Her zaman diyoruz Bakasetasla birlikte bu takýmýn yýldýzý
Adamým ya din kardeþim benim
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Her zaman diyoruz Bakasetasla birlikte bu takýmýn yýldýzý
#11Yattara | 97 Tellioðlu
Az da pas vermeyi bilse kral olur
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
nwakaeme nin bir sezonda yaptýðý katkýyý buda ilk senesinde verdi. nwakaeme nin ulaþtýðý rakamlara çok rahat ulaiýr hatta geçer gibi. bide çok fazla maç kaçýrdý. kesinlikle takýmda tutun bunu. her sene ayný maceralara giriþmeyin. yerine adam bulmak zorunda kalýyoruz sonra.
90 dk oyunun içinde olmasý acaip bir olay. Çoðu pozisyonda çok yanlýþ tercih yapýyor diye kýzýyoruz ama takýmda topla giden iki topçudan biri.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yani bu adam sene baþýndan beri gereksiz yere bu kadar eleþtirildi. Elbette hatalarý var ama bizim adýmýza sahada ayakta kalan bir iki isimden biriydi bu sene. Kesinlikle kalmalý.
Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
Karl Marx
анархія-мама
Çok yetenekli bir oyuncu, etkileyici iþler yapabiliyor ama aþýrý yanlýþ kararlarý var ve kritik zamanlarda bunlar saç baþ yolduruyor. Bu böyle devam edecekse cidden ben istemiyorum, piyasasý var ve yetenekli oyuncu. Satýlsýn, razýyým.
Kýyas için söylemiyorum ama Olcay Þahan tipi bir kanat bile benim izlemek istediðim futbol için daha iyi bir tercih.
"Doðru bir azýnlýk, yanlýþ bir çoðunluktan fazladýr."
Özkan Sümer
Trabzonspor taraftarýnýn futboldan anlamadýðýný tekrar bize gösterdiðin için teþekkürler. Takýmda skor yapabilecek 2 tane oyuncudan biri olan Trezequet için olmadýk hakaretler edildi. Trabzonspor taraftarý doðucan,Siopis gibi düz,vasat,kalitesiz oyunculara daha çok bayýlýyor ayný akp seçmeni gibi.
Etrafýnda hedefi olan topçular ve iyi bir takým olursa her þeyi mükemmel yapacaðýna eminim.
Maxi’ye atmadýðý pas gibi mesela. Orada durup pas atmak için dönüyor ama sonra pas vermekten vazgeçip þutu deniyor.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
hedefsiz maçlar ve takýmlara karþý bulduðupoziyonlar deðil önmeli olan. sene baþýndan beri atamadýklarý önmeli. bi an önce bu gollerle bi video hazýrlayýp satmak lazým. böyle adamlarla bi yere gelinmez
Kesinlikle satýlmalý. Bknz Valencia, Trezege gibi adamlar ile baþarý gelmez, bunlar istatistik kasar. O kadar bencil ve takým oyunundan uzak ki, birmaç bakmýþsýnýz 2-3 gol sonra 5 hafta saç baþ yoldurur.
Baþarý etrafýný oynatan futbolcularla gelir nwakaeme, icardi, abubakar, sörloth gibi takýmý oynatan futbolcular ile baþarý gelir
trabzonspor bir sevdadir...
Korner kullandýðýmýzda bile kaleciye dönen, topa 70% sahip olup 700 pas yapan bir takýmdýk. Ýleriye oynama güdüsü olacak ve oyun hýzýmýz yükselecek ki Trezeguet rakibi eksik yakalasýn, açýk alan bulsun ve üretsin.
(Ben de isterim her maç top bende kalsýn. Fakat gerekirse Karagümrük aptalý gibi delice üstüme gelsin, büyük bir saçmalýkla Trezeguet'nin tarafýna önlem almasýnlar. O taraftan Arif'in Gomez'in önüne yuvarladýðý ince pasý da bu kapsamda deðerlendirebiliriz.)
Kesinlikle takýmda tutulmalý.
Trabzonspor'un yaptýðý transferlerin kampa yetiþtiði, tarihte ilk defa görüldü.
Camianýn %90'ýna göre "IQ'suz, zekâsýz" oyuncuydu.
Yürüyedur aslan kardeþim.
Þu topla içeri devrilmeleri tam yapabilse 15 gol 15 asist falan yapýp MVP seçilir.
Nwakaeme'den daha yararlý.
Ýki hareketiyle yine çözdü maçý kardeþim
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Bu adam en kötü döneminde bile istemeye devam etti. Aman saklanayým top almayayým demedi. Hep zorladý. Çalýþkan, iþ ahlaký yüksek. Her türlü elde tutmak þart. Daha genç, Mýsýr'a falan satacaksan her zaman satarsýn. 4 milyona böyle topçu bulmak zor, Nwakaeme gibi sürpriz adam bulursan ancak ki o da bir iki kere denk gelir.
Forvetsiz, en bitik sezonda 13 gol 10 asist yaptý, seneye neler yapar siz düþünün.
( ゚д゚)
Özgüven eksikliði yaþadý bir dönem, üstünde ciddi baský vardý, þimdi rahatladý. Uzaktan þutlarýný tam göremedik, o uzaktan plaseleri çok yapardý önceden. Ayak içi bu sezon gördüklerimizden çok daha iyidir.
bakayla takýmýn en iyisi þu an. gönderip yarýsýný bile alamazsýn. tutulmalý.
''Adalet yumruklarýnýn gücü kadardýr''
Doðru Td neler yaptýðý ortada. Takimin bu durimda olmasinin sebebi belli. Kendisini çok eleþtirdik satilmazsa yeni sezon da faydalaniriz
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (1 kayýtlý ve 1 misafir)