Puan kaybetmemizin sebebi 20-25 hafta hep çift hanelerle farký getirdiðimiz için artýk futbolcularýn bitsin de kutlayalým þu þampiyonluðu düþüncesi oluþtuðu içindi yani mental olarak yorgunluk oldu. Biz kafa kafaya gitseydik fener öyle bir seri yapamazdý çünkü fark olduðu için fenerli oyuncular sahaya sadece oyun olarak baktý rahat oynadý o yüzden. Ýnsanlarda sanýyor ki lig 10 maç daha olsa puan farký kapanýrdý. Þimdi biz bundan sonra yedeklerle çýkýp tüm maçlarý yenilsek fener tüm maçlarýný kazansa eþit puanda bitirsek kimse diyemez bak þampiyonluðu averajla kazandýk ayný puanda bitirdik diye. Geçen sene Beþiktaþ’ýn kazandýðý ligle bizim bu sene kazandýðýmýz lig ayný þey deðil biz rahat,eze eze þampiyon olduk.
Rize maçýndan sonra bu forumda " öldük bittikler , olamayacaðýz " diye burada boþa strese girenler ; umalým seneye ayný senaryoda bu yaygarayý koparmaz ,biraz dik dururlar..
Bu sene biz sadece ÞAMPÝYON olmadýk birilerine bundan sonra eski Trabzonspor olmayacaðýnýn sinyalini verdik..
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Hala kötü oynadýk ezildik diyenler var . Bile isteye "en erken þampiyonluk , rekor" vs. söylemlerini Ýstanbul medyasý dillendirdi.Ali Koç denen dümbüðün bile þampiyonluðumuzu kutlamasý (!) hep bu minvalde olan bi giriþimdi , meyvelerini aldýlar. Futbolcular da rehavete girdi.Ard arda puan kayýplarý gelince de telaþ baþladý stres baþladý.Antalya maçýndaki 55'ten sonraki yediðimiz baskýda Erdal abinin dediði gibi müthiþ bi stres vardý.Top yapamadý çocuklar stres ve heyecandan ki bu da çok normal . ben ekran baþýnda muhtemel bi yenilgi halinde þampiyonluðun gitmeyeceðini adým gibi bildiðim halde , þehre akýn eden yüzbinlerce insanýn yaþayacaðý sukut-u hayali düþünmek bile beni periþan etti..Futbolcular ne yapsýn...
Bu 3 þikeciden hala bize dair kutlama yok mu.
Bu arada nevzat kardeþim Hopalý aðabey þampiyonluða en çok inananlardan birisidir hakkýný yemeyelim.Þu an ortalýkta görünmeyen leþ kargalarý ,hocaya düþman olanlar vb. ile çok mücadele etti ,hep umutlandýran mesajlar attý..
Eze eze þampiyon olduk ula
Tadýný çýkarýn uþaklar
Þikecilerin dolmuþuna binmeyin.
Afkurup dursunlar. Ýþleri bu onlarýn.
Üç büyükleri ne kadar acýtmýþ ki bu þampiyonluk, 2 gün geçti hala kutla-ya-madýlar.
2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
41.461 taraftar senden þampiyonluk bekliyor.
Skor 1-1 ve dakika 55
Geride uzatmalarla 40 dakika var.
Ýnsansýn. Heyecan yaparsýn. Ayaklarýn titrer. Beynin ayaklarýna hükmedemez artýk. Kolay deðil.
Bu çocuklar her türlü psikolojik saldýrýya raðmen eze eze þampiyon oldular.
Bu tarihi baþarýnýn mimarlarý sýrasýyla Ahmet Ali Aðaoðlu, Abdullah Mucib Avcý, Futbolcu kadrosu ve büyük TS taraftarlarý
Akýlcý transfer hamleleriyle seneye de þampiyonluðun en güçlü adayý oluruz.
GS zaten karýþýk. 11 Haziran'da kongreleri var. Baþkanlýk iþi zaman kaybettirecek onlara.
Þikeciler Ýsmail'i gönderip yeni bir maceraya girecekler.
Umarým Jesus mudur nedir gelir de baþarýsýz olur. O zaman iyice karýþýr þerefsizler.
BJK mali krizde. Onlarýn durumu da iyi deðil.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
@HOPA'LI TS'LÝ ye laf söylemek þöyle dursun hürmetimiz en üst düzeyde..kusurumuz olduysa affola..
Onun nasýl bir Trabzonspor'lu olduðunu 2010 dan itibaren takip ediyorum..bu sitenin manevî gücü diyebilirim.. yokluðu aranýyor
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Sevgili Nevzat Kardeþim, ne kusuru. Estaðfurullah. Olur mu öyle þey? Rica ederim.
Teveccühüne çok teþekkür ederim.
Yapýcý eleþtirin için ben teþekkür ederim.
Senin gibilere can kurban.
Öyle egosu yüksek taraftarlarýmýz var ki, eleþtireceðim derken yaþ farkýna bile bakmadan incitiyor, hatta hakaretamis yorumlar yazýyor.
Yapýcý eleþtiriye evet.
Yýkýcý eleþtiriye hayýr.
Cansýn. Varol kardeþim.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Þikeciler bile zaten sampiyonsunuz da ads macindan sonra su gelen hazirlik yapan yuzbinlerin hevesi bu hafta insallah kursaklarinda kalir dedi durdular ben trabzonlu topculardan stres bekliyordum ugurcan omur sonradan giren serkan ve yerli dorukhan iyi mac cikardilar sezonun en istikrarli oyuncularindan siopis en kotu topu oynadi pas hatasi yapti ardindan penalti yaptirdi ikili mucadeleleri kaybetti durdu djaniniy kuossi top tutamadi hugo 3 4 kritik pas hatasi yapti ozur diledi baka zaten oyunda hic yoktu macin ozeti dakika 95 berat bombos rahatsiz eden yok topu bilerek auto vurdu mac bitsin top ayagimdan ciksin diye .net stres vardi takimda ve hocada bu sampiyon olamayacagiz stresi degil o kadar hazirligin yarim kalacagi stresiydi neyseki gecti gitti.. ugurcanin penalti kurtarmasi akabinde gelen gol ardindan karambolden beraberlik golu baski yerken seyircinin yanlislikla da olsa sahaya girip oyunun sogumasi da isimize geldi .. oyun olarak olmasa bile çokca hikayesi olan sampiyonluk maci olarak ki ben zaten bu macin berabere bitecegini dusunuyordum tarihte yerini aldi kazindi hafizalara yakisti bence finale.. þikecilerin hevesleri de boylece birkez daha kursaklarinda kaldi 1 puan almamiz yetiyorsu aldik bitti gitti..
Düþünsenize Trabzonspor da kendinizi bulmuþsunuz Türkiye'de kendinizi trabzonspara ait hissediyorsunuz renklerine havasýna formasýna sempati duymussunuz sonra parayý çok veren size emekliliði altýn tepside sunan bir takýma gidiyorsunuz aklýnýz gönlünüz hep Trabzonspor da
Sosa novak wakayeme valla çok iyi biz yerlerine daha iyilerini aldýðýnýz sürece sikeciler turþu kurmaya devam etsinler oyna devam))
Bu maça dair sevmediðim tek nokta, Tsnin o kadar sarkisi , türküsü varken saçma sapan Efes taraftari gibi yok kimseyi gormedim ben, yok Kenan doglu guzeller icinden calmasidir. Kardesim insan bir Kazim Koyuncu, bir Fuat Saka , bir Ýsmail Türüt calmaz mi ya. Karadeniz degerlerinin uzerine kuruldu bu kulup.
Bordo Mavi bayraðým kanatlansýn sonsuza.
Genç, yaþlý, erkek, kadýn; verdik omuz omuza.
[QUOTE=serdaracýl;1921646808]
Bu konuda yanlýþ anlaþýlacak yazmayým diyorum ama devekuþu gibi kafasýný kuma gömen fanatikler yüzünden baþýmýza daha çok böyle olay gelir.Google arama motoruna Trabzonspor Boffin yazýn,ne olmuþ görün.Hayýr anlamadýðým Boffinle derdiniz ne.Onu da onaylamam ama Veysel falan olsa hadi diycem maçýn stresi falan.Boffin ne alaka.Adam resmen onlarca taraftarýn arasýnda kalmýþ,sýrtýna da birkaç darbe almýþ o hengamede.Fotoðraf falan deðil apaçýk videolar var
Konu figirm tarafýndan (02.05.2022 Saat 13:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......
[QUOTE=figirm;1921647180] Sen þimdiye kadar bu foruma kaç kere girdinde þimdi gelmiþ yok ts taraftarý adam dövdü yok böyle yok þöyle bu maçlardan önce nerdeydin la biz þampiyon OLDUKKKKKK bitti burda algý yaratamazsýn sen git kendi þikeci ahlaksýz takýmýnýn sayfasýnda aðla kendi vandal taraftarýnýn yaptýklarýný paylaþ.Biz þampiyon olduk bu kez hayvan terli o iþ bitti .
https://www.youtube.com/watch?v=MrcF..._channel=Murat
Bir de þu videoyu izleyin Boffin hep ortamý sakinleþtirmeye çalýþmýþ,oyuncularýmýza sarýlmýþ,tartýþanlarý ayýrmýþ.bu adama reva görülenden ben utandým.
Sevgili forum yönetimi þu herife daha ne kadar tahammül edeceðiz.
Herif trollüyor forumu. Attýðý görüntüde milleti hýrpalayan Boffin. Omuz çaka çaka gidiyor millete.
[QUOTE=nakzo;1921647186] Foruma kaç kez girdiðim belli.Tek bir mesajýmda da Ýstanbul takýmlarýný kayýran bir ifade bulamazsýn.Senden farkým þu, ben yanlýþý biz yapýnca gözümü kapamýyorum.Zaten erkenden þampiyonluðu mantýken garantilediðimiz bir ligde son 2 hafta canýmý sýktý o kadar.Ama senle de bir ortak noktamýz var rahat ol; bu sene süper liði ikimizin de tuttuðu takým þampiyon bitirdi
bütün þikeciler þikeci seviceler ALLAH O KADAR BÜYÜK KÝ ALLAH BÝR DAHA SÝZE TEK BÝR ÞAMPÝYONLUK BÝLE GÖSTERMESÝN HER GÜNÜNÜZ BÝR ÖNCEKÝNDEN KÖTÜ OLSUN .
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)