Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun, tebrikler trabzonspor, süper lig tarihinin en hak edilmiş şampiyonluklarından en üst sıralarda gelir, devamının gelmesi ümidiyle herkese selam olsun
Çok şükür.
Maçtan evvel bayrak elimize ulaştı ve astık. (Tosun teması ile. )
Krymsk meydanında gezerken formalı denk gelen arkadaşlarla resimlendik.
11212.jpg
1651356065185.jpg
Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun, tebrikler trabzonspor, süper lig tarihinin en hak edilmiş şampiyonluklarından en üst sıralarda gelir, devamının gelmesi ümidiyle herkese selam olsun
Hamsik her kamereya şampiyon trabzonnnn diye bağırıyor
( ゚д゚)
Trabzonspor'un şampiyonluğu herkesi kudurtuyor. Baksanıza adamalr bizi uefaya sözde şikayet etmiş.
an itibariyle sosyal medyada uefa'nın yağmur gibi şikayet maillerine tutulması hadisesi.
tribünde meşale yak.
kapasitenin neredeyse iki katı taraftarı stada yığ.
aynı tribünde kocaman silahlı pankart açıp rakibini namlunun ucuna koy.
maç bitmeden sahaya seyirciyle dal.
sahadan çıkmak isteyen rakibin çıkış kapısını kapat.
son dakikalarda rakip atağa kalkarken sahaya dışardan top atıp hızlı atağı kes.
hakem bütün bunları izlesin, normalmiş gibi maçı kaldığı yerden devam ettirsin.
üstüne maç bitiminde sahaya girip rakibin kalecisi boffin'in döv.
tüm bunların olduğu sezonda tff başkanı yönetim kuruluyla istifa etsin, 17 hakem görevden alınsın, mhk başkanı ve kurulları istifa ettirilsin ve hakemler iade edilsin.
şimdi bu sezon mu temiz?
profesyonel futbol liginin en şaibeli, en rezil sezonu. devran dönüp tüm bu pislikler araştırıldığında altından neler çıkacak neler. ahanda bugünden yazıyorum buraya.
edit : an itibariyle uefa tagi trend topic listesinde ilk sırada. galatasaray ve beşiktaş taraftar grupları da inanılmaz destek veriyor.
edit-2 : taraftarlar ekşi başlığını da twitter'da taglayip uefa etiketiyle paylaşmaya başladı. benzer bir şey reddit için de konuşuluyor.
edit-3 : olay garip bir yere gidiyor. beşiktaş taraftarı sahaya girdiği için hükmen yenildikleri gs maçının fotolarıyla tag'a doluştu. tff ve uefa tag'leriyle destek veriyor. daha garibi, galatasaray taraftarı da aynı görseli paylaşıp justice tag ile destek veriyor.
edit-4 : biraz önce akp'li bakanlara olaylar soruldu. gülerek güzel maçtı, olabilir böyle şeyler dediler. bakan varank ve soylu trabzon'un şampiyonluğunu uzaktan izlememek için destek vermeye geldiklerini söylediler.
kaynak: https://eksisozluk.com/1-mayis-2022-...usto=136857829
Konu nevzat61 tarafından (01.05.2022 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Kimseye cevaba gerek yok, ülkenin en büyüğü biziz, gülüp eğleneceğiz, hergün eriyecek bitecekler, muhatap olmayalım
Trabzonspor daha şampiyon olamaz, farkı açtı istanbul büyütülmüşleri masalı da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!
Şükürler olsun hasret bitti. Şampiyon Trabzonspor!
Zırlasınlar, liste paylaşabilirim arkadaşlarla.
Kendi mailimden attığım için linkedinde falan hala önerilenler listesinde çıkıyorlar
( ゚д゚)
Booooş eğlenmenize bakın
Cumhurbaşkanı bakanlar dahil herkes tebrik ettik takımı diğerleri Afkursunnnnnnn ŞAMPİYONUZ ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN UYUMAK YOK UYKU YOKKKKKKKKK ASPORDA TEK BİR OLUMSUZ YORUM YAPILMADI zonguldakta mükemmel kutlama oldu 9 yaşımdan beri bu günü bekliyorum ulan tam 30 yılllllllll afkurun çirkin köpekler salyalarınızı akıtın.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Embesillerin sevincinize gölge düşürüp gölgelemesine izin vermeyin.
ŞAkır şakır ağlayın, oynayın, eğlenin.
38 sene, hakettiğim senelerde bile yaşatmadılar.
Bugüne kimse leke süremez.
Cehennemin dibine günahkârlar.
Dilim dilim doğradık.
Ahahahaha.
İkinciliği Kadıköy sokaklarında doyasıya kutlayan fbliler tebrik ederim.
En büyük Trabzonspor.
tüm herkesin, abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin şampiyonluğunu kutlarım. kırdığım, ettiğim insanlar olduysa haklarını helal etsinler. şampiyonluk süper bir şey. allaha çok şükür
Ne oldu onun bunun çocukları. Boyunuz mu kısaldı, ananız mı şeedildi.
38 sene şuncacık şeyi bu millete çok gördünüz alçaklar.
Cefakar ve vefakar Trabzonspor taraftarı, değil ananın ak sütü, 7 ceddinin ak sütü gibi helaldir bu şampiyonluk.
Kutlu mutlu mübarek ve daim olsun.
Sen herşeyin en güzeline layıksın.
Özkan SÜMER
günün anlam ve önemine binaen şair ismet özel'in yazısını kopyalayıp yapıştırıyorum
İsmet Özel - "Küçük İbo Neden Trabzonsporlu?"
Başlıktaki soruya cevap vermeden önce birisi bana şu soruyu sormalı: MGK kararlarıyla ilgilenmek dururken neden magazin konularına dalıyorsun? Ben de şöyle cevap vermeliyim: Nasıl olsa MGK kararlarının gereği hakkıyla yerine getirilecektir; ama şu var ki sizin magazin konusu dediğiniz hususta bir zihin açıklığı sağlanmadıkça ve o konuyu içine alan ruh durumunun istikameti anlaşılmadıkça gereğinin yerine getirilmesi söz konusu olan MGK kararlarındaki "yer" kavramını ülkemizin ikbali ve istikbali bakımından gayri muayyen kılınmış vasıflarından arındırmak mümkün olamayacaktır, (Üf! Ne lâflar ediyorum!)
Küçük İbo'nun Trabzonspor taraftarı oluşunu, onun arabesk söylemeyi terk etmeyeceğine ve Türkçe'yi Urfa şivesiyle konuşmaktan vazgeçmeyeceğine dair beyanlarından ayrı değerlendirmek anlamsızdır. Anlam Türkiye topraklarında binlerce yıl süresince oluşmuş ortodoksinin (sünnî tavrın) hayat belirtilerinde gizlidir. Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde toplumun yüksek tabakasına iktidar bahşeden kültürel eksantrik eklektizm karşısında otantik inisyatifte ısrar bugün Küçük İbo'nun şahsında bir dışa vurma biçimi arıyor.
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşı¬sında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisyatifin sembolüdür. Trabzonspor'la birlikte desteklenen şey ihmale uğramışların başarıya olan özlemleri değil, kendilerinde cevher bulunduğuna inananların inisyatifi elden bırakmama kararlılığıdır. Küçük İbo bunu "Kümeye de düşse (Küme düşse de demek istiyor) sapına kadar Trabzonsporlu" kalacağını söyleyerek dile getiriyor.
Çocukluktan henüz çıkma aşamasında bulunan bir Urfalı'nın Trabzonspor taraftan olmasını tesadüfi bir olay sanmayınız. Türkiye topraklarında bazı yöreler, bazı vilâyetler var ki bunlar ülke insanlarına özgü kültürel bütünlüğün dinamosu işlevi görür. Benim tespitlerime göre bunlar: Urfa, Trabzon, Konya, Balıkesir vilâyetleridir. Bu vilâyetler Anadolu topraklarının şimdiye kadar uğradığı sarsıntılar sırasında yeniden derlenip toparlanmayı temin edecek gücün doğmasını beklemektense felâket karşısında kendi gücünü harekete geçirmek üzere duruma derhal el koymanın ruhî kabiliyetini aralıksız hazır bulundurdular. Bu vilâyetlerin yerli (ve yerlileşmiş) insanları ülke bütünlüğünün değerini kendi bütünlükleriyle eş tuttukları için mahallî özelliklerini kaybettikleri taktirde Türkiye'nin kimlik kaybı hususunda uğrayacağı zararın ne kadar büyük olduğuna dair derin bir bilinç taşıdılar. Mahallî özelliklerine sahip çıkma (hemşehrilik vs.) bakımından benim yukarıda saydığım dört vilâyeti geride bırakacak bir çok yöre zikredilebilir. Fakat benim andığım vilâyetlerin mahallî özelliklerinin eksenini "otantik inisyatif" teşkil ediyor. Bu bakımdan Urfa, Trabzon, Konya, Balıkesir vilâyetlerini Türkiye'nin hayırlı bir gelecek arayışında hazır maya saymalıdır.
30.04.1997
FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...
Saat gece 2..hala trabzonspor youtubeden partt izliyom..acaip olmus.keske orada beraber yasiyabilseydik
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Hayatımdaki bir bilinmezi daha geride bıraktım.
Nazım Hikmet "en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımızdır" demişti. Sağlık oldukça yaşanacak çok şey var.
Yaşasın Şampiyon
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Şu forumda şu başlığı gördüm ya ağlıyorum inan. Forum da kaybettiğimiz kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Emeği geçen herkese Teşekkürler
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Tansiyonum 17 oldu ölecem dedim sana feda olsun Trabzonsporum .
ağlamalar çok komk gerçekten. adamlar bi türlü hazmedemedi ya
şimdi tezahüratllar da değişti ama çocuklğumuzda bi tezahürat yapardık : EN BÜYÜK TIRABZON BAŞKA BÜYÜK YOK
Uyuyana kadar ağlayacağım. O sevdiğim şehrin sokaklarını hayal ederek. Farozu Ganitayı, Hacı Kasımı.
Şükürler olsun Şampiyon Trabzonspor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)