sezonu mu kapattý ?
trezeguet'in olmadýðý her maçý kaybettik dikkat ederseniz. seneye iyi bir kadro kurulursa müthiþ iþler yapacaðýný düþünüyorum. ama kendini biraz daha geliþtirmesi gerekir.
sezonu mu kapattý ?
Tam hazýr olmadan sahaya sürülmesin yeni bir sakatlýðý daha kaldýramayýz gelecek sezon bize lazým….
THE NORTH REMEMBERS
2 tane %100 kaçýrmak her yiðidin harcý deðildir tebrik etmek lazým
Sakatlýk dönüþü olmasýna raðmen etkisini anýnda gösterdi. Yazýlacak ilk isimlerden.
( ゚д゚)
Ýyi oynadý
En büyük Trabzon
Amansýz eleþtirenlerdenim arkadaþý. Bu maç iyiydi. Daha doðrusu her zamanki gibi mücadeleciydi. Pas verebilecek pozisyon gelmedi ayaðýna. Gelse yine þut çeker, bizi de takýmý da kanser ederdi eminim. Sene baþýndan beri mücadelesine hiçbir þey demedik . Ýnþallah pas iþini de az ayarlar da sene sonu aldýðýmýz paraya birine okuturuz
G510 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Mücadelesine isteðine diyecek yok. Pozisyonlarý biraz daha doðru yorumlayabilse çok iþimize yarayacak. Piyasasý var Mýsýra falan rahat satarýz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Topu sað ayaðýna beklemek yerine hemen hamle yapýp atlasa bir yerine çarpýp girecekti zaten kötü kaçýrdý ama oyuna etkisi çok yüksek oldu tabi bir sürü pozisyon buldu.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Cok cabaliyor ve iyi niyetli. Calim atabilen takimda tek futbolcu. Pozisyon buluyor ve giriyor. Son vuruslari da kotu degil daglara taslara atmiyor ama hepsini atacak olsa bizde oynamazdi zaten. Gereksiz elestiriliyor.
''Adalet yumruklarýnýn gücü kadardýr''
Oynamadýðýnda gerçekten de çok sýradan bir takýma dönüþüyoruz. Gereksiz yere eleþtiriliyor bu adam ama bence gelecek sezonun en önemli parçalarýndan olacak.
Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
Karl Marx
анархія-мама
3 istanbul takýmýnda daha fazla skor katkýsý oldu. þu takýmda bile kötü denmeyecek kadar katký yaptý. satsan bundan daha iyisini alacak paran yok.
Cok yazdim ve tekrarliyorum. Bu takimin Bakasetasla beraber en iyi topcusu. Ölüsü bile 9 gol 6 asistle oynuyor.
Fazla haksiz elestiri yapildi
.
FrancescoTotti
Karar vermesi sýkýntýlý ama beceri konusunda eksiði yok. ÞG tarzý düzgün bi hoca uçurur bunu. Hocamýzdan da bi dokunuþ bekliyorum. Zaten birkaç hafta üçüncü bölge aksiyonlarýna çalýþýlsa net geliþme olur gibime geliyor.
Top surusunu volkan sene benzetiyorum. Ozellikle fenerdeyken ayni boyle too surup adam geciyordu. Bunda da yetenek var ama beyin yok. Topu aldiginda nereye gidecek topsuz oyunda nerede duracak nereye kosu aticak bilmiyor. Altyapi egitimi sýkýntýlý. Aynen senol gunesin elinde olsa nkodou ve muleka copleri yerine bunu oynatir bundan da bir nathan redmound cikarirdi. Bir hica dokunusu gerekli. Buna macta ne yapmasi gerektigiyle ilgili bazi seyleri ezberletmeli. Ama hocanin bu herife bilmesi ogrenmesi gerekenlerin nedenlerini aciklamasina gerek yok ki zaten bu herifte futbolla ilgili neden sonuc kuracak kafa goremiyorum.
Treyzi Redmond'ý top diye oynar. Redmond kim ki Þenol Güneþ'in elinde Trezeguet Redmond'a dönüþecek
En ufak organizasyonun olmadýðý, forvetin ceza sahasýna girmediði takýmda 9 gol 6 asistle oynuyor. Toplu topsuz bir tane koþu atan adam yok, her fýrsatta Treyzi aþaðýlanýyor.
( ゚д゚)
Konyaspor’a karþý Mahmoud Trezeguet, 6 çalým denemesinin hepsinde baþarýsýz oldu. Çektiði 3 þutun 3’ü de kaleyi bulmadý.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Elestirileri anlayamiyorum. Katki aldigimiz tek transfer…tabiki bir nwakeme degil
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Underrated.
Bakasetasla Trezeguet'in etrafýna kurulmalý seneye bu takým
#11Yattara | 97 Tellioðlu
Sezon baþýndan beri günah keçisi ilan edildi sýrf hiçbir þey yapmayan takýmda Bakasetas'la birlikte direndiði için "savruk" gözüktü diye...
Hey gidi![]()
bu adam olmasaydý 35 puanýmýz vardý herhalde.
takýmda yetenek fukarasý dolu olduðu için 10 kiþiye karþý da olsa tek baþýna alýp gidiyor iþte olduðu kadar
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Giderse yazýk olacak bu uþaða.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)