Uðurcan dedim ama Dorukhan da en az onun kadar hak etti. Tek sorun ilk sekiz haftadaki boþluk...
Uðurcan Çakýr
Anthony Nwakaeme
Dorukhan Toköz
Andreas Cornelius
Marek Hamsik
Anastasios Bakasetas
Edin Visca
Abdülkadir Ömür
Vitor Hugo
Ahmet Can Kaplan
Manolis Siopis
Berat Özdemir
Tymoteusz Puchacz
Djaniny
Stefano Denswil
Bruno Peres
Erce Kardeþler
Jean Evrard Kouassi
Yusuf Erdogan
Fodé Koita
Yunus Mallý
Anders Trondsen
Ismail Köybaþý
Serkan Asan
Hüseyin Türkmen
Sezonun tamami dusunuldugunde
1. UGURCAN
2. DORUKHAN
3.Cornelius
Bu 3 isim hep belirli bir seviyenin uzerindeydiler, performanslarinoek dalgalanmadi.
4. Sirada ise farkli zamanlarda farkli isimler oldu;sezon basi bakesetas, sonra A.omur, sonra nwakame.sinra siopis, sonra denswill, visca, hugo, djaniny, edgar. Ilk yarinin en iyisi hamsikdi.
Ilginc sekilde bu 4.siradaki isimler 4_5 mac arka arkaya aldirdilar. Hatirlayin bakesetasi, a.omuru, nwakameyi, viscayi.
Uðurcan dedim ama Dorukhan da en az onun kadar hak etti. Tek sorun ilk sekiz haftadaki boþluk...
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..Ayaða KALK!
Bütün ekibi tebrik ederim. Hepsinin alýn terine saðlýk. Takým bütünlüðünü bozan, kenarda oyuna girmeyen, trip atan, birlikteliði bozanlarý da unutmadýk.
Bence MVP Uðurcan.
Maç alan kaleciden þampiyonluk getiren kaleciye dönüþtü. Tabii buradan çýkacak sonuçlar var. Mesela;
Kalesine en fazla isabetli þut çekilen beþinci takým bizmiþiz (Ýlk dördün üçü küme düþen Malatya - Rize - Altay). Üstelik ligin topa en fazla sahip olan üçüncü takýmýyýz. Savunma performansýný yenilen golle açýklarsak iyiyiz, fakat þu tabloyu yani Uðurcan'a düþen yükü göz ardý etmemeliyiz. O sebeple Uðurcan'ý söyledim.
Üç oyuncunun daha altýný çizmek isterim. Biri Dorukhan... Ýsviçre çakýsý gibi her iþi yaptý. Diðeri Cornelius, adam resmen ezdi rakiplerini. Sonuncusu ise Denswil... Çok ceza ve sakatlýðýn yaþandýðý savunma rotasyonunda hep ayakta kaldý, iniþ çýkýþ yaþamadan istikrarlýydý.
Ilk ceyrek MVP: Bakasetas
Ikinci ceyrek MVP: Hamsik
Ücüncü ceyrek MVP: Visca
Dördüncü ceyrek MVP: Dorukhan
Genel anlamda sezon boyunca ayri dönemlerde tek basina mac alanlar: Waka, Ömür, Cornelius, Djaniny
Ama sezonu bastan sonra istikrarla en iyi oynayan: UGURCAN CAKIR
O yüzden oyum Ugurcana
Oyumu Uðurcan'a verdim.
Sezon geneline yaydýðý istikrarlý performansý, maç kazandýran kurtarýþlarý ile takýmýn bir numarasý oldu.
Tabi þampiyonluk hikayesinde öne çýkan baþka futbolcularýmýz da oldu. Onlara da deðinmemiz gerekir.
Sýra ile gidersek Edgar ve Hugo'dan baþlamak isterim. Sezonun ilk yarýsýna damga vuran ikilimiz oldular.
Bu ikilinin uyumu ile uzun yýllar sonra savunmanýn göbeðinde müthiþ bir güce kavuþmuþtuk diyebiliriz.
Edgar'ýn sakatlýðý sonrasý Denswill ciddi katkýsý saðladý. Hugo savunmaya liderlik etti. Müthiþ iþ çýkarttýlar.
Orta sahada deðinecek isim çok! Dorukhan, Hamsik, Siopis, Bakasetas ve Ömür'e deðinmeden edemeyiz.
Dorukhan sezon baþýndaki sakatlýk süreci sonrasýnda hýrsý, azmi ve performansý ile takýmý resmen taþýdý.
Hamsik sakatlýk sürecine kadar orta sahada müthiþ bir liderlik yaptý. Oyunu hýzlandýrmasý, aklý ile fark yarattý.
Siopis tükenmez enerjisi, rakiplere yaptýðý baskýlar, ikinci toplarý süpürmesi ile adýný altýn harflerle yazdýrdý.
Bakasetas sezonun ilk yarýsýnda en iyi oyuncumuzdu. Sakatlýk süreci olmasa Uðurcan'ý yerinden edebilirdi.
Ve Ömür, dalgalý performanslarý oldu ancak kritik maçlarda ön plana çýkýp gol ve asistleriyle kendini hissettirdi.
Hücum tarafýnda bahsedeceðimiz isimler ise Cornelius, Nwakaeme, Djaniny ve Visca olacaktýr.
Cornelius'u sezon baþýnda çok eleþtirdim ancak sakatlýðýný atlattýktan sonra müthiþ bir performans gösterdi. Buldozer!
Nwakaeme, yýllar süren istikrarlý performansý var. Attýðý goller, müthiþ asistleri ve çalýmlarý ile takýma büyük güç kattý.
Djaniny, gerçekten tanýmsýz bir oyuncu! Beklenmedik anlarda öyle güzel goller attý ki ondan bahsetmeden olmazdý.
Visca, nereden baksek 4-5 tane maçý aldý. Sezonun sonunda performansý düþse de verdiðimiz paranýn hakkýný verdi.
Konu Mehmet BAÞ tarafýndan (06.05.2022 Saat 11:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Takýmýn da ligin de mvp'si uðurcan.
Ama 2.sýraya da sakatlýk sorunu bittiðinden beri her maç istikrarlý ve hýrslý oyunu sebebiyle dorukhaný koyarým.
Belki ilk sýralara koyulmasa da bu sene siopisin katkýsý az deðildi.
Uðurcan - Dorukhan - Waka - Cornelius - Hamsik
30 Nisan 2022 - Þampiyon TRABZONSPOR
8.KUÞATMA
Net olarak Uðurcan bence.
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Kalede ugurcan olmasaydi net bir sekilde sampiyon olamazdik bizi ayakta tutan o ve yaptigi muhtesem kurtarislar oldu az once uguracana bir kesit ayirmislar asporda izledim yeniden sezon boyu yaptigi kurtarislarin bir kismini masallah dedim neler atlatmisiz kalemizde neler...
2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Uðurcan, sonra tekrar Uðurcan.
Sonra Uður,
Sonra Can
Sonra da Çakýr.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Takýmýn en iyisi, açýk ara kalecisi ise...
Bir oturup düþünülmesi lazým önümüzdeki senenin planýný yaparken.
Umarým seneye Uðurcan veya kaleye geçen yeni isme bu kadar iþ düþmez.
Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafýndan (06.05.2022 Saat 19:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Waka
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Hamsik'e hiç oy çýkmamasý?
I think the MVP of the season in Trabzonspor is Anastasios Bakasetas due to his consistent performances and key contributions.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)