1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Demek ki o mevkide 7 8 adam olmasi a takimla antreman yapmasina engel degilmis.avcinin kaprisi inadı yuzunden elimizden kacacak bir adamdi insallah ikna edilir de kalir..su mantiksiz hamleyi bile savunduya avci yalakalari hocadan iyimi bileceksiniz diyerek adam cikti bolgesinde bilmem kac tane adam var dedi de uyandilar sonunda ..sunlarla futbol konusuyorduk burada..
Konu gurur6134 tarafından (Dün Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Süleyman Cebeci'ye aferin A takımda olması mutluluk verici, umarım 11'in değişilmezi olacak kadar çalışır ve başarır.
Aynısını bazı taraftarlara da öneriyorum, daha çok futbola vakit ayırın bir nane öğrenin de sonra başkasına ima yoluyla mesaj atın. Dünyanın her yerinde hocanın yön verdiği süreçlere mabadımızı yırtacak kadar müdahil olmayalım ki bizim bir taraftar, onların da bir antrenör olduğunu gözardı ettiğimiz durumlar oluşmasın.
Benzer işleri çünkü sosyal hayatınızda da görüyorsunuzdur. Doktorculuk oynayan çok insan gördüm, lise mezunu adamlar ekonomist diye geçiniyor bu ülkede şaşırtmıyor
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Georges Mikautadze bu adamı şimdi oynanan maçta baktım istatistikleri vs çok iyi ve ucuz adam. maxi gomez yerine bu adam alınabilirmiş vakti ile.
I am not in danger , I am the danger..
Ferdi tank mank dedik Hırvatların sağ bek yok etti. Fena adam 1.87 boyuyla müthiş atlet.
( ゚д゚)
https://www.transfermarkt.de/josip-s...spieler/483046
2000 doğumlu
bu sezon baya bi süre vermişler bayern de
bu arada ferdi dediğimiz oyuncunun orgini 10 numara aga, haliyle acayip bir defans yapmasını beklememek lazım
BİG TEMPO BİG YOĞUNLUK
İtirazlarına mantıksız demiyorum,bence de mantıklı eleştiriler,öyle ya bu kulübün şu andaki durumunda en büyük sorumlulardan birisi de Ertuğrul Doğan ama ondan başka birisi de çıkıp bu taşın altına elini koymadı,yapabileceğini tahmin ediyorum en azından hedeflediği noktaya genç bir yaşta geldi,sadece parası olduğu için değil,kulübü içinde olan birisi olduğu için değer veriyorum başkana bana çok rasyonel biri izlenimi verdi.
İlhan Palut çok erken yıpranırdı,bu geçiş süreci için en doğru adaylar Osman Özköylü veya Fatih Tekke olabilirdi,Orhan Ak kararı da teoki çekse de süreci yönetebilmek açısından mantıklı.
Sabredecğiz hep beraber,acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdik,biraz daha sabredeceğiz.
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 6 misafir)