Sayfa 1589 Toplam 1589 Sayfadan BirinciBirinci ... 589 1089 1489 1539 1579 1587 1588 1589
Toplam 39711 adet sonuctan sayfa basi 39,701 ile 39,711 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 16 -

memozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Tahir61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ....
    ‘KULÜBÜN EN GOLCÜ OYUNCUSU OLDU’

Danimarkalı oyuncunun Parma’dan bordo mavili kulübe transfer sürecini anlatan Steffensen, “9 Ağustos 2021'de bizi İtalya'dan götüren özel jetten indiğimizde Karadeniz'deki Türk şehri Trabzon havalimanında tezahüratlarla mutlu bir şekilde taraftarlar tarafından karşılandık. Transferde pazarlık süreci aylarca sürmüştü. Bu süreçte herkes gibi biz de daha önce maaşların eksik ve gecikmiş ödemelerinin tüm hikayelerini biliyorduk ve bu nedenle çok soruşturma yaptık. Sonuç olarak Cornelius, ekonomik olarak kazançlı bir anlaşmaya imza attı ve sportif düzeyde birçok başarı hikayesine ulaştı. Kulüp 38 yıl boyunca şampiyonluk kupasını tekrar kaldırabilmeyi bekledikten sonra sezonu Türkiye şampiyonu olarak kapattı. Cornelius kulübün en golcü oyuncusu oldu.” diye konuştu.

‘DEPREM FACİASININ EKONOMİK BOZULMAYA NEDEN OLDUĞU GÖSTERİLİYOR’

Trabzonspor’un Cornelius transferindeki ödemeleri geciktirmesinin ekonomik kriz ve depremle ilgili olmadığını belirten Steffensen, “Trabzonspor Kulübü'nün bana borcu ve yazılı anlaşmalardan doğan bir sürü alacak var. Cornelius'un menajeri olduğum doğrudur. Ödemelerin gecikmesiyle ilgili, Türkiye'de yaşanan deprem faciasının ekonomik bozulmaya neden olması gerekçe olarak gösteriliyor. Bu şeylerin birbirine karıştırılması tamamen yanlış ve mantıksız. Trabzonspor en geç bana 1 Temmuz 2022'de ödemeliydi. 2021 yazından dönen başkan ve teknik direktör artık hem geçmişte kaldı hem de yeni bir kulüp başkanı seçildi. Cornelius'un hayat boyu unutulmaz deneyimler yaşadığı eski işverenine karşı kesinlikle olumsuz bir şeyi yok. Kişisel görüşüm, kulüpler mali yükümlülüklerini yerine getiremediğinde yaptırım uygulanması gerektiğidir. Bu burada olmadı. Son olarak Trabzonspor'a karşı kişisel olarak hiçbir şeyim olmadığını vurgulamak istiyorum. Kulübe başarılar diliyorum ve nice güzel, yardımsever ve iyi insanlar tanıdım.” ifadelerini kullandı.
    ...

https://www.ntv.com.tr/sporskor/andreas-corneliustan-trabzonspora-dava-mali-yukumlulukler-yerine-getirilmedi,Mx9ChRROGUqHudiL_Pu0zw

bunlar fenerin tüm suçu ölen yöneticiye atması gibi demek ki dışarıya depremi bahane edip ödeme felan yapmıyor.. yav deprem ne zaman oldu? ondan önce yatıyor muydu topçuların maaşları?
    konsantrasyon!!

gurur6134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı crixus_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki o mevkide 7 8 adam olmasi a takimla antreman yapmasina engel degilmis.avcinin kaprisi yuzunden elimizden kacacak bir adamdi insallah ikna edilir de kalir..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

gurur6134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı crixus_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki o mevkide 7 8 adam olmasi a takimla antreman yapmasina engel degilmis.avcinin kaprisi inadı yuzunden elimizden kacacak bir adamdi insallah ikna edilir de kalir..su mantiksiz hamleyi bile savunduya avci yalakalari hocadan iyimi bileceksiniz diyerek adam cikti bolgesinde bilmem kac tane adam var dedi de uyandilar sonunda ..sunlarla futbol konusuyorduk burada..
    Konu gurur6134 tarafından (Dün Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

bilginsem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Süleyman Cebeci'ye aferin A takımda olması mutluluk verici, umarım 11'in değişilmezi olacak kadar çalışır ve başarır.

Aynısını bazı taraftarlara da öneriyorum, daha çok futbola vakit ayırın bir nane öğrenin de sonra başkasına ima yoluyla mesaj atın. Dünyanın her yerinde hocanın yön verdiği süreçlere mabadımızı yırtacak kadar müdahil olmayalım ki bizim bir taraftar, onların da bir antrenör olduğunu gözardı ettiğimiz durumlar oluşmasın.

Benzer işleri çünkü sosyal hayatınızda da görüyorsunuzdur. Doktorculuk oynayan çok insan gördüm, lise mezunu adamlar ekonomist diye geçiniyor bu ülkede şaşırtmıyor
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Nereden
    İstanbul

Georges Mikautadze bu adamı şimdi oynanan maçta baktım istatistikleri vs çok iyi ve ucuz adam. maxi gomez yerine bu adam alınabilirmiş vakti ile.

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    I am not in danger , I am the danger..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ferdi tank mank dedik Hırvatların sağ bek yok etti. Fena adam 1.87 boyuyla müthiş atlet.
    ( ゚д゚)

jairzinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ferdi tank mank dedik Hırvatların sağ bek yok etti. Fena adam 1.87 boyuyla müthiş atlet.
    https://www.transfermarkt.de/josip-s...spieler/483046

2000 doğumlu

bu sezon baya bi süre vermişler bayern de

bu arada ferdi dediğimiz oyuncunun orgini 10 numara aga, haliyle acayip bir defans yapmasını beklememek lazım
    BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK

jairzinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı yorumsuz6117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dahi avcı nın harika planı ve sistemi ile atılmış bir gol
    BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK

fanatikdevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı memozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bu geçiş sürecini özkan sümer yapıyordu. maliyetli oyuncuları gönderip, kulübü kemiren menajerleri def ediyordu. ondan sonra takım bir iki sene alt sıralarda geziyor ama sonra düzlüğe çıkıyordu.

bu takımı bu hale getiren ertuğrul başkan değil mi? şimdi onunla nasıl bir geçiş süreci olacak? hoca olarak avcı değil mi? avcının yardımcısı ile nasıl geçiş süreci olacak? elde maliyetli gbamin, yazıcı vs eşek gibi yatarken nasıl geçiş yapacağız yeni sürece?

geçiş süreci planlayacaksanız alırsınız ilhan palutu 0,5+1 yıl sözleşme imzalarsınız al sana mis gibi geçiş süreci..
    İtirazlarına mantıksız demiyorum,bence de mantıklı eleştiriler,öyle ya bu kulübün şu andaki durumunda en büyük sorumlulardan birisi de Ertuğrul Doğan ama ondan başka birisi de çıkıp bu taşın altına elini koymadı,yapabileceğini tahmin ediyorum en azından hedeflediği noktaya genç bir yaşta geldi,sadece parası olduğu için değil,kulübü içinde olan birisi olduğu için değer veriyorum başkana bana çok rasyonel biri izlenimi verdi.

İlhan Palut çok erken yıpranırdı,bu geçiş süreci için en doğru adaylar Osman Özköylü veya Fatih Tekke olabilirdi,Orhan Ak kararı da teoki çekse de süreci yönetebilmek açısından mantıklı.

Sabredecğiz hep beraber,acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdik,biraz daha sabredeceğiz.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Nereden
    Ankara

Alıntı fanatikdevri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtirazlarına mantıksız demiyorum,bence de mantıklı eleştiriler,öyle ya bu kulübün şu andaki durumunda en büyük sorumlulardan birisi de Ertuğrul Doğan ama ondan başka birisi de çıkıp bu taşın altına elini koymadı,yapabileceğini tahmin ediyorum en azından hedeflediği noktaya genç bir yaşta geldi,sadece parası olduğu için değil,kulübü içinde olan birisi olduğu için değer veriyorum başkana bana çok rasyonel biri izlenimi verdi.

İlhan Palut çok erken yıpranırdı,bu geçiş süreci için en doğru adaylar Osman Özköylü veya Fatih Tekke olabilirdi,Orhan Ak kararı da teoki çekse de süreci yönetebilmek açısından mantıklı.

Sabredecğiz hep beraber,acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdik,biraz daha sabredeceğiz.
    İlhan palut çok erken yıpranırdı ne demek? Orhan ak saçmalığının üstünü böyle mi kapatacağız.
    En büyük Trabzon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 6 misafir)

1. BatuhanB,
  2. kadirkaradag061,
  3. lazanka61