Yine ustune vurdu. Etme be abi ya kralin soytarilarin kahraman ettin :\
Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.
Vallahi oyle oldu ama capraz abi daha darbeli biraz biraz tavana vur be kardesim ya. yerden vurursan cok kolay o herif icin.
Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.
Adamlar aldý gitti (:
- “Vatan savunmasýnda gereðinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Liverpool hem ligde hem de þampiyonlar liginde hak etmiþti.Ama olmadý.
Liverpool uzun süre formda gitmenin bedelini ödedi. Son maçlarda düþüþtelerdi. Salah falan epey geriye gitti. Forvette Mane kanatta bulduðu alaný bulamadý, baðlantý yapamadý. Diaz ezildi zaten. Salah da 1-2 pozisyon hariç geçemedi zaten eskiye göre çabukluðu azalmýþ. Firmino girince baðlantý yapabildiler. Real Madrid'in ise planý buydu ve tuttu. Kaleci çok iyiydi ama üst üste pozisyon illüzyonu oldu. Abartýldý. Yoksa eyvallah Salah'ýn uzak köþeye ve adamý geçip vurduðu pozisyonlar zordu. Kaleyi müthiþ kaplýyor. Kalecide en sevdiði þey bu.
Þampiyonluðumuzda tek kötü yaptýðýmýz iþ kupa seremonisiydi.
bir tane kravatlý yok kupa kaldýrmada.
bizde maþallah hepsi oradaydý.
arrýk seneye daha iyi yaparýz inþallah.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarýn býrakýr giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksýnýz görürüm. " Ünal Karaman
Hem lig, hem þampiyonlar ligi... Hakettin de ya, haketmesen içim yanmayacak. Herþeyi kazanabilirdik… beni bu moral bozukluðundan kurtaracak tek þey Trabzonsporumun A kalite bir transfer yapmasýdýr. O zamana kadar dert kuyusunda inzivadayým…
Yalniz adamlar oyle boyle doymamislar sampiyonlar ligi kupasina. 2 dakika sevinip gectiler. Harbiden buyuk takim madrid.
30 Nisan 2022 - Þampiyon TRABZONSPOR
8.KUÞATMA
Salah'ý zerre beðenmiyorum top sürüþü Abdüþ'den bile iyi deðil yaa hiç topa hâkim gibi durmuyor nasýl 40 gol atýyor inanýlýr gibi deðil... çok iyi oyuncularla çevrili olduðundan iþ yapýyor yoksa hiç mi hiç sevemedim gitti yaa
Keita da çöpün teki, girdi batýrdý takýmýný, tam Sivas topçusu görüntüsü verdi ýýýyy
O leþ þutu da klasik Afrikalý sallama þutu, bunlar gol olduðunda da sallama vuruþ oluyor bakmayýn aauu doksana falan gittiðine, hiçbiri bilinçli þut deðil yaa (belki 20%'si)
Konu Sefer A. tarafýndan (29.05.2022 Saat 12:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)