 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Sivasspor o kadrosuyla 1. Oluyorsa Avcý bir zahmet aðzýný açmasýn, bu sezon her yaptýðý fiyasko, en baþta yaptýrdýðý transferler, takýma kanat yerine, Bardhi'yi, Yusuf'u aldýrdý..
    I am not in danger , I am the danger..

Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    31

beþiktaþ nerde ezdi geçti bizi kardeþim? bardhi karþý karþýya atsaydý yorgun morgun demeden yeniyorduk adamlarý.

iç sahada önüne gelene baský kuran beþiktaþ bizim maçta ne yaptý ?

tamam bizde takýma sinirliyiz ama abartmayýn.

bu takým sene baþýnda birlikte kamp yapmadý bunun bedelini ödüyoruz.

millet halen daha bunu anlamadý forumda elli bin kere yazdým.

þu oyuncu grubu sene baþýnda kaç kere birlikte hazýrlýk maçý oynadý ve antrenman gördü?

SALDIRAY - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Siopis i boþa kesiyor hoca. Siopis 90dk bu tamýmda tam tempo oynayabilecek tek adam.
    Peres dönene kadar bartra sað bek, göbekte denswil, hugo olmalý. Larsen hücum anlamýnda zaten yok. En azýndan defansif olarak sað beki fixleriz.
    Bir Sevdasýn Trabzonspor'um..

Turan AKYILDIZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    50

Þurda yazýlanlarý okuyorumda aðzým açýk kalýyor..yahu bizim takým m.city mi ,b.münih mi de ben bilmiyorum..ne istiyorsunuz ya bu takýmdan.tamam yenildik üzüldükte nedir bu kelle koparmalar yok o bizi ezdi þu bizi ezdi gibi kelimeler.Allah Allah futbol bu her zaman formumuzu zirvesinde olacaðýz deðil ya.
    t.akyildiz

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

En büyük sýkýntý, takýmýn içinde Bakasetas ve Siopis dýþýnda karakter koyan, hýrs ile oynayan kimsenin olmamasý.

Bekleyeceðiz ki Bakasetas ile birisi hýr gür çýkaracak, ondan sonra takým motive olacak.

Böyle yumuþak ruhlu, motivasyonsuz bir takým hatýrlamýyorum.

Nereden
    Trabzon

bir gün geçti halen hazmedemiyorum. Avcý ve tercihlerini aklým almýyor. Djanýny ve ömürü oynatacaðýma yedek kaleci tahayý ileriye koyardým daha ýyý

Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Alýntý Turan AKYILDIZ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þurda yazýlanlarý okuyorumda aðzým açýk kalýyor..yahu bizim takým m.city mi ,b.münih mi de ben bilmiyorum..ne istiyorsunuz ya bu takýmdan.tamam yenildik üzüldükte nedir bu kelle koparmalar yok o bizi ezdi þu bizi ezdi gibi kelimeler.Allah Allah futbol bu her zaman formumuzu zirvesinde olacaðýz deðil ya.
    Aksiyon istiyorlar. Hoca deðiþsin, eþþeðin biri gelsinde curcuna yaþayalým.

Nereden
    Ankara

Antalya içimizden geçti

Kasýmpaþa þutumuz yok

Sayayým mý baþka ????

Off yaaa
    Aynen off ya
    En büyük Trabzon

Nereden
    Ankara

Alýntý SamZuk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bir gün geçti halen hazmedemiyorum. Avcý ve tercihlerini aklým almýyor. Djanýny ve ömürü oynatacaðýma yedek kaleci tahayý ileriye koyardým daha ýyý
    Her hoca djany hamlesini yapardý. Kaðýt ðzerinde yanlýþ deðil.
    En büyük Trabzon

Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý Surmeneli_91 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ilk yarı bana göre iyi bir futbol vardı. yani takım umut veriyordu

ama takımda hiç golcü olmadığı için(gomez-umut-djaniny) olmuyor işte.

iq seviyesi çok düşük kalıp ve bireysel hata riskimiz de çok yüksek olunca bir şekilde golü yiyoruz.

ikinci yarı ise bence baya baya kötüydük tabi şu da var ki; önceden ilk yarı berbat oynayıp ikinci yarı açılırdık son 3 maçtır ilk yarılar iyi ikinci yarılar berbat.

sahada varmıydı yokmuydu belli olmayan umutla
    son 10 yılın en kötü sağ beki larsenle
    memleketine tatile gelen ve erken yaÅŸta emeklilik sinyali veren yusufla
    son 10 maçtır hiç bir varlık gösteremeyen ve göstermeyecek olmasına rağmen sürekli sahaya sürülen ağır torpilli abduşla
    sarhoş djaninyle ve ortasaha kurgusuyla oyun akışını çok güzel şekilde bozan hocamızın yüzünden maçı kaybettik.

Mantikli tesbitler en dogrusuda takimda golcu ve golcuye alda at diyecek kanat oyuncusu olmamasi
    Isler herzman istediginiz gibi gitmez iste o anlarda waka gibi birisi olsa mac boyunca iki kez sahne alir ya atar yada attirir bize boyle bir adam lazim ust duzey oynayan takimlar niye futbol felsefelerini gelistirmek yerine yildiz oyunculara milyonlar veriyorlar? Fark yarattiklari icin ornek bjk, nin iyi oldugu yillarda talisca ve gazzel olmasa belkide sampiyonluk gelmeyecekti waka,nin gidisiyle omur djaninide cornelius vs bazi oyuncular etkinligini kaybetti

halilaziz61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eðer kalibre düþürseydik anlardým.
    Geçen sene 22-23 milyon euro olan maaþ bütçesini düþürürsün, dersin ki þampiyon oldum. Hasreti bitirdim.
    Þimdi daha düþük bütçe ile yeniden yapýlanacaðým. Mali durumu da düzelteceðim.

Bu bir plandýr.
    Eyvallah.

Ama maaþ bütçesini neredeyse %50 arttýrýp böyle bir futbol izletemezsin kimseye.
    Bu nedir yahu?
    Gördüðüm en akýlcý yorum

Kalemine saðlýk
    NEDEN ÞENOL GÜNEÞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardýmcýsý eskiden olduðu gibi Emre Belözoðlu olmalýdýr.

Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Alýntý serdaracýl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    1-1 ken oyunu kýsmen rakip alanda oynuyoruz, takým bas bas canýný deðiþikliðiyle oyunu tamamen rakip alana yýkalým diyor fakat hoca bunu öngörmeyip golü yedikten sonra yani iþ iþten geçtikten sonra deðiþikliðe gidiyor ve bunu aklým almýyor. Net hoca hatasý.

Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý serdaracýl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yusuf erdogan bardhinin yerine oynayabilirdi orta saha direnci icin hamle oyuncusu olarak bardhi hamsikin yerine djanini direk onbirde baslar gomez yoksa bozok deplasmanda tek santroforda zorlanir onun yerine omuru oynatirdim niye belki bozokun yetisemedigi toplara yetisirdi isin tuhaf tarafi omur kafa toplarinda bozoktan asagi degil

Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    1-1 ken oyunu kýsmen rakip alanda oynuyoruz, takým bas bas canýný deðiþikliðiyle oyunu tamamen rakip alana yýkalým diyor fakat hoca bunu öngörmeyip golü yedikten sonra yani iþ iþten geçtikten sonra deðiþikliðe gidiyor ve bunu aklým almýyor. Net hoca hatasý.

Hamle oyuncusu demek girdiginde hem taraftari hemde rakibi heyacanlindiracak bizde varmi?

Nereden
    Ýstanbul

Forvet ve iki kanat oyuncumuz, toplam 8 hava topundan sadece 1'ini kazanmýþ.

Yine bu üç oyuncunun ikili mücadele istatistikleri: Bardhi 6 kazanmýþ, 7 kaybetmiþ. Trezeguet 3 kazanmýþ, 5 kaybetmiþ. Umut 2 kazanmýþ, 8 kaybetmiþ.

Pas sayýlarý da düþük. Umut'a o kadar nasýl sabretti hoca anlamadým. Ön taraf havadan yerden sorunlu.

erenslash - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

baþkanýn ( as baþkanýn deðil ama) baþkanýn nokta atýþlarý almamasý gerçek transferleri yapmamasý yüzünden böyle oldu.

hocayý böyle yemeye çalýþýrsýn

iþte

siz de gaza gelirsiniz

ben size ne dedim? daha lig baþlamamýþtý
    adamlar seni önce þampiyonlar liginden etti baþkan buna bile bile lades dedi neredeyse

kýzdýðým konu çok basit yapmamýz gereken þeyler vardý nokta atýþý 6 adam alýp arkana yaslanýrdýn

yapmadýn þimdi uðraþ dur...

bu kadro þampiyon olamaz anca en fazla ilk dörde girer dedim

sakatlar olmasa ne olurdu?

durum çok farklý olmazdý

transferlerin kafadan yanlýþ özellikli adamlarýn yok aslýnda hýzlý çalýmcý ortasahan yok nokta

bu yüzden sýkýcý gelir oyun oynanan oyunda

fenerde var ama bizde yok

ligde de keyif alamassýn bu yüzden

sorumlu baþkan abi bu kadar basit
    Konu erenslash tarafýndan (28.10.2022 Saat 21:11 ) deðiþtirilmiþtir.
    "Annuit cœptis"

halilaziz61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Þenol Güneþ ne güzel laf etmis öyle.
    Þu adamý savunan açýk söylüyorum ya çok saftýr
    Ya da açýk bir ihanet içindedir Trabzonsporlu olamaz
    Nokta
    NEDEN ÞENOL GÜNEÞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardýmcýsý eskiden olduðu gibi Emre Belözoðlu olmalýdýr.

Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Alýntý objek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hamle oyuncusu demek girdiginde hem taraftari hemde rakibi heyacanlindiracak bizde varmi?
    Bizim taraftar ronaldo ile messiyi bile boka atar ne heyecaný. Bana taraftarý deðil oyunun seyrini deðiþtirecek deðiþiklik lazým. Canini bu anlamda olmasý gereken deðiþiklikti ama zamanýnda.

Fanatik34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Larsen yine yorgun oldugunu beyan etmis olup, yerine baskasini oynatmis olsa, kaybetmezdik, net!!!

Diger maclarin aksine macta fena degildik, ta ki ikinci yari degisiklikler gelene kadar. Cünkü kafada degisiklikler belli, en berbati da bu ya...Hele 2:1 den sonra kapanan Kizilyildiz´a pozisyon bulamadik, niye? Cevap üstte

Ha Monaco kazanmis olsa, yine büyük bal diyecektim ama Cekirge kac kez daha ziplayacak??
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)