Vargas tam bir Bakasetas.
Helal olsun tebrikler.
Helal olsun size kızlar teşekkürler
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Vargas tam bir Bakasetas.
Helal olsun tebrikler.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Müthiş maçtı. Çok iyi oynuyoruz takım olarak. Ama Gizemin savunması Vargasın hücumları bambaşka seviye. Helal olsun kızlara. Çok büyük başarı. Darısı diğer spor branşlarına. Sporun futboldan ibaret olmadığını hatırlamalıyız.
Şampiyon!!!
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Alandaydık çok iyiydi ama fazla heyecanlıydı ve sinir bozucuydu
Fileye servisimiz 15 falandır, onların ise 3
Rakipte bir şey yoktu Bosko hâriç
3-0 bitmemesi için hiçbir sebep yoktu
Guidetti'yi sevindirmediğimiz iyi oldu
Santarelli hocaya yeterince ilgi olmaması biraz üzdü açıkçası
Tezâhürat olmalıydı
Santareellii, Santareellii oolee oolee oolee
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Hep riskli kullandılar servisleri. Smaç servis kullananlara eyvallah da diğerleri için mantıklı gelmiyor bu kadar zorlamak. Vardır bir bildikleri diyelim.
3.seti nasıl verdiğimizi anlayamadım o biraz ekstraydı. Benim de aklımdan geçen 3-1 gibi bitmesiydi.
Vargasın takıma katılması müthiş iş olmuş. Böyle bitirici, oyundan kopmayan, yıkılmayan oyunculara ihtiyaç var.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
3.sette işte 6 7 fileye servis atmışızdır
Zorlama denir mi bilmem onlara... yumuşak servis attılar çoğu zaman, 1 2 kere de 5 metre dışarıya, bi tutturamadılar
Ebrar'ın müthiş bi sayısı ya da hücumu devâm ettirme pozisyonu vardı bir keresinde, yere düşerken falan, o çok iyiydi
Biz Vargas'sız yine yarı finale görürüz de, rakip Bosko'suz bir şey yapamaz
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Sultanlar, Tokyo'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde B grubunda mücadele edecek.
Filenin Sultanları 16-24 Eylül tarihlerinde Tokyo'da oynayacağı grup maçlarında ev sahibi Japonya'nın yanı sıra Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile karşılaşacak. Tokyo'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde B grubunda Filenin Sultanları'nın maç programı şu şekilde:
16 Eylül saat 07.00 Türkiye-Porto Riko, 17 Eylül saat 07.00 Türkiye-Bulgaristan, 19 Eylül saat 07.00 Türkiye-Peru, 20 Eylül saat 07.00 Türkiye-Arjantin, 22 Eylül saat 10.00 Türkiye-Brezilya, 23 Eylül saat 13.30 Türkiye-Japonya, 24 Eylül saat 10.00 Türkiye-Belçika
Efeler de şimdi CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu karşılaşmasında Slovenya ile karşılaşıyor. Genel olarak erkek voleybolunu pek takip etmiyorum
2-0 önde oldukları maçta 3-2 yenilip elenmişler
Konu Yiğit SARI tarafından (10.09.2023 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
sultanlar yedek ağırlıklı kadrolarda dinlene dinlene 3'te 3 ile ilerliyor olimpiyat elemelerinde. daha zayıf takımlarla karşılaştılar
yalnız az önce biten peru maçında çok da iyi bir performans sergileyemediler. kötü halleri yine 3-1 aldı da maçı da tabi. vargas oynamıyordu son set girdi aldı maçı =d
5'te 5! brezilya'yı 3-0 ile geçtik
tebrikler kızlar
sultanlar başarıya doymuyor zaten yazmaktan yoruldum. 2026 avrupa kadın voleybol şampiyonası da türkiye’de gerçekleşecekmiş
Voleybol camiası içindeki dinamikleri bilmemekle birlikte ülkeye yansıyan enerjileri pozitif. Avrupa Şampiyonluğu ödülü 500 Bün Euro'ymuş. Pasta küçük olunca etrafta çakallar, inşaatçılar, rantçılar vs toplanmıyor. Bu ortamda başarı da geliyor tabii...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
voleybol yazı başladııı
bu sene zerenspor'u aktif olarak takip edeceğim gibi duruyor
https://www.instagram.com/zerensk/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)