Fabrika ayarlarına geri döndü...kozalak herif seni..ulan solda fountas boşken önünde 3 kişi varken kaleye şut denemen nasıl bir beyinsizliktir...
Avcı nın bir diğer kazığı şimdi bu gelse bunlara yine gün doğar.
No one wins. One side just loses more slowly.
Ekim 2020 de borc 928 milyon tl idi. Haziran 2023 de ise borc 3 milyar 32 milyon tl idi. Sponsorluktan 1.4 milyar tl para geldi. Bu da borcun %46 %46 sine falan tekabul ediyordu. Hangi ara borcumuz 5 milyar tl ye cikti. Yonetim resmen kukubun parasini kendi zimmetine geciriyor. Para yemek icin oraya geldiler. Abdullah avci yi da kesin ya o da para yesin siyasilerle arasi iyi bize ses cikarmasinlar yada bunlarin yapacaklari islere ses cikarmayacak kukla bir hoca lazim diye.
Bakasetas, ömür ve bir türlü oynatılmayan bir kaç yeni transfer arasında forma şansı buluyorsa kimse bu adama kızmamalı. Sezon sonu satılması en muhtemel oyunculardan
Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Bu seneki formu kötü sayılmaz.
Yokluktan kendisine yer buluyor.
Takım içerisinde en çok kritik pas atan oyuncumuz.Screenshot_2023-10-15-22-49-45-132_com.sofascore.results-edit.jpg
***GeNÇ***
Ödenen maaşa yazık.
RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce TRABZONSPOR
Bundan sol kanat olmaz bunu anlamiyan lutfen td yapmasin ne bu işkence 80.dakika 10 bin adim yapmak icin gezmeye çıkıyor anlasilan
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
İstifa ettin geldin hala bu adamı kanatta oynatıyorsun. Ne diyim hocam.
" Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı, iş kendi kendine yürür. "
İnce Zeka --> Sadri Şener --> Yıldırım Demirören
İnce Zeka --> Ağaoğlu --> Alt Yapı Fetişizmi
Bu adamı ve kontrat detaylarını MİT araştırıp bulsun vardır teşkilatta Trabzonsporlu.... Ne yazıyor acaba ve elinde kimin kaseti var ?
Üzerinde ısrar edilmesi için başka bir neden göremiyorum başka.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Ne kadar zor olabilir şunu kaleye vurmak?
( ゚д゚)
Ben bu herifin suratından iğrenmeye başladım ya. Hiçbir şeye katkısı da yok. İsterse 3 tane atsın. Baker bundan 2 kat topçuydu. Acayip bi yüz ifadesi var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
barni kulübeye hapsoldun sanırım
güzel kardeşim, fenerbaçe maçının güzel geçmesinde en büyük katkı sahiplerinden biri sensin.
en iyi performansını verdin. bundan sonra her maçta aynı performansı görmeyi umuyorum.
bu maçta oynadığın pozisyon senin için biçilmiş kaftan.
ara sıra 2 3 maç sahneye çıkıyor sonra kayboluyor çok tuhaf bir futbolcu bu.
Devre arası transferi olabilir hele avcının kupa rotasyonu hariç kolayca şans vereceğini sanmıyorum. Hele Enis Destan bu formunu ve azmini devam ettirirse
Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
milli takımda 1-2 tane daha gol asist birşeyler yapsan da devre arası en azından sana verdiğimiz parayı kurtarsak.
from BOGAZIÇI
Acele etmezsek her türlü alıcısı çıkar
Maçta görevli gazeteci olsam basın toplantısında direkt bunu sorardım.
Taraftarların görmediği ne gösteriyor ki maçı almasına inanılıyor ve oyuna alınıyor?
Bardhi sonradan girince hep kotu zaten
Yetenek yok, Sosa arjantinli Atletico Milan Bjk kisaca ben topcuyum diyor
Sen levantenin yedek biraktigini,Kuzey Makedonyanin topcusunu getiriyorsun, Arjantin sokaktan adamlaar gelsin Kuzey Makedonya'da topcu olur
![]()
Fikra gibi transferler.
bir ara acaba mı derken yine kaç haftadır kayboldu gitti. sene sonu gider yüksek ihtimalle.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)