Þampiyon TRABZON!
þampiyonuz...þampiyooooooonnnnnnn
Allahým sana þükürler olsun. Þu baþlýða yazdýðýma inanamýyorum. ÝNANAMIYORUM. VUSLAT!
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Yeniden tartýþmasýz þampiyon...
Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ ÝHTÝLAL ☆ EFSANEwe the northツ
tertemiz 8. þampiyonluk![]()
Tirebolu/Ýstanbul/YýldýzT/Ankara
Çok þükür. emeði geçen herkese teþekkürler.
( ゚д゚)
Alýn teri, göz yaþý
ÝSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZÝRVEYE.
Yýllardýr bekledik.
Sonunda nasip oldu beee sonunda.
Daim olsun inþallah.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarýn býrakýr giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksýnýz görürüm. " Ünal Karaman
Tertemiz þampiyon.
Uðursuzluk kýrýldý gerisi gelsin, kesmez bizi.
Trabzonsporlu olmak bir ayrýcalýktýr.
Hangi kelimelerle ifade etsek diðerlerine yazýk olur. Her þeyi barýndýrýyor içerisinde. Büyük Trabzonspor 8.kez Þampiyon !
#11Yattara | 97 Tellioðlu
Stad ici goruntulere baktikca sinir bogay beni. Hayvan herifler nasil sevinecegini bilmiyor. Adamlari bunaltmaktan baska bi halt ettikleri yok barzolarin...![]()
Keþke bu akþamý Özkan Sümer'de görseydi![]()
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþurlar. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zaman ayýrýrlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandým ya da öðrendim
8. Kez Þampiyon Trabzonspor. Þükürler olsun
TRABZONSPORiyi ki varsýn Eren Bülbül...Ýyi ki varsýn Arslan Kulaksýz...
Çok çok önemli bir eþik aþýldý , yýllarýn stresi üzerimizden kalktý. Bugün uzun yýllar sonra bir ilk oldu ama son olmayacak sýk sýk yaþayacaðýz bu duyguyu ! Þampiyon Trabzon !
"Bize Heryer Trabzon.."
Allah'a sonsuz þükürler olsun, nihayet ben 84 doðumluyum, son resmi þampiyonluk ben doðunca olmuþ.
Dun doðum günümdü, bugün belkide hayatýmýn en güzel hediyesini aldým.
Teþekkürler Trabzonspor.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Beþiktaþ ve galatasaray maçlarýný unutmayacaðým. O maçlardan sonra hazýrlanan taraftar videolarýný unutmayacaðým. Harika bir sezon harika bir hoca harika bir taraftar. Ýnþallah gelecek sezonlarda bu sevinçleri tekrarlarýz.
Haramilerin saltanatý yýkýldý.
TRABZONSPORiyi ki varsýn Eren Bülbül...Ýyi ki varsýn Arslan Kulaksýz...
Anlatmak ve söylemek istediðim çok þey var sayýn deðerli renkdaþlarým ama ne anlatabiliyorum ne de baðýrýp caðýrabiliyorum. Köþeye çekildim ve sevinen insanlara mutluluklarýna bakýyorum.
Yýllarca o beklenen arzulanan tutkuyla kovalanan o þeyi elde ettik sonunda.
Ne baðýrabiliyor ne anlatabiliyorum, yaþadýðýmýz bu þey bu ana sigmayacak kadar deðerli ve tarihte yankýlanacak kadar derin bir baþarý ve hatta bunu baþaran futbolcu baþkan teknik ekip ve taraftarlar nasýl büyük bir iþ baþardýklarýnýn farkýnda deðil bunu zamanla anlayacaklar anlayacaðýz.
Öyle birþey ki bakakaldým iþte aklýmda zihnimde onca aný öfke sevinç üzüntü her biri film þeridi gibi canlanýyor kafamda, dediðim gibi öylece duruyor ve bakýyorum sevinen kutlayan insanlara.
Üzülme evlat, kaybettim sandýklarýn, kurtulduklarýndýr belki.
Бургундия синий
61
Cok bekledik, yerimizi alalim……
SAMPIYONNNNNNNNN
Sent from my iPhone using Tapatalk
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüþürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Sammmmpiyooooonnnnnnn
Bu baþlýk için kaç sene bekledik ula
þükürler olsun
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu þampiyon yapacak.”
HAMÝ AYAZ
8. Þampiyonluðumuz hayýrlý olsun..9 dan gün almaya baþladýk inþaallah..
Seneye bütün stresi üstünden atmýþ bir teknik direktör ve takým olarak daha güzel göze hoþ gelen bir futbol görmek dileðiyle![]()
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)