Uðurcan.
Uðurcan Çakýr
Anthony Nwakaeme
Dorukhan Toköz
Andreas Cornelius
Marek Hamsik
Anastasios Bakasetas
Edin Visca
Abdülkadir Ömür
Vitor Hugo
Ahmet Can Kaplan
Manolis Siopis
Berat Özdemir
Tymoteusz Puchacz
Djaniny
Stefano Denswil
Bruno Peres
Erce Kardeþler
Jean Evrard Kouassi
Yusuf Erdogan
Fodé Koita
Yunus Mallý
Anders Trondsen
Ismail Köybaþý
Serkan Asan
Hüseyin Türkmen
Sizce Trabzonspor'da sezonun MVP'si kim?
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Uðurcan.
Uðurcan Çakýr. Ayrýca ligin de MVP'si.
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþurlar. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zaman ayýrýrlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandým ya da öðrendim
Uðurcan Çakýr
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarýn býrakýr giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksýnýz görürüm. " Ünal Karaman
sonuç belli gibi ama Anket eklendi![]()
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Kategori kategori mvp’leri seçtiðimiz bir konu daha açarýz
Bence de kaptanýmýz Uðurcan. Nazarlýk ufak tefek þeyler yaþadýysa da mükemmel bir sezon geçirdi
Bence bir secenek eksik: Takým
TRABZONSPOR 1967
tartýþmasýz uðurcan. kurtaramadýðý penaltýlara yediði frikiklere taca attýðý toplara raðmen o kadar olaðanüstü kurtarýþlar yaptýk ki þampiyonluðun en kilit adamýydý
Uðurcan Çakýr
Tabi ki kaptan Uðurcan Çakýr
Koita'ya kim oy verdi ula![]()
TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
Jean Marie Pfaff
Tek bir MVP saymak olmaz ama sýrasýyla en etkili 6 oyuncuyu sayarsak;
Nwakaeme -> Uðurcan -> Cornelius -> Edgar IE -> Bakasetas -> Hamsik
Sezonun tamamý düþünüldüðünde bana göre sýralama bu þekilde. Özellikle farký açtýðýmýz ilk yarý maçlarýnda Nwakaeme ve Edgar çok fazla etki etti oyunumuza. Edgar varken doðru düzgün organize ataktan gol yemedik. Penaltý ve kendi kalemize attýðýmýz, geri pas vb. hata yaptýðýmýz goller vardý sadece. O gittikten sonra her maç gol yemeye baþladýk.
Benim sýralamam:
Uðurcan -> Nwakaeme -> Hamsik -> Dorukhan ->Cornelius -> Visca -> Bakasetas -> Siopis -> Ömür -> Djaniny -> Hugo -> Denswil -> Peres -> Edgar
Vay be, þampiyonlukta büyük pay sahibi tam 14 futbolcu saydým. Ýlk 14'te saymadýðým Gervinho bile bir tane maç aldý (deplasmandaki Göztepe maçý). Demek ki þampiyonluk hakikaten geniþ kadro iþiymiþ.
Konu Barista tarafýndan (05.05.2022 Saat 20:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Tartisma gereksiz UGURCAN bir kaleciden fazlasý
Ugurcan waka corni dorukhan visca siopis hamsik baka hugo sýralamam
Konu gurur6134 tarafýndan (05.05.2022 Saat 21:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Onceden penalti kurtaramaz derdik 8 penaltidan 5 ni cikarmis bu sene..25 goruldugu an avrupaya transfer olur zamani geldi artik yerine simdiden adam bakmak lazim erce ile olmaz.
Mvp deðilde Kare As ;
Uðurcan-Dorukhan-Tony-Cornelius
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Uðurcan, Hamsik, Nwakaeme.
Ýstikrarlý olduðu için Uðurcan diyorum.
Sakatlýk olmasaydý Hamsik diyebilirdim. Sorunlu orta sahada bulunmaz nimetti. Sezonun büyük kýsmýnda yoktu, son maçlarý saymýyorum.
Uðurcan tabi ki.
Allah yolunu açýk etsin.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
1 kiþi söyleyemem. Mevkisinde birçok oyuncu var. Uðurcan en baþta olmak üzere stoperde Hugo, ortada Hamsik, kanatta Tony, ilerde Cornelius ve tabi ikinci yarýda performansý düþse de ilk yarý bizi taþýyan Bakasetas'ý yok sayamam. Çoðunluk Uðurcan diyeceðinden benim oyum Cornelius'a, çünkü attýðý çok kritik gollerle, asistleriyle, aldýrdýðý penaltýlarla kritik maçlar kazandýrdý. Oyuncu bazýnda bunlar ama sezonun asýl MVP'si Avcý'dýr.
Oyumu Uðurcan'dan yana kullanýyorum...
S.V.A.K.O
FATÝH TEKKE
Herkesin tartýþmasýz, hemen hemen her maçýn adamý seçtiði dorukhana tek bir oy dahi çýkmamýþ..
Denswill, Hugo hatta Koita'nýn bile oy aldýðý bir ankette, hadi bir kiþi de dorukhan için versin..![]()
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Uðurcan dedim ama Dorukhan da olabilir.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Sezonun tamami dusunuldugunde
1. UGURCAN
2. DORUKHAN
3.Cornelius
Bu 3 isim hep belirli bir seviyenin uzerindeydiler, performanslarinoek dalgalanmadi.
4. Sirada ise farkli zamanlarda farkli isimler oldu;sezon basi bakesetas, sonra A.omur, sonra nwakame.sinra siopis, sonra denswill, hugo, djaniny, edgar. Ilk yarinin en iyisi hamsikdi.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)