maho yarýn sana çok iþ düþecek
maho yarýn sana çok iþ düþecek
Visca geri döndünde ve sag kanatda isledinde, Trezegeut daha iyi olacak. Önü acilacak. Suan sürekli Trezeguet üzere geliyoruz 90 dk.
Bana su adamin iyi oldugu bir meziyet soyleyin. Adam mi gecebiliyor, cok mu hizli, ust duzey pas yetenegi mi var, liderlik ozelligi mi var? Nedir bu adamin her mac 90 dakika oynamasini saglayan meziyeti?
Yahsi Bati 51:28
Sað-sol fark etmiyor. Bek bunu iyi karþýlýyorsa bildiðin düz oyuncuya dönüþüyor. Bu yönden bu kadar beceriksiz olduðunu düþünmüyordum. Anca topsuz araya sýzar diyen birine itiraz etmiþtim. Ondan özür diliyorum.
her umut verici ataðýn içine ettin yine mahmut.
Baska takim formasiyla olsa 2 kere ayak disiyla 90'a takmisti topu, inanilmaz gerçekten nasil bir ugursuzluk varsa bizde...
Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý
Yine sakatlanmadý. Kardeþim yorma kendini bu kadar. Bak yine paraný vereceðiz zaten. Takýma faydalý olacaðý tek yer kulübe olur. Ýnsanda biraz beyin olur. Yapamayacaðý her iþe giriþiyor. Üstelik üst düzey bir bencil. Kaç kere araya salmadý Umut karþý karþýya kalacaktý. Futbolcu falan deðil. Ýsterse 20 gol atsýn. Anca kendine tabela yapar. Takýmýn içine ediyor
G510 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Koþuþ stiline kadar her þeyi çok garip. Koþarken topu kaptýracaðý çok belli oluyor. Bize olsa trivelalarý çakmýþtýn anasýný satayým. Hýrslýsýn vs ama biraz beynini kullan be oðlum anlamýyorum seni.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Oyun zekasý sýfýr. Bu Kasýmpaþa'da ne varsa bütün takýmý Kasýmpaþa topçularýyla doldurduk. Bu da onlardan biri.
pas ve düþünme yeteneði yok.
bütün defansý geçip gol atmaya çalýþýyor.
böyle maçlarda fark yaratamýyorsa niye bu kadar para verdik.
Visca- Maxi-Teezegeuet üçlüsü tam oturursa akar…
THE NORTH REMEMBERS
Kafayý gömüp adamýn içinden geçebileceðini filan sanýyor.
Kazým'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
mücadelen mutlu ediyor maho
Baka ile birlikte takýmda topçu diyeceðin tek adam belki de boþ verin ya iyidir Mahmud..
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
"Gole açým, asist için açým. Bunlarý yapmayý arzuluyorum. Bunlar iþe yaradýðý için takýmýn kazanmasý için yapýlan en iyi þeyi yapmaya çalýþýyorum. Görevim ve sorumluðum sadece asist yapmak deðil. Ayný zamanda takýma yardýmcý olabilmektir. Top bende deðilken yardýmcý olmaya çalýþýyorum. Geriye geliyorum, top kapýyorum. Ýnþallah takým içerisinde en iyisi olur. En iyi yerde olurum. Harika bi hocamýz var. Her maç içim plan yapýyorlar. Biz bu planlarý takip ediyoruz Her zaman bu planlar gerçekleþiyor. Biz iþimizi yapýyoruz. Ýþimizi yapmaya çalýþýyoruz."
bravo treyzi. çok çalýþkan adamsýn seni seviyorum. top ne zaman ayaðýna gelse tehlike yaratýyor bir þekilde. oyuna daha fazla dahil etmeliyiz. eren'i katamadýk, sað kanat zaten yok. bunlar da tamamlandýðýnda durdurulamaz ts gelecek inþ.
( ゚д゚)
Adamým ya bu herifi seviyorum.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
maho etli ekmek maçýnda gol veya asist bekliyorum balli
Takýmýn en beðenilmeyeniydi, bana kalýrsa 7 tane daha Trezeguet lâzým.
Çok iyidi, son maçlarda bayaðý toparladý.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
O son dakikalarda gelip topu kazanmasý çok ayrý bir olaydý. Ne olursa olsun zorluyor rakibi. Ben razýyým.
Aldýðýn para sonuna kadar sana helal Trezeguet. Mücadelen, hýrsýn yeter.
2010-2011 Sezonu Tertemiz Þampiyonu Trabzonspor !
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)